folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Hepinizin İçinde Bir Adolf Hitler Var(Peki Bu Nasıl Oldu?)

Hepinizin İçinde Bir Adolf Hitler Var(Peki Bu Nasıl Oldu?)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek

seboist sen bu telkinlerde bulunurken hümanist ol milliyetçi olma milliyetçilik pis , kaka , kötü derken bile totaliterce kelimeler kullanıyorsun.

lan sana mı kaldı kim milliyetçi kim hümanist olucak. kim ne olursa olur sana giren çıkan mı var?? ... yazmayım yazmayım dedim zorla açtırtıyosunuz ağzımı.

dön de hitlere dair koyduğun fotoğrafa bak , neyin propagandasını yaptığın belli değil. belki daha az şatafatlı bir şeyler koysaydın amacın belli olurdu.

Sieg Heil amk. senin gibi insancıl ayağı yapanların inadına.

O da yok.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

KafirImam bunu yazdı:
    -----------------------------

seboist sen bu telkinlerde bulunurken hümanist ol milliyetçi olma milliyetçilik pis , kaka , kötü derken bile totaliterce kelimeler kullanıyorsun.

lan sana mı kaldı kim milliyetçi kim hümanist olucak. kim ne olursa olur sana giren çıkan mı var... yazmayım yazmayım dedim zorla açtırtıyosunuz ağzımı.

dön de hitlere dair koyduğun fotoğrafa bak , neyin propagandasını yaptığın belli değil. belki daha az şatafatlı bir şeyler koysaydın amacın belli olurdu.

Sieg Heil amk. senin gibi insancıl ayağı yapanların inadına.

hacı harbi neyin propagandasını yapıyormuş ? fotografta ne var bizim göremediğimiz.

Cidden meraktan soruyorum

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:

hacı harbi neyin propagandasını yapıyormuş ? fotografta ne var bizim göremediğimiz.

Cidden meraktan soruyorum

Hocam daha mütevazi hitler bi köşede otururken çekilmiş bi fotoğraf koyulsa daha mantıklı olurdu. Alevler içinden çıkan alman ordusu , başlarında hitler arkada güneş gibi doğmuş kocaman gamalı haç. daha nasıl propaganda yapılır?

Adam kuyuya bi taş atmış biz de ciddi ciddi tartışıyoruz amk bak şimdi demin yazdıklarıma , yazarken harcadığım enerjiye lanet ettim. Keşke hiç bulaşmasaydım şmdi salak salak cevap vermeye çalışcak iyi izle :D

O da yok.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek

He bi de adam profiline ad/soyad kısmında David Rockefeller yazmış gelmiş burda Amerika sizi kandırıyor , bunların oyununa gelmeyin , tv izlemeyin gibi bik bik konuşuyor  !EPICFAIL!

http://www.tahribat.com/Murit-seboist/

http://en.wikipedia.org/wiki/David_Rockefeller

O da yok.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

KafirImam bunu yazdı:

He bi de adam profiline ad/soyad kısmında David Rockefeller yazmış gelmiş burda Amerika sizi kandırıyor , bunların oyununa gelmeyin , tv izlemeyin gibi bik bik konuşuyor  !EPICFAIL!

http://www.tahribat.com/Murit-seboist/

http://en.wikipedia.org/wiki/David_Rockefeller

sakin ol şampiiyon gerçek adımı kullanıp kullanmamk bana kalmış.ben orda bir ironi yaptımda anlamanı beklemiyorum.

diğer bir husus madem faşizm ve hümanizm kelimelerine takıldık es geçelim o kelimeli tam bi türkçe ile anlatayım derdimi.

ben ''insanların kendini ve kendinden olanları üstün görmemesini diğer insanları insan oldukları ve yaradandan ötürü sevmeleri'' düşüncesini savunuyorum nokta 

ebedi devlet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fruehling
    fruehling's avatar
    Erkek

Sanki faşizm ile milliyetçilik birbirine karışmış bir yazı. Mustafa Kemal Milliyetçiliğini araştırın ondan sonra bu yazıyı bir daha düşünün! Saygılar...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

faşit nedir ?
    milliyetçilik nedir ?
    komünist nedir ?
    atatürk milliyetçilği nedir ?

bunları iyi araştırıp bilmeden kimin ne olduğunu bilmek zor ha kimileri atatürkçüyüm der ama hiçbir ilkesini yapmaz kraldan çok kralcı olanlar var..
    hitlerden çok yahudi düşmanı olanlar var ruslardan çok komünit olanlar var ben buna anca karışık tost derim oda pahalıdır..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

schwarzseherisch bunu yazdı:

milliyetcilige fasizm dememin sebebi, en ufak bir kivilcimda fasiste donebilmenizdir. 

ornek verecek olursak, 10 tane kurt ya da yunanli diyelim. gitti 30 tane sivili oldurdu. ya da 30 tane askeri oldurdu. tanidigim butun milliyetciler aninda boyle durumlarda fasist oluyorlar. ayrimsiz. hatta bazi durumlar oluyor ki siyasetle alakasi kalmayan kisiler bile propagandanin gazina gelip en azili fasist olabiliyorlar. yanimda olsa bir tane yunanli bogazini sikarim vb. gibi laflari edebiliyorlar. gorduklerine inanma mi diyorsunuz yani bana?

ayrica, siz sehit olunan topraga vatan diyebilirsiniz. baban belli olsun gibi bir laf etmende karakterini ortaya koyuyor zaten. neden sehit oluyor peki askerler bunu aciklasana? askerler her durumda sucsuzdur, basta duran 1 kisi gider, 10 milyonun olumune sebep olur. savasta kazanan yoktur. eger hic kimse savasmaz ise savas olmaz. karsi tarafin askeri de, senin tarafinin askeri de savasmak istemez ise sehit olacak kimse de olmaz. eger savasmak isteyen kisiler varsa gitsinler birbirlerini öldürsünler. kan dökmeye meraklıysanız dökün. ama savaş istemeyenleri buna zorlamayın. savaş propagandası yapmayın. ama tarih boyunca görülüyor ki halklar savaşa zorlanmıştır. halklar kandırılmıştır. hitler'de bunun en büyük örneğidir. savaş propagandaları ile savaş istemeyen halkı savaşa sokmuştur. yenilmeye yakın zamanlarda ise topyekün savaş naraları atmıştır. alman halkının kanı tükenene dek alman halkını sömürmüştür. lütfen biraz kitap okuyun gercekten. hitler gibi birisi savunulamaz. hitler gözü dönmüş bir manyaktı gözümde. zeki falan da değildi. etrafındaki adamlar sayesinde böyle yükselebildi. acaba soykırıma uğrayan yahudilerden birisi olsaydınız, suçsuz yere sizi yakarak öldürmek isteselerdi düşünceleriniz nasıl olurdu?

ek olarak, sehitlik kavrami da dinler tarafindan uydurulmustur bana gore, ama bu apayri bir konudur.

cok haklisin onlar gelsin vursun kirsin oldursun sovsun biz elimizde papatyalarla karsilayalim sevgiyle kucak acalim babami oldurdun seni cok seviyorum diyelim 

istersen domalalaim s..ler bide .........

sehitlige gelince senin icin hicbirsey anlam ifade etemeye bilir dini acidan veyahut baska acidan ama sozlerinin nereye gittigine dikkat et sehitlik mertebedir din omasa bile anlami cok buyukdur suan bu vatanin ekmegini yiyor suyunu iciyor ozgurce yasiyorsan bu sehitlerin bedelini kanlariyla odedikleri icindir !!! suan evinde rahatca uyuyorsan korkmadan basini yastiga koya biliyosan bu korkmadan sokaga cika biliyosan ozgurce yasaya biliyosan millleti vatani topragi icin gozunu kirpmadan sehitlige kosan insanlar sayesindedir aklinin bi kosesine yaz bunu!!  

---

konuyu acan sahsiyet sana gelince ; ben TURK 'um TURK ' lugumle gurur duyuyorum ve TURK ' luk dunyadaki en buyuk kavramdir benim icin benim kutsalimdir benim canim benim kalbim ailem dostum ekmegim suyum herseyimdir ,TURK'lugume ne laf ettirrim nede baska birsey gerekirse fasist de olurum gerekirse katilde olurum gerekirse soykirimda yaparim sen diyosunki senin ananada sovseler bacinada saldirsalar babanida oldurseler sus diyosun biraz mantikli konus biraz dusun cumlelerin nereye gidiyor !!! eger yok diyosan hala hodri meydan anana baba sovsunler saldirsanlar oldurmeye yeltesinlerde sende onlari ciciklerlele karsila ......

yan cizdim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

patron_38 bunu yazdı:

milliyetcilige fasizm dememin sebebi, en ufak bir kivilcimda fasiste donebilmenizdir. 

ornek verecek olursak, 10 tane kurt ya da yunanli diyelim. gitti 30 tane sivili oldurdu. ya da 30 tane askeri oldurdu. tanidigim butun milliyetciler aninda boyle durumlarda fasist oluyorlar. ayrimsiz. hatta bazi durumlar oluyor ki siyasetle alakasi kalmayan kisiler bile propagandanin gazina gelip en azili fasist olabiliyorlar. yanimda olsa bir tane yunanli bogazini sikarim vb. gibi laflari edebiliyorlar. gorduklerine inanma mi diyorsunuz yani bana?

ayrica, siz sehit olunan topraga vatan diyebilirsiniz. baban belli olsun gibi bir laf etmende karakterini ortaya koyuyor zaten. neden sehit oluyor peki askerler bunu aciklasana? askerler her durumda sucsuzdur, basta duran 1 kisi gider, 10 milyonun olumune sebep olur. savasta kazanan yoktur. eger hic kimse savasmaz ise savas olmaz. karsi tarafin askeri de, senin tarafinin askeri de savasmak istemez ise sehit olacak kimse de olmaz. eger savasmak isteyen kisiler varsa gitsinler birbirlerini öldürsünler. kan dökmeye meraklıysanız dökün. ama savaş istemeyenleri buna zorlamayın. savaş propagandası yapmayın. ama tarih boyunca görülüyor ki halklar savaşa zorlanmıştır. halklar kandırılmıştır. hitler'de bunun en büyük örneğidir. savaş propagandaları ile savaş istemeyen halkı savaşa sokmuştur. yenilmeye yakın zamanlarda ise topyekün savaş naraları atmıştır. alman halkının kanı tükenene dek alman halkını sömürmüştür. lütfen biraz kitap okuyun gercekten. hitler gibi birisi savunulamaz. hitler gözü dönmüş bir manyaktı gözümde. zeki falan da değildi. etrafındaki adamlar sayesinde böyle yükselebildi. acaba soykırıma uğrayan yahudilerden birisi olsaydınız, suçsuz yere sizi yakarak öldürmek isteselerdi düşünceleriniz nasıl olurdu?

ek olarak, sehitlik kavrami da dinler tarafindan uydurulmustur bana gore, ama bu apayri bir konudur.

cok haklisin onlar gelsin vursun kirsin oldursun sovsun biz elimizde papatyalarla karsilayalim sevgiyle kucak acalim babami oldurdun seni cok seviyorum diyelim 

sehitlige gelince senin icin hicbirsey anlam ifade etemeye bilir dini acidan veyahut baska acidan ama sozlerinin nereye gittigine dikkat et sehitlik mertebedir din omasa bile anlami cok buyukdur suan bu vatanin ekmegini yiyor suyunu iciyor ozgurce yasiyorsan bu sehitlerin bedelini kanlariyla odedikleri icindir !!! suan evinde rahatca uyuyorsan korkmadan basini yastiga koya biliyosan bu korkmadan sokaga cika biliyosan ozgurce yasaya biliyosan millleti vatani topragi icin gozunu kirpmadan sehitlige kosan insanlar sayesindedir aklinin bi kosesine yaz bunu!!  

---

konuyu acan sahsiyet sana gelince ; ben TURK 'um TURK ' lugumle gurur duyuyorum ve TURK ' luk dunyadaki en buyuk kavramdir benim icin benim kutsalimdir benim canim benim kalbim ailem dostum ekmegim suyum herseyimdir ,TURK'lugume ne laf ettirrim nede baska birsey gerekirse fasist de olurum gerekirse katilde olurum gerekirse soykirimda yaparim sen diyosunki senin ananada sovseler bacinada saldirsalar babanida oldurseler sus diyosun biraz mantikli konus biraz dusun cumlelerin nereye gidiyor !!! eger yok diyosan hala hodri meydan anana baba sovsunler saldirsanlar oldurmeye yeltesinlerde sende onlari ciciklerlele karsila ......

sana yapılan savaşa karşı diren karşılık ver savaş elbet ama karşındaki insanı zor durumda kaldığında veya geçmişinden gelen olaylar doğrultusunda küçük görme aşağılama her zaamn sevmeye çalış ben bunu diyorum yoksa elbette canın ve namusun vatanın için savaşırsın ama kimliğinle övünme ve senden olmayanları ayrı görme ben bunu diyorum sadece

ebedi devlet
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

seboist bunu yazdı:

patron_38 bunu yazdı:

---

sana yapılan savaşa karşı diren karşılık ver savaş elbet ama karşındaki insanı zor durumda kaldığında veya geçmişinden gelen olaylar doğrultusunda küçük görme aşağılama her zaamn sevmeye çalış ben bunu diyorum yoksa elbette canın ve namusun vatanın için savaşırsın ama kimliğinle övünme ve senden olmayanları ayrı görme ben bunu diyorum sadece

bizi biz yapan kimligimiz degilmidir ? orflerimiz adetlerimiz torelerimiz benligimiz degilmidir ? ve anlamadigin birsey var savas sadece silahla olumle olan birsey degildir bilimle teknolojiyle yasam tarziyla herseyle savas icindeyiz kisacasi yasamak icin karnimizi doyurmak icin her konuda savasiyoruz ve bu savasda kimligimizi benligimizi kaybedersek ozaman yenilmis oluruz kolelerden farkimiz kalmaz esaret altina gireriz dunya haritasini ac bi bak topraklar neden bolunmus   neden ingiltere almanya rusya turkiye diye ayrilmis gecmisten bugune neden bu sinirlar surekli degismis bi arastir cevabini bulacaksin 

yan cizdim
Toplam Hit: 11607 Toplam Mesaj: 95