folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Evrime Karşı Savunulan Yaratık: TRİLOBİT

Evrime Karşı Savunulan Yaratık: TRİLOBİT

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

by_Tet bunu yazdı:
    -----------------------------

Kutengri bunu yazdı:

Geçen başlıkta yazdığımı aynen yazıyorum : 

İnsanlar neden hala evrime karşı çıkıyor anlamış değilim.Evrim, mutlaka çürütülebilir aksi ispatlanabilir bir durumdur fakat bunu yapacaklar yine bilim adamları olacaktır hayatında eline biyoloji kitabı almamış adamlar evrim hakkında atıp tutmuyor mu ben en çok ona üzülüyorum.Madem sistem mükemmel evrim diye bir şey yok o zaman erkeklerde meme uçları ne işe yarar,tavuklarda kanatların olmasının işlevi nedir biri bana açıklayabilir mi?Kaldı ki adamlar hayatlarını biyolojiye ve genetiğe adamış adamlar bırakında söylediklerinde bi bildikleri olsun.İki paralık biyoloji bilgilerinizle millete bok atmayın.

son olarak :  ‎"Evrim teorisinin gerçeklerle yeterince desteklenmediğini düşüncesizce savunanlar, kendi teorilerinin hiçbir gerçekle desteklenmediğini unutmuş görünüyorlar."

Herbert Spencer 

Bilimadamları çürütene kadar kaç insan dinsizleşecek evrime inandığı için dinini yaşayamayacak toplumdan dışlanacak. ve birgün tüm bunlar aslında "yalanmış" denilebilecek? Bilim bukadar basit birşey mi? İyi ozaman şimdilik inanalım sonra aksi ispatlanınca öyle değilmiş diyelim olsun bitsin ne iyi ya?

Evrim bir inanç ya da bir din değildir öncelikle bunu kavratmak lazım.Evrim var diye ateist ya da evrim yok diye teist olan bir adamın oturup kafasındakileri sorgulaması lazım bence asıl mesele bu.Kaldı ki bir insan sırf evrimci olduğu için toplumdan dışlanacaksa eğer o toplum pek hayırlı bir toplum değildir.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    Kutengri bunu yazdı:

by_Tet bunu yazdı:

Kutengri bunu yazdı:

Geçen başlıkta yazdığımı aynen yazıyorum :

İnsanlar neden hala evrime karşı çıkıyor anlamış değilim.Evrim, mutlaka çürütülebilir aksi ispatlanabilir bir durumdur fakat bunu yapacaklar yine bilim adamları olacaktır hayatında eline biyoloji kitabı almamış adamlar evrim hakkında atıp tutmuyor mu ben en çok ona üzülüyorum.Madem sistem mükemmel evrim diye bir şey yok o zaman erkeklerde meme uçları ne işe yarar,tavuklarda kanatların olmasının işlevi nedir biri bana açıklayabilir mi?Kaldı ki adamlar hayatlarını biyolojiye ve genetiğe adamış adamlar bırakında söylediklerinde bi bildikleri olsun.İki paralık biyoloji bilgilerinizle millete bok atmayın.

son olarak : ‎"Evrim teorisinin gerçeklerle yeterince desteklenmediğini düşüncesizce savunanlar, kendi teorilerinin hiçbir gerçekle desteklenmediğini unutmuş görünüyorlar."

Herbert Spencer

Bilimadamları çürütene kadar kaç insan dinsizleşecek evrime inandığı için dinini yaşayamayacak toplumdan dışlanacak. ve birgün tüm bunlar aslında "yalanmış" denilebilecek? Bilim bukadar basit birşey mi? İyi ozaman şimdilik inanalım sonra aksi ispatlanınca öyle değilmiş diyelim olsun bitsin ne iyi ya?

Evrim bir inanç ya da bir din değildir öncelikle bunu kavratmak lazım.Evrim var diye ateist ya da evrim yok diye teist olan bir adamın oturup kafasındakileri sorgulaması lazım bence asıl mesele bu.Kaldı ki bir insan sırf evrimci olduğu için toplumdan dışlanacaksa eğer o toplum pek hayırlı bir toplum değildir.

Evrimin islama aykırı olduğunu sen de ben de iyi biliyoruz? Olayı çarptırma arkadaşım. Beni çok iyi anladın sen.

iyibu! yeniden..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek

Evrimmi kaldı açık mert korkusuz :)

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

Evrim yaratılışın karşıtı, zıddı değildir. Evrim canlıdan canlının oluşumunu açıklar ki teorinin onlarca kanıtı var. Genetik de dahil.

Yaratılışı birşeyle kıyaslayacaksanız abiyogenez'le yani cansızdan canlı oluşumunu açıklayan teorilerle kıyaslayın. Yani evrimin öncesini yaratılış mı, uzaylı mı getirdi, tesadüf mü diye tartışın ama evrim kadar kuvvetli bir teoriye bulaşmayın.

Cansızdan canlı oluşumu derseniz henüz açıklayabilen biri çıkmadı sanırım. Abiyogenez hakkında sağlam deliller vardır diyen varsa beni de aydınlatsın. Soru işareti burada, evrimde değil.

Blue Screen of Death
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

alexfarrow bunu yazdı:

evrim safsatadan ibaret bence.herhangi bir ilmi yada ilahi etki olmadıkça dna nın

değişmesi imkansız.

dna değişmiyorsa her sene niye grip oluyorsun ? 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

zeybekustasi bunu yazdı:

Evrim olduğuna tabikide inanmıyorum. 

En basit 2 örnek:

Evrimciler bizlere diyorlarki sudan karaya çıktık ve bu geçiş döneminde ARA GEÇİŞ FORMALARI olan canlılar vardır olmalıdır.

İnsanlarda soruyor onlara HANİ NERDE ? Dünyada tek bir ara geçiş formu kollu kanatlı bir insan yok. Yada yüzgeçli insanda yok. Bunların fosilleri de ortada yok.

İkincisi ise hepinizin aşikar olduğu maymun ve insan dna sının yüzde 99 benzer olduğu yalanı.

Yahu dna nın zaten 100 de kaçı çözüldü ki ? Dna nın 100 de 100 ü çözülse zaten organ nakli yapacaklar kansere çare bulacaklar. Neresi benzer nükleotidler mi evet onlar zaten 100 de 100 benzer. Neyin kafasında bu evrimciler. Bu iki şey benim için yeterli daha bir sürü sebeb var. Bir proteinin  oluşması için bilmem kaç zilyonda bir ihtimal varken sen hücreden insan yapmaya kalk.

Dini geçtim bilim buna aykırı.

Ha tabi bende merak etmiyor değilim. 

Hz. Adem için oğulları katilmiş meyve toplayıp hayvancılık yapmışlar denir. Denirde bu tarihi devirler bakır tunç şu bu nasıl oluyor o zaman onuda ben anlamıyorum. 

Sizin araform diye aradığınız şey hastalıklı bir şey zaten, öyle hoop bi bakmışsın yüzgeç çıkmış ağız burun olmuş değil bu, milyonlarca yılda yavaş yavaş olan bir şey, akciğerleri gelişmemiş bir kurbağa fosili bunuluyor aslında bugünkü kurbağaların atası bir araform ama o kadar çok varki ondan ayrı bir tür olarak görülüyor, bazı saflarda bakın araform yok diyor. Benle senin aramızda bulunan dna farkı, bir maymunla benim aramdaki dna farkının yalnızca 5 katıdır, %99 aynıdır dnalar. Bir proteinin oluşması için 10^23X6.02 yani bir mol atomdan milyarlarca mol var, dünyada her saniye yüzlerce protein oluşur. İspat isteyene matematiksel hesabını yaparım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

beyler harun yahya amcamın çok adı geçmiş konuda bi olaya denk gelmeyelim dedim buraya kondurdum konuyu temizlik gerekebilir belki...

l enfer c est les autres Sartre ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

vay amk bu konudamı patladı lan :D

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

5 gün makarnayı dolaba koymayı unutup tencereyi yıkayınca evrim teorisine inanmaya başlamış bulunmaktayım ulen o nasıl bi kokudur 2-3 gün daha kalsa orda kim bilir neler ürüycek makarnadan

Bittik biz bittik
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

harun yahyanın isimlerini silip geri koyun. harbi önemli bi konu. sitede bazı kişiler var evrim teorisi hakkında bilgi sahibi onların yazmasını bekliyordum.

=)
Toplam Hit: 10548 Toplam Mesaj: 71