Kolay Yakin Dövus Taktikleri .
-
hocam sadece savunma amaçlı istersen aikido derim, karşındakinin boyu kilosu ne olursa olaun bi bilek hareketi ile indirirsin aşağı. ama ben saldirmak istiyorum dersen en temizi bruce lee hocamizin jeet kune do. bu spor rakibi en kisa yoldan etkisiz hale getirmek uzere gelistirilmis. bi zamanlar tekvando yaptiydim ama onda cok kural var, belden asagi yasak felan o sana gelmez sanırım :)
-
Kilo kaç boy kaç hocam ?
-
Spor tekniği olur da " Dövüş tekniği " olmaz. Yani teorik olarak öğrenemezsin. Bu işler dövüşe dövüşe öğrenilir. Bu tarz işlere girip çıkma dı isen kavgadan uzak dur.
Zayıf kasların için bir süre olsun body yap. Gelişir ve güçlenirler. Kavga da o da pek işe yaramaz ama en azından kendine olan güvenin artar.
-
Şimdi kardeş hemen şöyle yapıyorsun ölçüyü , kolu , bacağı , kiloyu herşeyi siktir et.Gidip kendine 160 liraya dışı sert plastikten yapılmış 60kg halter takımı alıyorsun ( PARAN VARSA )
Ondan sonra , başlıyorsun çalışmaya , eğer kilon çok çok zayıfsa bol bol protein+karbonhidrat yükleniyorsun , ama normalse ve kas geliştirmek istiyorsan , gün içindeki yemeğin şöyle olacak
Sabah - Lor peynir , 3-4 tane yumurta - çökelik - yoğurt - süt ve süt ürünleri ( ŞEKERSİZ ÜRÜNLER )
ara öğün - elma - armut gibi olabilirÖğlen - Bol bol sebze meyve ve yağsız pilav bulgur pilavı makarna olabilir yulaf ezmesi olabilir
Ara öğün - fındık - badem - ton balığı
Akşam - Maddiyat seni sıkmıcaksa , et yemen lazım kızarmış tavuk , ciğer haftada 1 kere , tavuk göğüsü gibi
Bu dediklerimi yiyerek şeker , asitli içecek , ve ekmeği hayatından atarsan hem vücut yağsız gelişecektir , hemde kilonu sabitlersin iyi olur ve böyle bol bol proteinli beslenirsen kas gelişimin ilerleyecektir
SPORUN %50 ÇALIŞMA %50 BESLENME'dir , ama herşeyden önce AZİM olacak o yoksa zaten bu yazdıklarımı okuma bile
Teknik evet , seni geliştirir dövüşmeyi öğretir ama karşındakine etkili vuruş için savurma için , güçte lazım herşey teknikte bitmiyor ve seri ol tekme atmayı öğren , sıçramayı öğren , vuruşlarını kontrol etmeyi öğren vuruş esnasında nefes alıp vermeyi öğren , heyecanı bitir .! heyecanlanan dayak yer , her zaman yenilmeyi kabul et ! ben yenilmezim deme , sen güçlüysen elbet senden güçlüsüde çıkacaktır çünkü en iyi olmak için en iyiyi alt etmelisin bacaklarını açmayı öğren , dümdüz otur yere , tv de gördüklerin gibi
Ve aklına takılan birşey olursa bana pm at.
EDİT: Üyeler kasla dövüşün pek alakası olmadığını söylemiş evet şöyle birşey var kas yaptın diye vurduğunu indirecek halin yok , ama vücudu güçlendirmektir KAS ! şu anda karşındaki senin göğüs , karın , omuz bölgene vurduğunda uyuşturup düşürecek derecede ise , kas yaptığında o adam sana vurduğunda öncekinden çok daha az acı hissedeceksin, yani kas vücudunu güçlendirecek sana dövüşmeyi öğretmiyecek.Gidip kursta öğren , senden iyisi var çünkü o kurstaki hocaların ( %80 hikaye ) sen %20 lik kısımdaki adam akıllı hocaların yanına git sana dövüşmeyi öğretsinler
Ve asla unutma , dövüş bir ders değildir , bir konu değildir , bir okul değildir , dövüş konuşarak çözemediğin olayları yumruklara bırakmaktır , ve dövüş en iyi dövüşerek öğrenilir. Kurs takviyedir gidip kursta eğitim alıp çıkınca 5-6 kişinin arasına girip çıkarım diye düşünme kursta öğrendin ve karşına kursta eğitim almış başka biri çıktı ??? böylede düşün herşey kendini geliştirmekte biter.
Roark tarafından 04/Eyl/13 12:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Maddox bunu yazdı
Şimdi kardeş hemen şöyle yapıyorsun ölçüyü , kolu , bacağı , kiloyu herşeyi siktir et.Gidip kendine 160 liraya dışı sert plastikten yapılmış 60kg halter takımı alıyorsun ( PARAN VARSA )
Ondan sonra , başlıyorsun çalışmaya , eğer kilon çok çok zayıfsa bol bol protein+karbonhidrat yükleniyorsun , ama normalse ve kas geliştirmek istiyorsan , gün içindeki yemeğin şöyle olacak
Sabah - Lor peynir , 3-4 tane yumurta - çökelik - yoğurt - süt ve süt ürünleri ( ŞEKERSİZ ÜRÜNLER )
ara öğün - elma - armut gibi olabilirÖğlen - Bol bol sebze meyve ve yağsız pilav bulgur pilavı makarna olabilir yulaf ezmesi olabilir
Akşam - Maddiyat seni sıkmıcaksa , et yemen lazım kızarmış tavuk , ciğer haftada 1 kere , tavuk göğüsü gibi
Bu dediklerimi yiyerek şeker , asitli içecek , ve ekmeği hayatından atarsan hem vücut yağsız gelişecektir , hemde kilonu sabitlersin iyi olur ve böyle bol bol proteinli beslenirsen kas gelişimin ilerleyecektir
SPORUN %50 ÇALIŞMA %50 BESLENME'dir , ama herşeyden önce AZİM olacak o yoksa zaten bu yazdıklarımı okuma bile
Teknik evet , seni geliştirir dövüşmeyi öğretir ama karşındakine etkili vuruş için savurma için , güçte lazım herşey teknikte bitmiyor ve seri ol tekme atmayı öğren , sıçramayı öğren , vuruşlarını kontrol etmeyi öğren vuruş esnasında nefes alıp vermeyi öğren , heyecanı bitir .! heyecanlanan dayak yer , her zaman yenilmeyi kabul et ! ben yenilmezim deme , sen güçlüysen elbet senden güçlüsüde çıkacaktır çünkü en iyi olmak için en iyiyi alt etmelisin bacaklarını açmayı öğren , dümdüz otur yere , tv de gördüklerin gibi
EDİT: Üyeler kasla dövüşün pek alakası olmadığını söylemiş evet şöyle birşey var kas yaptın diye vurduğunu indirecek halin yok , ama vücudu güçlendirmektir KAS ! şu anda karşındaki senin göğüs , karın , omuz bölgene vurduğunda uyuşturup düşürecek derecede ise , kas yaptığında o adam sana vurduğunda öncekinden çok daha az acı hissedeceksin, yani kas vücudunu güçlendirecek sana dövüşmeyi öğretmiyecek.Gidip kursta öğren , senden iyisi var çünkü o kurstaki hocaların ( %80 hikaye ) sen %20 lik kısımdaki adam akıllı hocaların yanına git sana dövüşmeyi öğretsinler
Ve asla unutma , dövüş bir ders değildir , bir konu değildir , bir okul değildir , dövüş konuşarak çözemediğin olayları yumruklara bırakmaktır , ve dövüş en iyi dövüşerek öğrenilir. Kurs takviyedir gidip kursta eğitim alıp çıkınca 5-6 kişinin arasına girip çıkarım diye düşünme kursta öğrendin ve karşına kursta eğitim almış başka biri çıktı ??? böylede düşün herşey kendini geliştirmekte biter.
Hocam dinlenmeyi unuttun =) Liste güzel bu arada
-
ıp man hocayı izliyosun sonra whin cun la işi bitiriyon :D
-
Lotus bunu yazdı
yok abi o iş yaş sen vücut ölçülerini tam yazmadığın için net birşey söyleyemiyorumda, 80-90 kilo bir adamı öyle iki teknik öğrenerek aşağı alma ihtimalin yok ne kadar sert vurursan vur adamı daha çok sinirlendirmekten başka hiç birşey yapamazsın , ki yaşında küçük önerim kısa vadede biber gazı edinmen, ve boks kickboks mma gibi bir spora yazılıp beslenmeni arttırıp vücut hacmini ve kas miktarını arttırman, ve bu arada kimseden geri çekilme gir her kavgaya bırak dövsünler ölmezsin merak etme
Yoo çok güzelde ihtimal var hatta oluyorda.
Kimbo gibi bir hayvanı kendisinden 15 kilo aşağıda bir adam 10 saniyede indirdi serbest dövüşde.Ayrıca kimbo hem boy hem yapı olarak adamdan cok daha üstündü.
http://www.youtube.com/watch?v=o5ZxpbtcC8A
Dövüşmesini bildikden sonra 1.90 lık adamıda döversin.Ha sen BKM deki Ersin gibi olursun karşındaki adam Kimbo gibi olur o zaman büyük ihtimal dayak yersin ama aradaki farklar çok fazla olmadığı sürece adam gayetde dövebilir hocam.
-
Cesnist bunu yazdıMaddox bunu yazdı
Hocam dinlenmeyi unuttun =) Liste güzel bu arada
Hocam dinlenmeyi o zaten yapacak :) haftada 5 gün çalışıp cumartesi pazar hiç yapmayacak ve her gün 8 saat uyuyacak gece 3-4 gibi yatıp sabah 7-8 de kalkmayacak gece en geç 12 de yatıp sabah 9 da kalkacak.
-
Yorumlar icin saolun ilk önce bu finliler rahatsiz edemez bi böh desem kacarlar kimse rahatsiz etmiyor zaten herkesi korkuttum kendimden somaliler falan bana bisi yapamiyolar sadece ögrenmek istiyorum neme lazim bisi olur ögrenmek istedim birde su gazdi elektirikti bana yakismaz zaten bulamamda ve savunma ve saldiri yönelik 2 sindende istiyorum ama önceligim savunma vucudumda agac dali gibi bilegim var 45 kilo kisa biriyim ve gunluk mekik falan cekiyor 10 15 ve kosuyorum bi 10 15 dk gunluk su kahvalti olayinida deniyecegim hepinize tesekkurler . ve gunluk 12 - 1 gibi yatip 7 de kalkiyorum cumartesi pazar da da 9 - 10 gibi
erdibaba06 tarafından 04/Eyl/13 14:11 tarihinde düzenlenmiştir -
Kutikula bunu yazdı
benim tanıdığım adamlar var dotadaki huskar gibi damage yedikçe güçleniyor. o teknikler her adama sökmez o teknikleri yedirebilmen için seninde güçlü olman gerekir. teknik öğrenip güçlü olmasamda adama havada 10 takla attırırım diye düşünme güç yoksa teknik hiçbir halta yaramaz.
ahaha en çok buna güldüm :D Napsın adam bari yanında blade mail taşısın bari :Dd