folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Hepinizin İçinde Bir Adolf Hitler Var(Peki Bu Nasıl Oldu?)

Hepinizin İçinde Bir Adolf Hitler Var(Peki Bu Nasıl Oldu?)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:
    -----------------------------

sevenler niye seviyor? yahudilere yaptığını türklere yapmış olsa, deden falan katledilmiş olsa ne düşünürdün? aynı sempatiyi besler miydin? ya da zamanında türkiye'ye de girmiş olsaydı? bu sempati niye?

abicim anneannenin şeyi olsaydı deden olurdu yorumlarını geçelim. O kadar çok değişken var ki, sevgimizi, nefretimizi değişkenleri ölçüp baksaydık sıçmıştık. O kadar zaman yok. Durum ortada.

Birde üstüne şunu merak ediyorum ; Che, Marx sevildiğinde sorun yokta, Hitler sevildiğinde mi sorun var ?

Ayrıca Che destekçilerine söylüyorum : Che'nin kongo olayını araştırın bi. Sandığınız gibi bir adam mı değil mi? Sizler Che tişörtlerini giyebiliyorsunuzda, Hitler tişörtü giyildimi terörist , ipne gözüyle bakılıyor saçmalık.

Her devrimde kan akar. Che'de akıttı, Atatürk'te... Kimin öldüğüne değil , hangi amaçla savaşıldığına bakmak gerek. Ortada orospu çocuğu bir ırk varsa , 15-20 milyonla vatikanı, rusyayı, fetullah güleni, amerikayı ve dünyayı istedikleri gibi yönetiyorlarsa ; öldürülmeyi hak ediyorlar.

----

Deden, teyzen diyorsun ; Amerikanın bütün sağlam şirketleri, bütün sağlam devlet kademeleri yahudilerin elinde. Kuru kafa ve kemikler gibi bir sürü örgüt var. Her sene 15-20 kişi alıyorlar, kral yerlere getirip kullanıyorar. Nur cemaati gibi. Ki yahudiler var fetonun arkasında.

Bu Amerikan şirketleri ve devleti yüzünden kaç savaş çıktı dünyada ? HAdi kore, Irak vs.. savaşlarını geçtim , bu piçler Suriye'yi, Mısır'ı karıştırmıyor mu ? pkknın ardında bunlar yok mu ?

Ölen gençler, çocuklar bunların eseri değil mi ? Bunlar yüzünden öldürülmüyor mu ? Dede, teyze öldürülse siktir et, hayatı yaşamış dersin. Daha anne karnındaki bebeği öldürüyorlar. Tecaüvz gırla. Bu saçmalığın ardında bu piçler var.

Kimse bana yahudileri savunmasın. Doğanın düzeni var. İnsanda doğanın parçası. İnsanda doğanın düzenine ayak sağlar. Almanlar büyüyordu güçleniyordu. Yeni toprakları alması gerekirdi.

Bunu OSmanlıda yaptı, Perslerde... Fakat hiç biri 21. yüzyılda bu orospu çocukları kadar vahşiyce değildi. Bu adamlar ölümü hak ediyor. Çünkü göz kırpmadan öldürüyor.

MAdem o kadar hümanistsiniz bunlarıda göz önünde bulundurun.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

zumsuk bunu yazdı:

esas teyzemin taşşağı olsaydı muhabbetini sen yapmışın hacı. valla senin o kadar yok dediğin zamanı nasılsa ben buldum ve ona göre değerlendirdim. ch hayranı olma durumu da yine kafandan uydurduğun birşey. bende öyle bi hayranlık yok.

bilmem hangi şirketler yahudilerin elinde olabilir, bu masum insanların öldürülmesini gerektirmez. hitler zengin yahudileri mi öldürdü sanıyosun? çocukları kadınları katletti fakirleri katletti. hatta israil'i kurmak için yahudiler bilinçli tezgahladı diyenler bile var bu hitleri. o da ayrı konu tabi.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    halat
    halat's avatar
    Erkek

Yine Amerika'yı serpiştirmişsiniz aralara. Klasik "Amerika'nın oyunu bunlar" yazılarından biri.Yeter gına geldi yani.

Ayrıca milletini,milliyetini sevmek faşistlikse başka milletleri veya ırkları (genellikle Amerikanlar,Yahudiler) sevmemek hatta nefret etmek de tersten bir faşistlik olmuyor mu?

Bir de şu var biri "milletimi seviyorum" deyince veya atıyorum "ne mutlu Türküm diyene" deyince bazıları hemen faşisti yapıştırıyor.

Ya bir insanın aynı dili konuştuğu aynı sokaklardan geçtiği insanların diğerlerine göre daha değerli olmasından doğal ne var ki?

Uzun lafın kısası http://www.youtube.com/watch?v=USc-zesenRE   0:32

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

milliyetçi olmanın neyi kötü onu bilemedim ben?

Keep Going !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

GebesH bunu yazdı:

Hacı dıyorum ya bunlar yenı moda. Son 2 senenın modası mıllıyetcılıge sallamak allaha kıtaba sallamak bu tarz seyler vs vs bla bla bla :)

www.kriptopedi.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    halat
    halat's avatar
    Erkek

emreslmn bunu yazdı:

GebesH bunu yazdı:

Hacı dıyorum ya bunlar yenı moda. Son 2 senenın modası mıllıyetcılıge sallamak allaha kıtaba sallamak bu tarz seyler vs vs bla bla bla :)

aynen katılıyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

zumsuk bunu yazdı:

esas teyzemin taşşağı olsaydı muhabbetini sen yapmışın hacı. valla senin o kadar yok dediğin zamanı nasılsa ben buldum ve ona göre değerlendirdim. ch hayranı olma durumu da yine kafandan uydurduğun birşey. bende öyle bi hayranlık yok.

bilmem hangi şirketler yahudilerin elinde olabilir, bu masum insanların öldürülmesini gerektirmez. hitler zengin yahudileri mi öldürdü sanıyosun? çocukları kadınları katletti fakirleri katletti. hatta israil'i kurmak için yahudiler bilinçli tezgahladı diyenler bile var bu hitleri. o da ayrı konu tabi.

che hayranlarına dedim. direkt sana yazmadım. Tekrar okursan, rahatlıkla görebilirsin.

Bazı şirketler olsa yine iyi. Şu an akp Türkiye'de ne kadar kadrolaşmışsa, yahudiler amerikada ve dünyada çok daha sağlam şekilde kadrolaşmıştır. Rotarakt, masonlar vs.. vs..

Çoğu her ne kadar yahudi örgütü gibi görünmesede, hizmet ettiği kurumlar yahıdilerdir. Gizli örgütler ile ilgili "faşist olmayan" kitapları okursan göreceksin. Bi 7-8 farklı kitap okumanı tavsiye ederim. 

Şu an çarşalı tarikatçiler yada rusyadaki insanların giyimleri nasıl yahudilere benziyor yerinde gidip görebilirsinde. Hitler, ortadoğudaki öldürülen masum çocukları ve kadınları öldürenlerin dedelerini öldürüyordu.

---

Sonuç olarak ;

"zayıfa acımak doğaya ihanettir" 

sözünü anlayamıyorsanız size ne Hitler'i nede Hitler sempatisini anlatabiliriz. İnsanlık doğa ile çelişebilir. Fakat hepimiz doğanın parçasıyız. Şurda "medeni" olmamız 100 sene bile olmadı.

Binlerce yıldır erkekler hep savaştı. İçgüdülerimiz savaşmak üzerine. Bunları anlamanız gerek, doğanın parçası olduğumuzu anlamanız gerek.

Hayır hümanizm hümanizm diyorsunuz ya ; hadi oturup onuda konuşalım (burasıda hem sana hem konuya mesajdır)

--

Dünyada en medeni kesim nerde ? Avrupada. Avrupada medeniyet ne zaman başladı ? 15. yüzyıldan sonra gelen reformlarla. Neden oldu ? Din adamlarına karşı. Ki bu iş tık diye dünyaya yayılıp 2 senede insanları medenileştiremez. 5 asır geçti, hala ahır kafalı insanlar var.

Neyse , medeniyetin sembolü nedir ? Avrupadır. Rönesanstır. Fransız reformlarıdır. İTalya, Almanya vs.. vardır işin içinde. ADamlar reformları, medeniyeti vs.. yaymak için ne yaptı ? Savaşlar !

Reformların getirdiği savaşlar oldu. Durdurmak, mezhep çatışmasını engellemek ve medeniyeti yaymamak için. Düşünebiliyor musun ?

Şimdi gelelim günümüze. Günümüzde avrupa ne halde ?

Milliyetçilik akımına tutuldu. ÖZellikle sscb 'nin dağılmasından sonra dünya sağa kaydı. Yani fransızlar bizden 200 sene (medeniyet konusunda) öndeyse, dünyadan öndeyse (fransızlar sadece sembolik, medeni, gelişmiş avrupa devletlerini temsil ediyor) şu an ne yaptıklarına bakalım.

Faşizm'e doğru kayıyorlar. Tam faşizm değil. Milliyetçilik çizgisinde. Üstelik reformlar fransada değil, almanyada başlamıştır. İlk hareketleri. 

---

Neyse , gördüğün gibi dünyada ve dünyadan medeniyet konusunda ileride olan ülkelerde ; durum milliyetçilikten yana.Hatta çoğu zaman faşizme ve din bölünmelerine geliyor (hem mezhep, hem diğer dinlere karşı düşmanca tutum)

--------

İlla ki birşeylere bakacak, illaki birşeyleri sorgulayacaksanız ; insanlığın yapısını, insanlığın tarihini, mevcut durumu vs.. vs.. bir sürü şeyi araştırmak ve bilmek gerekir.

Bu arada Hitleri sevdiğim için yahudilerden tiksinmiyorum. İkisi ayrı. Yahudilerden tiksiniyorum. Ayrıca Hitler'in endüstri ve insanlığa katkısınıda seviyorum.

2. dünya savaşından sonra o savaşlarda insanları biçip öğrenilenleri, ufo gibi bir çok uçuk projeden öğrenilenleri, endüstriyi ; bilim adamları alıp Ameirka'ya, başka avrupa devletlerine ve rusyaya götürmüşlerdir.

Ağzınızın suyu akarak baktığınız o güçlü Amerika ve Rusya , Almanya ; o devirde Hitlerin çılgın projeleri sayesinde olmuştur.

800 sayfalık Hitler biyografisi okudum. Aynı zamanda Nutuk'u okudum, ve bir çok sosyalist kitapları okudum. Komünizm saçma geliyor. Faşizm ve şeriat'ta fakat birşeyi sevecekseniz yada tiksinecekseniz önce fikir sahibi olun.

KAvgam'ı okumayın (ağır propaganda var)

http://www.idefix.com/kitap/hitler-birinci-cilt-hubris-1889-1936-ciltli-ian-kershaw/tanim.asp?sid=HPU5BF7FAB2BJH9NKVDT

Şu kitabı bulabiliyorsanız alın okuyun , sonra bir kısmınız neden sevdiğimizi anlayabilir. HAkkında gram bilginiz yokkken yahudi katili diye tiksiniyorsunuyz. Yahudilerin, ölüm rakamlarında oynamalar yaptığını bilmeden.

Bİlgim var falan diyede kimse ötmesin.

-----

En koyu Atatürkçüsü Nutuk'u okumaz, Atatürk hayatını anlamaz. Belki göz gezdirir, duyar, izler ama anlayamaz. Bir çok Atatürkçü akp karşısında öldük bittikd iyor. Bir çok Atatürkçü amerika izin vermez diyor. Siktirin.

Atatürk'ü tanımıyorsunuz işte . ADam rejimi değiştirip, padişaha karşı çıkıp, diğer bütün devletlere karşı dik durup Cumhuriyet rejimini kurdu. Nerdne nereye geldi, imkansızı başardı. Bütün komşularla dost oldu. Tamam biz Atatürk değiliz fakat Atatürk gibi ağır bir işimizde yok.,

Daha kendi liderini tanımayan (Sevsede sevmesede okuyup anlamaktan acizsler), kalkıp Hitler'in biyografisini okumasını istemek saçmalık bilyiorum.

Fakat madem sorguluyorsunuz, madem soruyorsunuz, madem birşeyler merak ediyorsunuz oturup araştırın okuyun. 16 yaşına kadar okuduğum kitpa sayısı 5'i geçmezdi. Şimdi ayda 2-3 kitap bitiriyorum. O kadar zevkli o kadar güzel o kadar ilginç bir dünya ki anlatamam. Aşk romanlarıda okumam. OTurup biyografileri, reklamcılığı, gizli örgütleri, propagandayı okurum.

Okudukça görürüm ; propaganda ve seçim gibi bir sürü şeyin babası Hitler'in zamanından gelme Joseph Goebbels'Tendir.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Joseph_Goebbels

yani okudukça birbiriyle bağlantılı hale geliyor ve öğreniyorsunuz...

----

NEyse uzatmayayım bir çoğunuz götünüzü sıkıp bu yazıyı okumayacaksınız. Bu tembel halinizle ne ülkenizin durumunu, ne Hitler sevgisini/nefretini irdelemeye kalkmayın. Saçma bir hale düşmekten öte gitmezsiniz.

(@ PRometheus : bu sana değil üstüne alınma)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

Bu yazdığından yaşlılarla gomünistlerin tv izlemediğini çıkarıyorum, ama bizimkiler dizi kadın programı vs kaçırmıyor maş. Bu arada adolf reyize laf yok.

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

AMpul bunu yazdı:

Bu yazdığından yaşlılarla gomünistlerin tv izlemediğini çıkarıyorum, ama bizimkiler dizi kadın programı vs kaçırmıyor maş. Bu arada adolf reyize laf yok.

abahahha

inanırmısın dün bizim mahallenin adolfçularıyla oturup esra erol izledik.

Gomünist vardı yan dairede ; adamlar çalışıyor. Eve radyo, televizyon sokmayarak devrim yapacaklar. BElinize kuvvet dedim.

Ulan bi dakika !

Televizyon izlemiyorlar ama internet ne iş ???

HEee doğru, bilgi paylaşım forumları, wikipedia ve hz. Google'da önemli materyaller arıyorlar günde 10 saat boyunca :)

eee sosyalist olunca cinsel hayatta iyi. HErkes eşit yani takılıyor. Mis.

Hadi aslanlarım, Türkiye Gomünist olacak !!! 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

Hitler'in versalles anlasmasini yirtaren sevr'i kastederek Ataturk'un on yil once yaptigini biz simdi yapabiliyoruz demesi unludur.

Turkiyede pek bilinmeyen bir kitap olan Hitler'in Ataturk hakkinda soyledikleri Hitlerin sofra sohbetleri isimli kitap ikinci dunya savasi devam ederken sofrasinda yaptigi konusmalardan olusuyor.

http://ecx.images-amazon.com/images/I/515GXT7JCZL._SL500_AA300_.jpg

Kitabin 223.sayfasinda sunu soyluyor ;Arkasina ordusu olmayan bir kumandan uzun sure ayakta kalamaz.Ataturk de iktidarini halk partisi sayesinde guvenceye aldi.Italya'da da ayni sey gecerli.

Kitabin 607.sayfasinda ; Bizim amacimiz dunyayi Nazi egemenligi altina almaktir ancak ben Turkiye ile hic bir zaman dusman olmayacagim..yani,dunyada savasmayacagim tek ulke Turkiye'dir.Benim ustam Il-Duce'dir,ama onun ustasi da Mustafa Kemal'dir.Butun enerjimi Ataturk'ten aliyorum.O'nun hayati bizim feyili isigimizdir.Mustafa Kemal'in ilk ogrencisi Mussolini,ikinci ogrencisi de benimdir.

Ataturk'un cenazesinde uzerindeki SS-Obergruppenguhrer uniformasi ile Hitlerin gonderdigi Nazi Freiherr Von Neurath vardir ,Nazi doneminin moravya ve bohemya genel valisi,birinci dunya savasi sirasinda Turkiye buyukelciliginde atese.

1941 senesinde Turk Alman dostluk ve saldirmazlik pakti (Turkisch-Deutscher Freunschaftsvertrag) Turkiye ile Almanya arasinda imzalanmistir,bu anlasmanin sebebine bakacak olursak Hitler'in asil amaci Sovyetler birligine saldirmakti ve Turkiye'nin Almanya'ya karsi bir harekata girismemesini guvence altina almak istedi,bu amacla bu imzalar atildi.Hemen dort gun sonra Almanyanin Sovyetlere savas ilan edebilmesi olusunca Sovyetler ile Birlesik krallik Turkiye'ye Montro anlasmasina uyun bogazlari savas gemilerine kapali tutun desede biz onlari dinlemedik,Turk-Alman dostluk pakti ile Hitlere gecis izni tanidik.

Hitler Turkiyenin dusmani olmusmudur ? Yoksa sarikamista bizim mehmetcigimizin donmasina yol acan Enver denilen hainin ruslarla carpistigini dusunursek, Hitler Turkiye uzerinden onlara bir de Alman ordusu ile gereken cevabi vermemismidir ? Evet belki Turk-ingiliz-fransiz uclu ittifaki ile aramiz sogudu ama o yillarda bile Hitler cikarlarimiz uyussun yada uyusmasin bize hep saygili davranmadi mi ? Alman ordusu Bulgaristana girip bize dogru ilerlerken Hitler,Cumhurbaskani ismet inonu'ye bir mektup gondermistir ve Almanya'nin Turkiye ile savasmak amacinda olmadigini vurgulamistir,Turkiye'nin cikarlari dogrultusunda anlasma yapmak istemistir ve bu anlasmalar ile bizimle savasmayacagi gibi Alman ordusuna Turk sinirina dahi elli kilometreden cok yaklasmamasi icin emir verdigini duyurmustur.

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
Toplam Hit: 11606 Toplam Mesaj: 95