folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Hüseyin Aygün Pkklı Teröristler Tarafından Kaçırıldı

Hüseyin Aygün Pkklı Teröristler Tarafından Kaçırıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahrefk
    tahrefk's avatar
    Erkek
    diamonique bunu yazdı
    sniperscope bunu yazdı

AQp ve ona oy verenlerin zihniyetini ...

Samil Tayyar denilen kahpe soyunun twitter'den attigi mesaja bakin.

“PKK CHP’li Aygün’ü misafir etmiş. Muhabbetiniz bol olsun, olsun da millet bu numarayı yemez”

Sizin zihniyetinizide, bu zihniyeti halen goremeyenleride, gordukleri halde AQp yandasi olaninda .... .... .... .... ....

olaylardan haberin yok, bir de aqp diyip hakaret ediyorsun: http://www.aktifhaber.com/pkklilar-sizi-misafir-edecegiz-dedi-646523h.htm

Aradaki ilintiyi kuramıyormusun.Koyuncan kendine yüklenme fazla şartellerin atar filan.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek
    diamonique bunu yazdı
    saqeslanger bunu yazdı

edit:  http://tahribat.com/Forum-Uctu-Uctu-Turk-Iha-Uctu-162952/2/ konusundan yine saçma bir mesajı var adam her yerde abuk subuk konuşuyor.

diamonique bunu yazdı

Boş beyinler ancak eleştirir durur.

Son yıllarda savunma sanayisinde önemli gelişmeler ki millileşme yönünde oluyor. Biliyoruz ki bunlar sadece medyaya yansıtılan projeler. Bir de bunun gizlilikle yürütülenleri var.

mal mısın amk, sen hiç gidip de milgem'i alkışladın mı, siz sadece eleştirmesini bilirsiniz. bu mesajımı bile anlamamışsın, onu bile eleştirmişsin. mesajıma çok güzel özne olmuşsun anlaşılan.

eleştirdiğim için özür dilerim eleştirerek birşeyleri geliştirmek,düzeltmek,fikir beyanında bulunmak,durumdan duyduğumuz memmuniyetsizliği belli etmek haddimize mi ? padişah hazretleri ne der sonra (!) bu arada padişah hazretleri mesajlara seçerek ve çarpıtarak cevap veriyor anlaşılan...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek
    diamonique bunu yazdı
    saqeslanger bunu yazdı

eleştirdiğim için özür dilerim eleştirerek birşeyleri geliştirmek,düzeltmek,fikir beyanında bulunmak,durumdan duyduğumuz memmuniyetsizliği belli etmek haddimize mi ? padişah hazretleri ne der sonra (!) bu arada padişah hazretleri mesajlara seçerek ve çarpıtarak cevap veriyor anlaşılan...

Konuyu çarpıtma, ülkede iyi yapılan şeyleri dahi eleştiriyorsunuz. İcat yapıyorlar, onu bile eleştiriyorsunuz geç yaptılar diye. benim derdim bu

belki bir saplantı haline getirdin belki fazla bağnazsın orası pek umrumda değil ama hiç kimse aynı düşünmez.elbet her düşünceyi eleştiren olacaktır her zaman farklı düşünen çıkacaktır. misal harç paraları kalktığında içtenlikle helal valla diyebildim ama kesin bi ibnelik var diyen de oldu neden?çünkü öyle düşünen insanlarda var ve sen kimsenin düşüncelerine karışamazsın.eleştiriyi eleştirmek yerine neden böyle bir eleştiri alındığını düşünmek daha yapıcı olacaktır.yapılan birtakım eleştirilerin gereksiz,yanlış olduğunu düşünüyorsan insan gibi daha yapıcı eleştiriler beklediğini belirtirsin...kimin ne haddine insanın düşüncesine müdahale?...senin gibi gerici embesiller anlayamaz ama bunu

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

bunlar beklenen şeylermiş

yuh artık be :D

bi başbakan bunu diyemez

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek
    diamonique bunu yazdı

1930ların düşüncesinde olanlar bana gerici diyemez, embesili de sana iade ediyorum.

evet hocam seni anlıyorum yapıcı olmaktan, insan düşüncesine müdahale edilemeyeceğinden... bahsettiğim için 1930ların düşüncesindeysem şimdi ortaçağa doğru gidiyoruz ülke olarak

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek
    diamonique bunu yazdı
    saqeslanger bunu yazdı
    diamonique bunu yazdı

1930ların düşüncesinde olanlar bana gerici diyemez, embesili de sana iade ediyorum.

evet hocam seni anlıyorum yapıcı olmaktan, insan düşüncesine müdahale edilemeyeceğinden... bahsettiğim için 1930ların düşüncesindeysem şimdi ortaçağa doğru gidiyoruz ülke olarak

ortaçağ osmanlı için çok parlak geçmişti. dediğin gibi inşallah o zamanlardaki kadar güçlü oluruz.

iyi takılın siz bi 10-15 yıl daha böyle bakalım şaşırmıyorum artık... yazıklar olsun

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    peace
    peace's avatar
    Erkek

yazık size ve sizin ziyniyetinize.dertleşmeye gitmiştir demek.bu kadar düşünce darlığı olmaz.söylencek söz yok.

Hi!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    insanlar ne vurdum duymaz hale gelmis cay icmeye gitnistir ehehe

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

şakirt tayfa seviniyordur ama milletvekili kaçırılması ne demek mk.kesin gene sabırlar taşacak, gerekeni yapmakta çekinmeyiz nutukları atılacak :D

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
Toplam Hit: 17105 Toplam Mesaj: 177