Evrime Karşı Savunulan Yaratık: TRİLOBİT
-
by_Tet bunu yazdı:
-----------------------------alexfarrow bunu yazdı:
-----------------------------evrim safsatadan ibaret bence.herhangi bir ilmi yada ilahi etki olmadıkça dna nın
değişmesi imkansız.
-----------------------------Evrim ilmi bir etki olduğunu savunuyor diye biliyordum
---------------------------evrim hala bir teoriden ibaret.insan etkisi yani genlerle oynanmadıkça yada ilahi takdir
olmadıkça dna deişemez.bugüne kadar halen sağlam bir kanıt sunulabilmiş deil
amcamlar fosil inceliyorlar ikide bir açıklamalar,kendilerince latince sınıflandırmalar
insanın maymundan gelişi teorisinden beri var bu tartışmalar.bu arada bu maymundan
türemeyi iddia eden mücrim kadar idiot olamaz hiçkimse
ben şahsen kanıtlanana inanırım.evrim halen bir teoriden ileri gidememiştir
-
http://www.youtube.com/watch?v=Lzsfb3pdPkE
Uçak böyle ileriye doğru bilmem kaç km hızla gidiyor bu uçak niye uzaya doğru gitmiyo peki?
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------Evet ya.. madem kusursuz yaratıldık.. ne bu insanlığın durumu?..
-----------------------------Onunla bunun ne alakası var insanları bu duruma sokan yine insanların kendsi. Atomun da kusursuz bir yapısı vardır ama onu da kusursuz bir şekilde patlatıp bi kaç saniyede 300binden fazla insann yok olmasına neden olan da yine insanın kendisidir.
-----------------------------Ben de onu diyorum ya .. insan kusursuz olsaydı böyle şeyler yapmazdı di mi?
-
kafam karıştı maymunlar ecrim gecirip insan formuna mı dönüştü !!!!
-
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------Evet ya.. madem kusursuz yaratıldık.. ne bu insanlığın durumu?..
-----------------------------Onunla bunun ne alakası var insanları bu duruma sokan yine insanların kendsi. Atomun da kusursuz bir yapısı vardır ama onu da kusursuz bir şekilde patlatıp bi kaç saniyede 300binden fazla insann yok olmasına neden olan da yine insanın kendisidir.
-----------------------------Ben de onu diyorum ya .. insan kusursuz olsaydı böyle şeyler yapmazdı di mi?
-----------------------------
Yaptigi sey degil yapabildigi seyler kusursuz yapiyor insani -
hassiktirsin. tam ve kusursuz olsa canlı değil enerji olurdu.
evrimin son aşaması enerjiye dönüşümdür. yani sonsuza dek yaşam da denebilir.
tamamen kusursuz bir canlı yok malesefki.
-
Geçen başlıkta yazdığımı aynen yazıyorum :
İnsanlar neden hala evrime karşı çıkıyor anlamış değilim.Evrim, mutlaka çürütülebilir aksi ispatlanabilir bir durumdur fakat bunu yapacaklar yine bilim adamları olacaktır hayatında eline biyoloji kitabı almamış adamlar evrim hakkında atıp tutmuyor mu ben en çok ona üzülüyorum.Madem sistem mükemmel evrim diye bir şey yok o zaman erkeklerde meme uçları ne işe yarar,tavuklarda kanatların olmasının işlevi nedir biri bana açıklayabilir mi?Kaldı ki adamlar hayatlarını biyolojiye ve genetiğe adamış adamlar bırakında söylediklerinde bi bildikleri olsun.İki paralık biyoloji bilgilerinizle millete bok atmayın.
son olarak : "Evrim teorisinin gerçeklerle yeterince desteklenmediğini düşüncesizce savunanlar, kendi teorilerinin hiçbir gerçekle desteklenmediğini unutmuş görünüyorlar."Herbert Spencer
-
Kutengri bunu yazdı:
-----------------------------Geçen başlıkta yazdığımı aynen yazıyorum :
İnsanlar neden hala evrime karşı çıkıyor anlamış değilim.Evrim, mutlaka çürütülebilir aksi ispatlanabilir bir durumdur fakat bunu yapacaklar yine bilim adamları olacaktır hayatında eline biyoloji kitabı almamış adamlar evrim hakkında atıp tutmuyor mu ben en çok ona üzülüyorum.Madem sistem mükemmel evrim diye bir şey yok o zaman erkeklerde meme uçları ne işe yarar,tavuklarda kanatların olmasının işlevi nedir biri bana açıklayabilir mi?Kaldı ki adamlar hayatlarını biyolojiye ve genetiğe adamış adamlar bırakında söylediklerinde bi bildikleri olsun.İki paralık biyoloji bilgilerinizle millete bok atmayın.
son olarak : "Evrim teorisinin gerçeklerle yeterince desteklenmediğini düşüncesizce savunanlar, kendi teorilerinin hiçbir gerçekle desteklenmediğini unutmuş görünüyorlar."Herbert Spencer
-----------------------------Bilimadamları çürütene kadar kaç insan dinsizleşecek evrime inandığı için dinini yaşayamayacak toplumdan dışlanacak. ve birgün tüm bunlar aslında "yalanmış" denilebilecek? Bilim bukadar basit birşey mi? İyi ozaman şimdilik inanalım sonra aksi ispatlanınca öyle değilmiş diyelim olsun bitsin ne iyi ya?
-
NEWRAYCHARLES bunu yazdı:
-----------------------------böcek trakyalı bea,iç atası yok,epten aykırı gidiyo =)
-----------------------------ciddi ciddi yorumları okuyodum taki senin yorumunu görene kadar :D
-
Ya şimdi şu gerçek aşikâr. Evrimciler en azından bir şeyin nasıl olabileceğini söylüyor. En azından kafa patlamışlar, düşünmüşler ve bir şeyler söylemişler. Ama yobazlar Allah'ın hikmeti diyerekten geçiştiriyor. Evet bunlar yobazdır. Beynini kullanmaya üşenen, düşüncelerini ömründe bir kere dahi tadamamış insanlardır yobazlar. Ve bu tür insanlar, benim gözümde evrimcilerden daha da aşağıdır. Ha evrimcilere de haklıdırlar diyemiyorum çünkü ben hayvandan geldiğime de inanmıyorum. Ve bu inanmamam doğrultusunda da beni Allah yarattı deyip geçiştirmiyorum. Sonuçta bir şekilde varolduk ama nasıl varolduk işte bunu irdelemek lazım. Yaratıcı, bize bu beyni facebookta karı kız tavlamak için ya da ne bileyim boş beleş sınavlara girip derece yapmak için vermedi. Bedava lea!
Yukarıda dediklerimden hiçbir şey anlamamış olabilirsiniz o zaman diyorum ki:
Evrimciler en azından bir şeylerini ortaya döktü. Peki siz ne döktünüz? "Tanrı yarattıı, ulan olduk işte n'apcan. Maç kaç kaç?"