folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Kadınlar Kazandı Turkiye Kaybetti Bu Konuda Tahribat Ne Dedi ?

Kadınlar Kazandı Turkiye Kaybetti Bu Konuda Tahribat Ne Dedi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

bana göre bizler odamızı o şekilde istediğimiz için yapıyoruz . düzen istediğimiz zaman düzlüyoruz yani istersek yapıyoruz . Kızlar ise elinde olmadan yaptıkları için öyle oluyor yani kendilerini kontrol edemiyorlar :) 

ha şunuda söyleyeyim bu konu biraz garip olmuş . zaten farklı varlıklarız niye aynı kefeye konulanım . ha ayrımcılık veya erkek ustun veya kadınlar ustun gıbı algılanmasın bizler cok farklıyız :) ıkı tarafında bırbırlerıne gore ustunluklerı var :) 

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

MrMonk bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kim ne kazanir bilmiyorumda soy ismimi almak istemeyen bi kadinla evlenmem ben

kabaca özetlemiş arkadaş

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

siyahbereli bunu yazdı:

MrMonk bunu yazdı:

kabaca özetlemiş arkadaş

Tahribat uyelerinin daha teknoloji ile ilgili cozumler dusuneceginden eminim  , bir arkadasimiz soyadini almak istemeyen bir kadin ile evlenmeyecegini soyluyor , oysa teknolojinin bu yuksek caginda herkes kendi soyadini kullansa hic bir sorun cikmaz , emin olun.Tum nufus kayitlari bir veritabaninda,tum akrabalik iliskilerini icerecek sekilde tutulabilir.Bu son derece basittir.Hicbir ise yaramayan,dahasi kadinlari asagilayan bir gelenegin hukuk kurali haline getirilmesine mazareti ve yarari yoktur.

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

madem kadınşlar soyismi almak istemiyor biz onlarınkini alalım onlar gelip istesinler valla çalışmam kırarım dizimi otururum evde ona avukat  ol diyen mi var kırsın dizini otursun evde dersin akşam avukat yiyecezde doyacaz gereksiz ne kadar iş var kadın orda

hayatınızda köleligi kadınlar istiyor çalışma senin işini yapacak erkek muhakkak vardır ki daha önceden iş hayatında kadın yoktu ama şimdi her iş alanında kadın var gerekli mi hayır degil.

çalışma konusunda sürekli şikayet çalışırken taciz olaylarından şikayet istediklerinizi aldınız düşün yakamızdan soyadımızı almayacaksanız gerek yok evlenmeye

dost hayatı yaşayıp cocuk yapalım çocugada kendi soyisminizi verin büyütün okutun bakın ben evliligede karşıyım

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

irem27 bunu yazdı:

siyahbereli bunu yazdı:

MrMonk bunu yazdı:

kabaca özetlemiş arkadaş

Tahribat uyelerinin daha teknoloji ile ilgili cozumler dusuneceginden eminim  , bir arkadasimiz soyadini almak istemeyen bir kadin ile evlenmeyecegini soyluyor , oysa teknolojinin bu yuksek caginda herkes kendi soyadini kullansa hic bir sorun cikmaz , emin olun.Tum nufus kayitlari bir veritabaninda,tum akrabalik iliskilerini icerecek sekilde tutulabilir.Bu son derece basittir.Hicbir ise yaramayan,dahasi kadinlari asagilayan bir gelenegin hukuk kurali haline getirilmesine mazareti ve yarari yoktur.

Yeni bir aile kuruyorsunuz. Aileye dahil olan tüm bireylerin aynı soyadını taşıması köklü ve mantıklı bir gelenektir. Son 100 yıldır kullanmakta olduğumuz soyadı, kendilerinden kopyaladığımız batı ülkelerinde "aile adı" olarak da adlandırılır.

Dolayısıyla ya kadının soyadını alın ya erkeğinkini alın ama evlenip bir aile kurduktan sonra aynı soyadda olsun tüm bireyler.

Blue Screen of Death
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

irem27 bunu yazdı:

siyahbereli bunu yazdı:

MrMonk bunu yazdı:

kabaca özetlemiş arkadaş

Olaya böyle bakıcak olursan senin şuanda kullandığın soyisim de sana ait değil hocam babanın ailesinden dolayı öyle senin soyadın, daha da köklere indikce çok kez değişmiştir de. Ben gerçekten saçma birşeyi savunduğunuzu düşünüyorum.

since 2005 // tbt
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

Bir arkadaş söylemiş zaten bende katılıyorum soyadımı almayacak bayanla evlenmem.

Bu feminizm dalgası ne diye şimdi birbirimize muhtacız ayrıca hiç bir kadın diyemez ki erkeklerin şuan kadınlardan daha çok hakkı var. Kadınlar overpower artık :D

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    modifiyeci447
    modifiyeci447's avatar
    Erkek

dağınık oda daha iyi aslında neyin nerde olduğunu biliyosun en azından

düzgün odada dür bük koy dolabı aç uuufff uzun işi böyle daha iyi:)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

manyaki bunu yazdı:

Olaya böyle bakıcak olursan senin şuanda kullandığın soyisim de sana ait değil hocam babanın ailesinden dolayı öyle senin soyadın, daha da köklere indikce çok kez değişmiştir de. Ben gerçekten saçma birşeyi savunduğunuzu düşünüyorum.

Gecmisten ve su andan bahsetmiyoruz,gelecekte ne olmasi gerektiginden bahsediyoruz.

Sacma ise, size bir soru , bir kadin is cevresinde o isimle taniniyor ve soyadini yaptigi iste marka olarak kullaniyor. Evlendigi icin bundan neden vazgecsin ?

Genel soru ise ,evlenecegimiz kisinin soyadini sevip sevmeyecegimizi de soran hic olmamis , neden ismim irem dumbelek,irem motor,irem kirpi,irem benzin,irem killibacak,irem tren,irem ordek,irem beyinsiz,irem tezek,irem yaratik,irem odun,irem dandik  olsun ? Siz istermiydiniz evlendiniz diye bu soyadlardan birisini tasimayi ?

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

neden kimse elin adamına verdiği kızkardeşini düşünerek bu konuya yaklaşmıyor ki. 

benim kardeşim benim soyumdandır ölene dek, benim kanımdandır baskasının soy ismini alamaz demiyor da herkes karısının kendi soy adını  almasını öngörüyor.

soy ismini alma neymiş lan bir kere. neyin geleneği ? hangi ataerkil gerici zihniyetin ürünü ?

artık evlenen kadınların evliliğinde işler yolunda gitmediğinde kaçtıkları babaevinden onları kovan ana baba yok, bilhassa yolunda gitmediği zaman damat kısmısını

sikertme yoluna giden sahiplik duygusu üst düzey aileler mevcut. tam da olması gerektiği gibi. 

velhasıl kadının ve çocukların erkek kişisinin nüfusuna geçmesi eşitlik ilkesine çekirdekten aykırı absürt bir uygulamadır.

kadınlar ne zaman ki bütün haklarını elde eder en az erkeğin özgürlüğü kadar özgürleşir o zaman o toplumda çağdaşlıktan bahsedebiliriz.

ayrıca iddia ediyorum anaerkil toplumda suç oranları %85 düşer.

anaerkil bir dünyada savaş oranları %85 düşer.

sadece ve sadece kıskançlık cinayetleri %450 artar. 

edit: cinayetlerin tümünün kadınlar tarafından hemcinslerini katletmek şeklinde gerçekleşeğini belirtmek isterim.

tabi lan
Toplam Hit: 20682 Toplam Mesaj: 158