Kadınlar Kazandı Turkiye Kaybetti Bu Konuda Tahribat Ne Dedi ?
-
alttaki fotoğraflara katılmıyorum genelleme yapılamaz
kadınlar bazı işlere kadınca dürtülerini koydukça bi halta yaramaz yaptıkları
-
irem27 bunu yazdı:
-----------------------------CAgAtAy bunu yazdı:
-----------------------------Herşey geçtik sen hiç erkek hastalıkları uzmanı diye bir kavram duydun mu? :D
-----------------------------
Cunku kadinlari siz hasta ediyorsunuz :)) [Erkek hastaliklari uzmani var,Uroloji] Sicak suyu kapagina tuttugunuz yada ters cevirip vurdugunuz her kavanoz acilir,kalin cildinizde ise yaramayacak makyaj tazeleme derdiniz nasil olsun siz o sirada uc tel sacinizi bir o yana bir bu yana yerlestirmek icin ugrasiyorsunuz, tatil icin valizlerde de coluk cocuk sizin arkanizi topluyoruz bir de ne cok valiz var diyorsunuz :)Topuklu giyemezsiniz yurumeyi beceremezsiniz ,tirnak buyutemezsiniz stresten yersiniz,corabiniz kacmaz hayvan olusu gibi kokan corabinizdan kacilir ,ovundugunuz biyiklarinizla da yogurt yer aynaya bakarsiniz sonra da nerde suslu bayan gorseniz gozlerinizi alamazsiniz :)
-----------------------------Sadece bu kadar mı :))
Edit : Şimdi baktım Androlojiymiş.
-
Yasasin mahkemeyi de kazanmisiz,tek eksigimiz bir madalya bir de boncuk. Sekilcilikten baska birsey degil,kendi soyadin ya da evlendigin kisinin soyadini kullanmak bukadar mi dert. kadinlar siddet gorsun,tehdit edilsin ve devlet onlem almasin goz gore gore sokak ortalarinda katledilip korunamasin, ama olsun ne onemi var kendi soyadimizi kullanacagiz ya tahtirevanla helaya gitmek gibi.hos kadinlar icin de gecerli degil sadece.bulkede insana deger bitmis kadini erkegi gecin,tesaduf eseri yasayip,bok yoluna gidiyoruz cogu zaman. Yazinin geneli de ayrimciligin ifadesi zaten,iki cinste her isi hem cok iyi hem de cok kotu yapabilir,bu cinsiyetlerinden gelen farklilik yuzunden degil,insan olabilme yetilerinden oturudur, Yaradilistan gelen eksiklik ve ustunluklerimiz var hepimizin.inkar da edemeyiz esitlemeye de kalkamayiz,ortada onca dert varken bunu da sidik yarisina dondurmenin alemi yok. İnsanlarin ne dertleri,ne sorunlari var ugrasilan seye bakin..sokak iguanalarini koruma ve yasatma dernegi geldi aklima,soyadi olayini hallettik bu da oldumu memleketi kurtardik sayilir.
-
Temizlik konusun da emin oln erkekler sizden daha başarılıdır sadece sizler bu konuya değinmekle mükelef oldğunuzu düşündüğünüz için yapmakdasınız kendinizi zorunlu hissediyorsunuz ve hissetirildiniz serbest kalsanız ortalığı erkeklerden daha beter hale getirirsiniz baba mesleği tesisat olduğ için hem askerde de yaşadım bnu wc lerde genelde pirimalar dolanırdı sıçdıkları bok erkeklerin sıçdıklarından beter olurdu borularının için de aramadığın her şey olurdu bırakın bu ayakları erkekler sizlerin özlerini bilir meraklanmayın he erkekler de de olur bu allah var ama siz sadece baskı ile bunu yapmakdasınız...
-
irem27 bunu yazdı:
-----------------------------CAgAtAy bunu yazdı:
-----------------------------Herşey geçtik sen hiç erkek hastalıkları uzmanı diye bir kavram duydun mu? :D
-----------------------------
Cunku kadinlari siz hasta ediyorsunuz :)) [Erkek hastaliklari uzmani var,Uroloji] Sicak suyu kapagina tuttugunuz yada ters cevirip vurdugunuz her kavanoz acilir,kalin cildinizde ise yaramayacak makyaj tazeleme derdiniz nasil olsun siz o sirada uc tel sacinizi bir o yana bir bu yana yerlestirmek icin ugrasiyorsunuz, tatil icin valizlerde de coluk cocuk sizin arkanizi topluyoruz bir de ne cok valiz var diyorsunuz :)Topuklu giyemezsiniz yurumeyi beceremezsiniz ,tirnak buyutemezsiniz stresten yersiniz,corabiniz kacmaz hayvan olusu gibi kokan corabinizdan kacilir ,ovundugunuz biyiklarinizla da yogurt yer aynaya bakarsiniz sonra da nerde suslu bayan gorseniz gozlerinizi alamazsiniz :)
-----------------------------Makyaj yapmıyoruz çünkü gerek yok, üç tel saçımız var çünkü böyle de yakışıyor, tatil için tüm ailenin masraflarını genelde kim karşılıyor ona bi bakmak lazım, e bi valiz toplamayı da çok görmesinler, topuklu giymiyoruz nasıl ki siz kösele giymiyorsanız, tırnak büyütmüyoruz çünkü zaten beğeniliyorsan beğeniliyorsundur, hayvan ölüsü gibi kokan çoraplarımız olduğunu hiç zannetmiyorum, bıyığıyla övünenler başka bi kesim sen çok yanlış anlamışsın mevzuyu, e o kadar topuklu giymişler, tırnak uzatmışlar, saçlarıyla uğraşmışlar da biz dönüp bakınca mı ayıp :) Gerek yok hocam bu tarz tartışmalara hele bir de yaşadığımız yer Türkiye, kadın-erkek eşitliği için ilk adımı 1843'de atmış bir ülkeyiz. Neyin derdi bu böyle?
-
-
neyi tartıştığın önemli değil. amacın sadece ve sadece tartışmak.
ortaya bi laf atıp, uzaktan milletin haykırışlarını izlemek hoşuna gidiyor, itiraf et :)
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------hangi işi ? ben orda takıldım ?
----------------------------- -
irem27 bunu yazdı:
----------------------------------
Itcelik , bu biraz pozitif ayrimciliga kaciyor cagdas kadina yonelik uygulamalarin butunu bu zaten ama bu dogudaki Turk kadinina karsi degildir cunku doguda ayrimcilik olmaz ya eziyet vardir yada sevgi olur.Cagdas kadin zaten sevgiden yoksun birakilmis is dunyasinda surekli eziyet cekiyor,arada bir de boyle pozitif ayrimcilik uygulamalariyla siringayla agri kesici veriyorlar...Size de sorum su olsun , erkeklerin yaptiklari kanunlar daha iyi ise neden Turkiye'de hemen hemen her kanunun bir acigi,bir boslugu var ? Erkeklerin yaptiklari kanunlar yeterli ise neden hukuki alanda medeti AIHM'den umuyoruz ? Ulkemizi en dogru sekilde kanuni kurallar cercevesinde yonetmemiz icin onlara neden akil danisiyoruz ?
----
-----------------------------Benim söylediklerimden nasıl bu sonucu çıkardn nasıl bu soruları çıkardın bilemedim.. erkeklerin çıkardıkları kanunu bi kenara bıraklımda önceki postumun asıl sorusu; zaten açık açık da söylemiştim madem kadınlar çok iyi de kadınların çıkardıkları bu erkeklerin durumu ne .. kadınlar niçin daha iyi erkek yetiştirmiyorlar?
Kanunlara gelince..Kanun özü itibarı ile zaten boşluk taşır boşluklar gerektiğinde kanunun "ruhu" ile doldurulur.. Hakimler bunun için vardır.. Yoksa her farklı durumu özel durumu ön gören bir kanun olsaydı hakimlere gerek kalmazdı.. Bir savcı yeterdi mahkemede..
-
onca yıldır erkeğim öyle dağınık oda görmedim :D