folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Hüseyin Aygün Pkklı Teröristler Tarafından Kaçırıldı

Hüseyin Aygün Pkklı Teröristler Tarafından Kaçırıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

devletin deilde bence bu hükümetin onuru yok

bdp her türlü gösteriyi destekler halkı kışkırtır parti kaç senedir halen kapatılmadı

hele hele o demirtaş denen enik yokmu onu sabunsuz.........

anlamakta güçlük çekiyorum asker kaçırılır,işçi kaçırılır,gazeteci kaçırılır kimsenin sesi çıkmaz

chp li bir *bne kaçırıldı diye memleket ayağa kalkar.pkknın bdp nin ne kadar aydın,gazeteci

medya,partili,kürt destekçsi varsa hepsini .........................

xzxz hocam aynı yoldayız.kürtler olmasa terörde olmazdı

mademki türksün systeme göster ürksün
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    alexfarrow bunu yazdı

bdp her türlü gösteriyi destekler halkı kışkırtır parti kaç senedir halen kapatılmadı

anlamakta güçlük çekiyorum asker kaçırılır,işçi kaçırılır,gazeteci kaçırılır kimsenin sesi çıkmaz

chp li bir *bne kaçırıldı diye memleket ayağa kalkar.pkknın bdp nin ne kadar aydın,gazeteci

Kürtleri Kışkırtanlar Olmasa Terörde olmazdı. Seninde Yolun yanlış.... Yaptığınızın Milliyetçilikle Hiç bir Alakası Yok. Kafatasçılık Yapıyorsunuz. Onur Sahibi Olduğunuzu İddia ediyorsanız Bebek Katili Irz Katili Irkçılardan Olmayın.!!!

Doğru Milliyetçiliğe Davet ediyorum sizleri. BDP Konusunda Haklısın Bu Arada.

Halkı Kışkırtan Kürtte olsa Lanetliyorum. Türk de olsa Lanetliyorum. Net Söylüyorum. Kışkırtmayın Birbirinizi.

ShockMan tarafından 15/Ağu/12 15:01 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

Kahpelik eden Türklerde Bedelini Ödüyor. Merak etme. Kahpelik eden Kürtler Dağda 50 Şer Yüzer Gebertiliyor. Kahpelik eden Türkler de yada Türküm Diyerek Ortalığı Kırkırtanlarda Cezasını Buluyor Yada Bulacak.

Bu Ülkeyi Kan Çömleğine Döndürmeye Çalışanlar la Bir Bağın olduğunu Düşünmeye başladım. Senin Irkını Sevmene Bir şey demiyorum. Sev Sevebildiğin Kadar Sev. Ancak Kürt Kürttür Türk te Türk tür. İnsanların Kafasını Bulandırarak neyi amaçlıyorsunuz.?

Pkk Nın Dağdan İnmesine Az Bir Zaman kaldı. Pkk Nın Dağdan İnmesi Seni Rahatsız edermi.?

Sana Bir Şey Diyeyimmi Milliyetçilik Bozkurtun Pençesi ile Adam Korkutmaktan ibaret değildir. Bunu İyi Belle. Pençe her hayvanda var. Yanlış Yoldasın Yolunu Kontrol et. Kışkırtanlardan olma.

Türkiye Türk Milletinindir. Türklerin değil. Türkiye Bu Kafa ile Asla İleri Gidemez. Vatandaşın Azami Osmanlıda Olduğu kadar Hak ve İdamesinden Sorumludur bu Devlet.... Çapulculara Kalmadı Bu Devlet de Vatanda.

XzXz Hocam. Milliyetçi Bir Görünüm Sergiliyorsun. Yada Sergilemeye Çalışıyorsun. Hangi Ocağa Bağlısın. Bana Pm den bilgilerini verirmisin.?

işte sorun bu cevabında açık ve net hacım. koyu ve altı çizili bölüme dikkati çekmek istiyorum.

Bütün tartışma konularında yapmaya çalıştığın Türk ve kürt kavramlarını aynı kulvardaymış gibi göstermek (Buraya Dikkat)! 

Ben ve bu ülkenin vatandaşı olan kimliğini taşıyan herkes TÜRK tür. Öncelikle bu gerçeği kabul edelim. Ben büyüklerden öğrendiğime göre yörük müşüm. Benim arkadaşım da alevi, Batmanda yaşayan hasan amca da zaza, Shockman hacım sen de kürtsün kürt!  Yani hepimiz Türküz!

Sen anlıyorsun beni zaten, ama benim amacım senin amacının anlaşılması :) 

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    alexfarrow bunu yazdı

Kürtleri Kışkırtanlar Olmasa Terörde olmazdı. Seninde Yolun yanlış.... Yaptığınızın Milliyetçilikle Hiç bir Alakası Yok. Kafatasçılık Yapıyorsunuz. Onur Sahibi Olduğunuzu İddia ediyorsanız Bebek Katili Irz Katili Irkçılardan Olmayın.!!!

Halkı Kışkırtan Kürtte olsa Lanetliyorum. Türk de olsa Lanetliyorum. Net Söylüyorum. Kışkırtmayın Birbirinizi.

Bdp olması gerek bu sorun yanlızca askeri değil diplomatikte coğrafikte vsde o yüzden bu insanlarında söz sahibi mecliste yeri olmak zorunda
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    mettoman bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    alexfarrow bunu yazdı

Bdp olması gerek bu sorun yanlızca askeri değil diplomatikte coğrafikte vsde o yüzden bu insanlarında söz sahibi mecliste yeri olmak zorunda

Irkçı bir Parti Ama Söyleminde haklısın.... İki Halkında İyiliği için Bir Karar verebileceklerini zannetmiyorum.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Kahpelik eden Türklerde Bedelini Ödüyor. Merak etme. Kahpelik eden Kürtler Dağda 50 Şer Yüzer Gebertiliyor. Kahpelik eden Türkler de yada Türküm Diyerek Ortalığı Kırkırtanlarda Cezasını Buluyor Yada Bulacak.

Bu Ülkeyi Kan Çömleğine Döndürmeye Çalışanlar la Bir Bağın olduğunu Düşünmeye başladım. Senin Irkını Sevmene Bir şey demiyorum. Sev Sevebildiğin Kadar Sev. Ancak Kürt Kürttür Türk te Türk tür. İnsanların Kafasını Bulandırarak neyi amaçlıyorsunuz.?

Pkk Nın Dağdan İnmesine Az Bir Zaman kaldı. Pkk Nın Dağdan İnmesi Seni Rahatsız edermi.?

Sana Bir Şey Diyeyimmi Milliyetçilik Bozkurtun Pençesi ile Adam Korkutmaktan ibaret değildir. Bunu İyi Belle. Pençe her hayvanda var. Yanlış Yoldasın Yolunu Kontrol et. Kışkırtanlardan olma.

Türkiye Türk Milletinindir. Türklerin değil. Türkiye Bu Kafa ile Asla İleri Gidemez. Vatandaşın Azami Osmanlıda Olduğu kadar Hak ve İdamesinden Sorumludur bu Devlet.... Çapulculara Kalmadı Bu Devlet de Vatanda.

XzXz Hocam. Milliyetçi Bir Görünüm Sergiliyorsun. Yada Sergilemeye Çalışıyorsun. Hangi Ocağa Bağlısın. Bana Pm den bilgilerini verirmisin.?

işte sorun bu cevabında açık ve net hacım. koyu ve altı çizili bölüme dikkati çekmek istiyorum.

Bütün tartışma konularında yapmaya çalıştığın Türk ve kürt kavramlarını aynı kulvardaymış gibi göstermek (Buraya Dikkat)! 

Ben ve bu ülkenin vatandaşı olan kimliğini taşıyan herkes TÜRK tür. Öncelikle bu gerçeği kabul edelim. Ben büyüklerden öğrendiğime göre yörük müşüm. Benim arkadaşım da alevi, Batmanda yaşayan hasan amca da zaza, Shockman hacım sen de kürtsün kürt!  Yani hepimiz Türküz!

Sen anlıyorsun beni zaten, ama benim amacım senin amacının anlaşılması :) 

Bir Türküm Demek var. Birde Türküm Demek var. Hocam Bazıları Bazılarını Babasının Sıpası sanıyo her halde. Emrivaki Türklük diretenleredir lafım.

Elbetteki Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Türkleriz. Ancak Soy Uyruğum Kürttür. Bunu Kökten Reddedenlere Aşağılayanlara Artık Türkiye geçit vermeyecek. İnsanları Irklarından Soylarından Ötürü Aşşağılayan Aşşağılıklara Yol Verilmeyecek. Güzel Vatanımda.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muritcan
    Muritcan's avatar
    Erkek

bu kadar ırkçılık yapanlara;

arkadaşlar ortadoğuda parası olan herkes silahı çok rahat bulabilir neresi olursa olsun.

madem bu kadar düşmansınız demirtaşa, baydemire v.s v.s.. alın silahlarınızı gidin öldürün de göreyim sizi klavye delikanlılığına gerek yok.

bakın bugün 15 şubat pkknin ilk saldırı mı ne öyle bir günüymüş az önce haberlerde gördüm.. izmirde istanbulda taksimde mutlaka bunlar toplanıp gösteri yapacaktır kendinize güveniyorsanız madem "sabunsuz...." bilmem ne yaparız diyorsunuz gidin yapın kardeşim yönetim bu konuları yasaklamıştı diye biliyorum(konuyu açan arkadaşa değil lafım konuyu siyasete çekenlere) neden izin veriliyor biraz yumuşama olmuş sanırım.. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Muritcan bunu yazdı

bu kadar ırkçılık yapanlara;

arkadaşlar ortadoğuda parası olan herkes silahı çok rahat bulabilir neresi olursa olsun.

madem bu kadar düşmansınız demirtaşa, baydemire v.s v.s.. alın silahlarınızı gidin öldürün de göreyim sizi klavye delikanlılığına gerek yok.

bakın bugün 15 şubat pkknin ilk saldırı mı ne öyle bir günüymüş az önce haberlerde gördüm.. izmirde istanbulda taksimde mutlaka bunlar toplanıp gösteri yapacaktır kendinize güveniyorsanız madem "sabunsuz...." bilmem ne yaparız diyorsunuz gidin yapın kardeşim yönetim bu konuları yasaklamıştı diye biliyorum(konuyu açan arkadaşa değil lafım konuyu siyasete çekenlere) neden izin veriliyor biraz yumuşama olmuş sanırım.. 

Hocam Kafatasçı Söylemlere Yanıt Vermek durumunda kaldım. Siyasete Çekenlerden Değilim. Ve Bu Konuda Sana Katılıyorum.

Tatlı tatlı konuyu Tartışacaklarına Yurdum Kürdüne Sarıyorlar. Allahım yarebbim yahu.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birgaripaskbestesi
    birgaripaskbestesi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bir sepet elmanın içerisinde çürükler elbette olacaktır,

birileri Kürt vatandaşımı kandırarak dağa çıkartıyor, biriler sol ve alevi vatandaşımı kandırarak dhkp/c-mlkp-mkp vb. türevindeki örgütlere katılmasını sağlıyor ve bir şekilde terörrü finanse ediyorlar.

İstanbul Sultangazi'de daha 1 ay önce polis şehit eden kız içanadolu bölgesinin insanıydı.Bir diğeri gene aynı şekilde.

Dağa çıkan genç çaresizlikten, umudu orda aradığından, kendisine daha fazla değer verilsin diye "adam yerine konmak" için yapıyor bunu. ve sebepsiz bir ölüme yolculuğu başlamış oluyor.

Doğu demiyorum, çünkü örgüte katılanlar arasında büyüşehirlerde yaşayan insan belki doğudan daha çok. yani bu doğunun meselesi değil, bu birilerinin kandırılma meselesi.

Diyeceksiniz ki örgüt sempatizanı bir sürü doktor, mühendis, v.b. insan var. E rant meselesi. İnsanlar çıkarları olduğu yerde faaliyet yürütüyorlar.

Dolayısı ile bu mesele bir 30 yıl daha devam eder... keşke etmese ama...

gariplikten arta kalan zamanların yüksündürdüğü bir yalnızlık benimkisi... http://www.gezgin.web.tr
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drakan
    drakan's avatar
    Erkek

Her Kürdü Pkk gibi gören zihniyet ya evinden memleketinden kafayı çıkartıp dışarı bakmamış yada gerçekten tedaviye ihtiyacı var. Bi kürtle evlenmeden önce bende öyleydim aslında çünkü medya öyle göstermişti bize. ama gidip gördükçe göründüğü gibi olmaadıgını farkediyosun.

Gidin Malatya adıyaman urfa vs illere ordakilerde kürt kökenli ama pkk nın zerresini bulamassınız. saymadıgım iller dışındakilerde yokmu sanki var ama adları çıkmış bi kere pkk itlerinin yüzünden kurunun yanında yaşda yanıyor malesef . bdp mitinglerinde toplanan kalabalığın yarısı ya olayı bilmiyo davul zurna var diye gelio yada korkularındna silah baskısından okadar kalabalık toplanıyo.

drakan & Oceanicy www.tasarimus.com
Toplam Hit: 17129 Toplam Mesaj: 177