Hepinizin İçinde Bir Adolf Hitler Var(Peki Bu Nasıl Oldu?)
-
buiyimi bunu yazdı:
-----------------------------KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Bana hangi konularda bir faşistten daha üstün olduğunu söyleyip aydınlatır mısın genç?
-----------------------------
faşist olmamak bir faşistten üstün olmaya yeter tek başına
-----------------------------olmadı
-
buiyimi bunu yazdı:
-----------------------------Bana hangi konularda bir faşistten daha üstün olduğunu söyleyip aydınlatır mısın genç?
-----------------------------buda faşistlik xD
-
krypte yaklaşmayın. :D
-
GusFring bunu yazdı:
-----------------------------buiyimi bunu yazdı:
-----------------------------buda faşistlik xD
xD olmasa her şey daha güzel olabilirdi. ama doğrudur bu da faşistlik. -
sonuca bakmak lazım
adam geride çalışkan bir alman ulusu bıraktı
dünyanın en saygın markalarına sahip bir ülke...
senin ülkenin daha dünyada parmakla gösterilebilecek herhangi övünebileceğin birşeyi var mı...
türk ordusu demeyin, gördük... -
c0der bunu yazdı:
-----------------------------sonuca bakmak lazım
adam geride çalışkan bir alman ulusu bıraktı
dünyanın en saygın markalarına sahip bir ülke...
senin ülkenin daha dünyada parmakla gösterilebilecek herhangi övünebileceğin birşeyi var mı...
türk ordusu demeyin, gördük...
-----------------------------hidromek :) inşaat alanında öncü iş makineleri :) mesela bizim yaptığımız ve ihraç ettiğimiz okadar çok ürün varki ama biz bilmiyoruz çoğunu hatta bazı türk firmalar var hiç yurtiçi satış yapmıyor.
edit : buda o firmanın ödülleri http://www.hidromek.com.tr/tr/kurumsal/odullerimiz-ve-basari-sertifikalarimiz 2009 yılın ihracatçısı :)
-
ben seviyorum.
Hitler'in insanlığa katkısına bakmaktan acizler. O çok ileri görüşlü, objektif aydınlar var ya ;
--
Günümüzün Alman teknolojisinin Hitler zamanında temel atıldığından bihaber , mütiş Alman otobanlarının Hitler zamanında yapıldığından bi haber.
Ayrıca ;
Ufo makinaları gibi bir sürü şeylerle uğraşıyordu. 2. dünya savaşı bitince bu konudaki mühendisler güney Amerika'ya kaçmış, sonra oralarda ne hikmetse ufo sayıları artmıştır. Discovery'de çok güzel belgesel vardı bunula ilgili.
Ayrıca ; insanlar kesilip biçilirken ; sağlık sektörüne inanılmaz katkılar sağlanmıştır.
SAğlık, bilim, teknoloji ve mükemmel Alman endüstrisi Hitler zamanının eseridir.
Evet yahudiler öldürüldü. Çocuklar ve kadınlar öldürüldü. Fakat Amerika'nın başında yahudiler var. Fetullah gülen ve tarikatinin arkasında yahudiler var. Rusyada yahudiler var, vatikanda yahudiler var... 15-20 milyon etmeyen yahudiler , lobileriyle dünyanın ağzına sıçmaktalar.
Hristiyanlarıda, müslümanlarıda din silahını kullanarak çok güzel yönlendiriyorlar. Aynı taktikler. Biraz zeki olan rahatlıkla anlayabiliyor.
-----
Ben Hitler'i seviyorum.
-
3 senedir tv seyretmiyorum artık döneminin bittigini düşünüyorum internet varken tercih etmem
-
sevenler niye seviyor? yahudilere yaptığını türklere yapmış olsa, deden falan katledilmiş olsa ne düşünürdün? aynı sempatiyi besler miydin? ya da zamanında türkiye'ye de girmiş olsaydı? bu sempati niye?
-
ershn bunu yazdı:
özledik reis :'(
-----------------------------Yapılabilicek en güzel yorum akşam akşam güldürdün sağol:)