folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Hüseyin Aygün Pkklı Teröristler Tarafından Kaçırıldı

Hüseyin Aygün Pkklı Teröristler Tarafından Kaçırıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek
    maycamp85 bunu yazdı

bu örgüt dediğiniz   3 beş çapulcu kürt değildir  onlar 2 si israilli 2 si amerikalı 2si rus  arasında türkünde kürtünde  olduğu oş işlerin peşinde koşan bi gurup kendi emelleri için türkle kürtü birbirine katıp türkiyeyi içten vurmak isteyenlerdir tek kürtler olarak bakmamak lazım  olaylar doğuda değilşde batıda olsaydı ne olcaktı????? sağlam düşünmek lazım bilmem kimi içeri almışlar yahu  adam içeride vardır bi önemli zaat onu görmeye gitmiş belliki emniyetinde onunda işine geliyo bu durum haber konusu oluyo ne güzel memleket be herkes bi telden çalıyoo....

güzel kardeşim, kürtlerin en büyük silahı "bizde sizdeniz" yalanı olduğunu yakın zamanda idrak etmeni diliyorum. kürt olmasa terör olmazdı , tüm bu pisliğin altında kürtlerin biz türklere karşı birikmiş kini var fakat bu iğrenç "kardeşlik" türküsü söylenmeye devam ettikçe daha da içine sinecekler daha da cesaret bulup güçlenecekler ve önce türklerle eşitiz sonra türkleri "vatanımızdan" atacağız diyecekler 

ben kardeşimle aynı dili konuşurum, 30 senedir uzaylılarla değil kürtoğlukürt soysuz köpeklerle savaşıyor bu ülke , düşmana düşman demek ırkçılık değildir 

herşeyin bir şeyi vardır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    maycamp85 bunu yazdı

bu örgüt dediğiniz   3 beş çapulcu kürt değildir  onlar 2 si israilli 2 si amerikalı 2si rus  arasında türkünde kürtünde  olduğu oş işlerin peşinde koşan bi gurup kendi emelleri için türkle kürtü birbirine katıp türkiyeyi içten vurmak isteyenlerdir tek kürtler olarak bakmamak lazım  olaylar doğuda değilşde batıda olsaydı ne olcaktı????? sağlam düşünmek lazım bilmem kimi içeri almışlar yahu  adam içeride vardır bi önemli zaat onu görmeye gitmiş belliki emniyetinde onunda işine geliyo bu durum haber konusu oluyo ne güzel memleket be herkes bi telden çalıyoo....

anlaşıldı sen hiç bir doğu ilimizde uzun süreli oradaki insanlarla irtibat kuracak kadar kalmamışsın. Hacım bizi 7.2 yıkamadı T.C. mi yıkacak diyor kansız köpekler.

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

kaçırma olayı yok. telefonda anlaşmışlar
    aygün beni dağa kaçırın demiş teröristlerde üst yoldan geç seni alacaz demiş.

aygünün ne b*k olduğunu bilmeyen yoktur herhalde...kendisi bdp li teröristlerden farkı yok.

CHP'nin Kürtçü ve bölücü milletvekili Hüseyin Aygün'ün PKK tarafından Tunceli kırsalında kaçırıldığı iddiası bütünüyle yalandır, tersine Hüseyin Aygün kendi isteği ve rızasıyla PKK'ya kaçmıştır.

devlete Atatürke Türkiye Cumhuriyetine ve milletine düşman olan bir vekili pkk niye kaçırsın oyuna gelmeyin beyler...

kaygusuz tarafından 15/Ağu/12 10:53 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı
    sittinsene bunu yazdı

tivitırda de ilginç bir tivit gördüm bune la?

PKK, Hüseyin Aygün'ü tutuksuz yargılama kararı almış.

Pkk'nin de mahkemesi var hocam. Yargılama var yani onlarda da. Yada birisi taşak geçmiştir o tivit ile. Ama yargılama var. Onu biliyorum.

öncelikle hocam pekeke'nin değil pkk'nın. Şimdi yok alfabede ka değil ke gibi abuk yorumlar yazılmasın bende biliyorum fakat günümüz gerçeğine bakıldığında kendini sosyalist olarak tanımlayan grup pekeke diye okur fakat pkk lı köpeklerin pekeke dediğini unutur. he onlarda insan diyorsanız orası ayrı ona söyleyecek çok daha farklı sözlerim var:)

Bunu da hepiniz biliyorsunuz.

onlar dağda yaşan it sürüsü onların nasıl bir mahkemesi olabilir ki? ne yargılaması bir anayasaları bir devletleri mi var o kahpelerin? 

Anlamıyorum bu sosyalist ayaklarına takılan tipleri. ulan CHE öldüğünde çantasından nutuk çıkmış siz daha neyin kafasındasınız anlamıyorum.

Son solcu da son sağcıda Atatürk tü sonrasında gelenler az ya da çok paranın menfaatin peşindeydi.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sittinsene
    sittinsene's avatar
    Erkek
    tahrefk bunu yazdı
    sittinsene bunu yazdı

operasyonda okadar pkklı öldüki chpnin pkk kanadı devreye girdi meclisi toplayıp operasyonları durduracaklar akıllarınca fakat başbakan yemedi bu oyunu sonra dümenden kaçırma tezgahı yaptılar usta yine yemedi operasyonlar sürdükce analarını ağlattı götleri tutuştu çok terörist öldü açıklayamıyorlar çünkü kin ve nefreti körüklemek istenmiyor devlet eskiden terörist öldümü  leşleri tvde gösterirdi şimdi artık o cesetleri izlemiyoruz

Hocam derhal senaryo yazmaya başla derim bayağı iyi para kalrırsın.

pencere açık bırakma japonlar kaçırır böyle ticari zekayla ulu orta gezme :)

VERENDE..."O" ALANDA..."O" NEDİR SENDEN GİDECEK?,TELAŞINI GÖRENDE "CAN" SENİN ZANNEDECEK!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sittinsene bunu yazdı
    tahrefk bunu yazdı
    sittinsene bunu yazdı

operasyonda okadar pkklı öldüki chpnin pkk kanadı devreye girdi meclisi toplayıp operasyonları durduracaklar akıllarınca fakat başbakan yemedi bu oyunu sonra dümenden kaçırma tezgahı yaptılar usta yine yemedi operasyonlar sürdükce analarını ağlattı götleri tutuştu çok terörist öldü açıklayamıyorlar çünkü kin ve nefreti körüklemek istenmiyor devlet eskiden terörist öldümü  leşleri tvde gösterirdi şimdi artık o cesetleri izlemiyoruz

Hocam derhal senaryo yazmaya başla derim bayağı iyi para kalrırsın.

pencere açık bırakma japonlar kaçırır böyle ticari zekayla ulu orta gezme :)

güldürdün hocam beni:D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maycamp85
    maycamp85's avatar
    Erkek

arkadaşım ben kürtleri savunmuyorum ama kürtler tek başına hiçbişey yapamaz ben size bunu anlatmaya çalışıyorum  arkasındaki güç kim  bunları  kim kandırıyor sen onlara bak ben demiyorumki kürtler  iyidir günahsızdır diye kanmasın şerefsizler aldıkları nefes türkiye topraklarıdır bizim topraklarımız onlar kendi başlarına nasıl koca türkiyeye baş kaldıracak  o arkasındaki kanı bozuklar olmasa bu it sürüsü kime kafa tutuyo o apo denen iti kim yakaladı verdi türkiyeye bi düşünsenize askerlikte kontrole gittiğimiz köylerde  hep kadın ve çocuklar var nerde bu erkekleri tabiki dağda bilmiyormuyum sanıyosun ne baştakiler istiyor bitmesini nede o arkadaki güçler türk ordusu istesin bu gün ne ırak kalır nede  kandil sen engel olana bakıcaksın

maycamp85
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Bir fransız ata sözü derki...

LÖ VADAAAAAAAAAAAAA :)

ADAM AKRABALARI İLE BULUSMUS :)

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    maycamp85 bunu yazdı

arkadaşım ben kürtleri savunmuyorum ama kürtler tek başına hiçbişey yapamaz ben size bunu anlatmaya çalışıyorum  arkasındaki güç kim  bunları  kim kandırıyor sen onlara bak ben demiyorumki kürtler  iyidir günahsızdır diye kanmasın şerefsizler aldıkları nefes türkiye topraklarıdır bizim topraklarımız onlar kendi başlarına nasıl koca türkiyeye baş kaldıracak  o arkasındaki kanı bozuklar olmasa bu it sürüsü kime kafa tutuyo o apo denen iti kim yakaladı verdi türkiyeye bi düşünsenize askerlikte kontrole gittiğimiz köylerde  hep kadın ve çocuklar var nerde bu erkekleri tabiki dağda bilmiyormuyum sanıyosun ne baştakiler istiyor bitmesini nede o arkadaki güçler türk ordusu istesin bu gün ne ırak kalır nede  kandil sen engel olana bakıcaksın

hacım aynen arkada abd israil ve bilimum düşmanlarımız var. Ama işte bizim en çok kızdığımız ve afetmeyeceğimiz şey bu düşman ülkelerin çıkarı uğruna dağa çıkan kürt kökenli vatandaştır. 

Halen bildiğin amele gibi maşasın diyoruz herife olsun ben memnunum bundan diyor. eeee ben sana bunları söyledikten sonra sen halen daha böyle mal mal dağa çkıyorsan senin bir itten farkın yok gözümde ki ben köpekleri severim şuan köpeklere hakaret etmiş hissettim kendimi..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı

Bir fransız ata sözü derki...

LÖ VADAAAAAAAAAAAAA :)

ADAM AKRABALARI İLE BULUSMUS :)

edit..

rappermcs tarafından 15/Ağu/12 11:25 tarihinde düzenlenmiştir