folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Hüseyin Aygün Pkklı Teröristler Tarafından Kaçırıldı

Hüseyin Aygün Pkklı Teröristler Tarafından Kaçırıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

chp'den gelen açıklama şu: bu vhp'yi bağlamaz. kendi görüşlerini aktardı.

chp'nin değerleriyle bu denli zıt görüşleri olan bir adamı nasıl barındırabiliyorlar? Bu soru çok önemli.

Bir çok ayrıntılar var.Özellikle içimden sövmek gelse de sövemedim kelime kelime dinledim.

Mesela direnmeme,

adamlar sohbet havasında olsa da Türkiye'ye yapılan bu saygısızlığınız cevap bulacaktır vs gibi cevaplar verememe,

Bahoz Erdalın kendisinin kılına zarar vermeyip gencecik çocuklara baskınlarla mayınlarla hain pusular kurması ve buna malum vekilin eleştiri getirmemesi,

Serbest kaldıktan sonra devletin savcısına ifade vermeyi reddetmesi,

Devletin gönderdiği aracı reddedip kendi özel aracıyla gelmek gitmesi,

Partisine veya hiç bir önemli kurumua kritik bilgileri vermeden basına rezil açıklamalarını yapmak istemesi propagandaya yağ sürmesi,

açıklamalarında teröristler için arkadaşlar hitaplarını çokça kullanması,

terör örgütü demeyip örgüt demesi.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

chp hüseyin aygün'ü bence ihraç etmeli  bu tavrından sonra çünkü parti tabanının tanıdığı hüseyin aygünle kaçırılma sonrası açıklama yapan hüseyin aygünle dağlar kadar fark var. nerede o gazeteye yaptığı açıklama nerde videodaki hüseyin aygün milletin elbette fikirlerinin değişmesine sebebp oluyor

bu gibi dururmlarar müsade ederek yandaşı iti köpeği bıyık altından güldürüryorlar ağzılarına laf veriyorlar  ortada bir şey olmasada milletin götünden komple teorileri uydurmasına müsade etmiş oluyorlar chp kendisine çeki düzen vermeli  bence

Adamın dublörünü göndermiş olmasınlar, ya da beynini felan da yıkamış olabilirler?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

bu adamın anasını tanıyan varmı aranızda_?

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

GÜNCEL HABER

http://www.ntvmsnbc.com/id/25374853

NTV "dağdaki genç arkadaşlar"ı sormuş ve cevaplarını almış.Benim anladığım bu adam yaptığı açıklamları son derece içinden gelerek yapmış. Herhangi bir yanlış anlaşılacak durum olmadığını söylüyor. Kemal Kılıçdaroğlu ne yapacak bakalım?

kuytul tarafından 16/Ağu/12 14:02 tarihinde düzenlenmiştir

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

şamil tayyar a yüklenenler şimdi haklısın diyor. demekki ha diye atlamamak gerek miş her olaya. işin içinde bir iş olduğu zati belliydi.

matematik24.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı
    Muritcan bunu yazdı

gördüğn gibi herşeyin maddesi ve var devletin üniversitesinin, gizli belge özelliğini kaybetmiş dosyalarından alınmış! kabul et artık kardeşim Dersim'de bir katliam yapıldı. yapıldı. bu konudaki son mesajım bu çünkü Dersim'deki 15.000 Can aklıma gelinec elleriim titriyuor....

yediğin kaba sıçarsan katliam değil soykırım bile farz.

ulan sizi bile konuşturuyorlar ya vay be ülkemin geldiği duruma bak. ama unutmayın her hükümet gibi bu da geçici. sizi azdıran size çanak tutan bu hükümette gidecek.

vatan sever bir hükümet geldiğinde ne bok yiyeceksiniz merak ediyorum. aslında biliyorum hemen kaypaklık yapıp vatansever i oynayacaksınız. ulan ne aşağılık adamlarsınız..

Hocam Vatanseverlik Katliam Yapabilmeyimi Gerektirir. Bebek Kadın Savunmasız İnsan Demeden.?

Birde Zamanın da Densiz Birinin Emri ile Yapılmış olanı Kimbilir Hangi Dış Kaynaklı Amaca Hizmet Eden Birinin Halka Ettiklerini... (KATLİAM) neden İnkar Edelim. Bunda Ne Tür Bir Fayda Umuluyor. Ülke Adına.?

Mevcut Vatanseverlerin 50 Yılda Türkiyeyi Ne Hale Getirdiğini Gördük. Danışıklı Dövüş Taktiği ile Suni Huzur Bozucuları Piyasaya Sürmediler mi Yoksa İstihbarat a Yansıyanlardamı Koca Bir Yalan.

Ayrıca Paşaların Perde Arkası Toplantıları Ve Ses Kayıtlarıda İfşa Olduğu Halde Bunları Hala Vatansever Sayanlar Neden Fikrilerinde Hala Diretmektedirler. Bu Sorularıma Aydınlanma Bekliyorum.

BaşBuğ Paşayı Ayrı Tutuyorum. O Adam Askeri Terbiye Gereği Silah Arkadaşlarını Kollamaya Kalkıştığından Yalan Söylemde Bulunduğundan Hapiste Olduğuna İnanıyorum.

Ayrıca Bu Ülkenin Evladına Katliam Sözcüğü Ağzına Almak Yakışmıyor. Gerçekten Katliamın Gerçekte Ne Olduğunu İyi Öğrenin Sonra Gelin Bu Tür Söylemler Savurun.? Çok Ama Çok Kötü Bir Eylemdir Katliam...

Günümüz Türkiyesi Böylesi Bir Çılgının Edeceğini Kaldıramaz Emin Olun...

ShockMan tarafından 16/Ağu/12 16:31 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Shockman hacım bizim ne bir katliam yapma güdümüz var ne de bunu yapmayı arzuluyoruz. Öncelikle burada hem fikir olalım.

Bir takım arkadaşlar çıkıp pkk yanlısı terörist yanlısı adamları savunma noktasına geldiklerinde biz de zıvanadan çıkıyoruz. Bana hiç bir insan evladı şunu kabul ettiremez barış için dağa çıktılar. S..... ler bu bakış açısını. 

Bak şu gerçeği de unutmayın kardeşlik barış huzur öyle kolay değil bu saatten sonra. Çok büyük çatışmalar ve zafer sonucunda huzur ortamı sağlanacak! Bunu ben söylemiyorum tarih söylüyor. Var mı dünya üzerinde barış yapıp da huzuru bulmuş toplumlar? çünkü barış denen olguda bir taraf taviz vermeli haklarından vaz geçmeli. Ama biz taviz verdikçe onlar daha fazlasını istemeye devam ediyorlar. Bu yüzden çözüm kürt kökenli vatandaşlarda. Ölmek de kalmak da YOK olmak da onların elinde. ama benim şahsi görüşüm ölmeyi tercih edecekler hemde bir hiç uğruna. (daha doğrusu abd nin petrolleri uğruna.)

Bi mantıklı bakın yahuu petrol yataklarının üstünde bulunan bir terör örgütü ve abd hiç bir şekilde müdahale etmiyor aksine silah desteği veriyor. Ama resmi bir ülke olan ırak a girip dağıtıyor. hiç mi kafaları çalışmıyor evet zerre kadar kafaları çalışmıyor dağdaki it sürüsünün.

şimdi bütün bu gerçeklerin ışığında ve doğrultusunda bakacak olursak toplu katliamdan öte ne kalıyor geriye var mı başka önerin?

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı

Shockman hacım bizim ne bir katliam yapma güdümüz var ne de bunu yapmayı arzuluyoruz. Öncelikle burada hem fikir olalım.

Bir takım arkadaşlar çıkıp pkk yanlısı terörist yanlısı adamları savunma noktasına geldiklerinde biz de zıvanadan çıkıyoruz. Bana hiç bir insan evladı şunu kabul ettiremez barış için dağa çıktılar. S..... ler bu bakış açısını. 

Bak şu gerçeği de unutmayın kardeşlik barış huzur öyle kolay değil bu saatten sonra. Çok büyük çatışmalar ve zafer sonucunda huzur ortamı sağlanacak! Bunu ben söylemiyorum tarih söylüyor. Var mı dünya üzerinde barış yapıp da huzuru bulmuş toplumlar? çünkü barış denen olguda bir taraf taviz vermeli haklarından vaz geçmeli. Ama biz taviz verdikçe onlar daha fazlasını istemeye devam ediyorlar. Bu yüzden çözüm kürt kökenli vatandaşlarda. Ölmek de kalmak da YOK olmak da onların elinde. ama benim şahsi görüşüm ölmeyi tercih edecekler hemde bir hiç uğruna. (daha doğrusu abd nin petrolleri uğruna.)

Bi mantıklı bakın yahuu petrol yataklarının üstünde bulunan bir terör örgütü ve abd hiç bir şekilde müdahale etmiyor aksine silah desteği veriyor. Ama resmi bir ülke olan ırak a girip dağıtıyor. hiç mi kafaları çalışmıyor evet zerre kadar kafaları çalışmıyor dağdaki it sürüsünün.

şimdi bütün bu gerçeklerin ışığında ve doğrultusunda bakacak olursak toplu katliamdan öte ne kalıyor geriye var mı başka önerin?

Bak Hocam Öncelikle Belirtmeliyim. Çok Karamsar Bir Bakış Açısına Sahipsin. Elbetteki Pkk nın ettikleri Meşru değildir. Burada Hem Fikiriz. Ancak Belirtmeliyimki. Pkk Nın Varoluşunu Destekleyen. Tutuunmasına ve Gelişmesine Destek olanlar. Vatanist Görünümlü Kurum Ve Şahıslarımızda Vardır. Bu Söylediklerim Alenen Sempatizan olanların. Yada Pkk Destekçilerinin Dışında Kişilerdir.

Bu Kişiler Sempatizanlardan da Daha tehlikeli Kişiler Olup Kürtlerin Ayrılmasını Kafalarına Dikte Eden. Onları Ve Türkiyedeki Türk Gençliğini Nefretle Şarj eden Kişilerdir. Bunlarıda Bilmenizde Fayda vardır.

Toplu Katliam Düşünmen Kesinlikle Etik olarakda aykırı ve yanlış olduğu kadar. Bize Yakışmayan bir bakış açısıdır. Zira Olaylar Nefret Dozajının Artması ile Çığrından çıktığında. Emin olun Katliama Uğramamak İçin Sen ben Biz Hepimiz Kaçacak delik arıyor Olacağız.

Sandığınız Gibi Değildir Katliam Olayı. Türkiye Gibi Bir Coğrafya ya sahip Ve Geçmişi Köklü Bir Ülkenin Yiyebileceği Bir Halt değildir bu.

Saçmalamadan Konuşsak olmazmı.?

Bazı Durumlara kızıyorsak isede lütfen Kızdık diye Saçmalamayalım. Gerçekten Fikrimizi Samimiyetle Belirtelim. Yeterlidir. Kafidir.

ShockMan tarafından 16/Ağu/12 17:05 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Shockman hoca benim partili bir kardeşim var. kendisini çok severim. yeriz içeriz güler oynarız. Kürt kelimesine bile tahammül edemez. sorgulamaz düşünmez sadece tetiği çeker. yüksekovada askerlik yaptı çatışmaya girdi, kelle aldı ve geri geldi.

Bu adamla sen böyle konuşamazsın. bu adam sadece vatanını savunur gerisi teferruattır. ama bu adamın yanında ben varım senin yapamayacağın herşeyi ben yaparım bu adama. gerektiğinde durdururum gerektiğinde sustururum onu. Çünkü bilir gerektiğinde onunla omuzomuza savaşacağımı. 

şimdi mevzu yazının akışıyla Vatan haini Türklere gelmiş onlardan bahsetmişsin. Evet varlar hem de tahmin edebileceğinizden çok daha fazla sayıda varlar. benim gözümde bu topraklarda yaşayan 2 kişiden 1 i. (!) 

Bizim içimizdekileri biz hallederiz siz merak etmeyin. asıl sorun kürt kökenli vatadaşlar. hani diyorsunuz ya kürt sorunu kürt açılımı diye. Bende diyorum ki bu sorunu kürtler ya çözecek ya da çözecek. yoksa sonuçlarına katlanacaklar. Ben her kürt teröristtir demiyorum çünkü demek istemiyorum. (1 tane onları desteklemeyen görmeme rağmen).

rappermcs tarafından 16/Ağu/12 17:05 tarihinde düzenlenmiştir

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı

Shockman hoca benim partili bir kardeşim var. kendisini çok severim. yeriz içeriz güler oynarız. Kürt kelimesine tahammül bile edemez. sorgulamaz düşünmez sadece tetiği çeker. yüksekovada askerlik yaptı çatışmaya girdi, kelle aldı ve geri geldi.

Bu adamla sen böyle konuşamazsın. bu adam sadece vatanını savunur gerisi teferruattır. ama bu adamın yanında ben varım senin yapamayacağın herşeyi ben yaparım bu adama. gerektiğinde durdururum gerektiğinde sustururum onu. Çünkü bilir gerektiğinde onunla omuzomuza savaşacağımı. 

şimdi mevzu yazının akışıyla Vatan haini Türklere gelmiş onlardan bahsetmişsin. Evet varlar hem de tahmin edebileceğinizden çok daha fazla sayıda varlar. benim gözümde bu topraklarda yaşayan 2 kişiden 1 i. (!) 

Bizim içimizdekileri biz hallederiz siz merak etmeyin. asıl sorun kürt kökenli vatadaşlar. hani diyorsunuz ya kürt sorunu kürt açılımı diye. Bende diyorum ki bu sorunu kürtler ya çözecek ya da çözecek. yoksa sonuçlarına katlanacaklar. Ben her kürt teröristtir demiyorum çünkü demek istemiyorum. (1 tane onları desteklemeyen görmeme rağmen).

Konuşurum Hocam Konuşurum. Sen Hiç Merak buyurma. Benim Konuşamayacağım kimse yoktur. Ben Beni Bildikten sonra..!

Toplam Hit: 17104 Toplam Mesaj: 177