Kolay Yakin Dövus Taktikleri .
-
Saolun cevaplar icin su Wing Chu seyini arastiracagim birde saglikli beslenmeye calisip bol bol dövus filmi izlicem :)
birde bunu cevirecek varmi google translete sacma sapan seyler diyorda ^^
it ain't about how hard you hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It's How much you can take, and keep moving forward
-
herşey boş müdür kavgada taktik felan da boş önemli olan güç ve hızlı olman arada güç farkı varsa adam ne kadar taktik biliyosada işe yaramaz git vücut çalış birazda temel hareketlerin olsun yani attıgın yumruk düz olsun hedefli olsun bide kavga esnasında hızlı hareket etmeye bakıcan gerisi boş hedefin herzaman çene olsun adama yıldız saydırır.
-
sleeping dogs indir oyna öğrenirsin biraz taktik hocam :D
-
yaşın 16 mı daha da mı düşük 45 kilo ne la
-
erdibaba06 bunu yazdı
Saolun cevaplar icin su Wing Chu seyini arastiracagim birde saglikli beslenmeye calisip bol bol dövus filmi izlicem :)
birde bunu cevirecek varmi google translete sacma sapan seyler diyorda ^^
it ain't about how hard you hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It's How much you can take, and keep moving forward
wing chun iyi güzel ama güç olmadan o da işe yaramaz, ayrıca güçlenmek o kadar da zor bişey değil
-
kardeşim sokak'ta işler farklı,salondaki gibi danışıklı yürümüyor ve kural şu ; ilk vuran kazanır.. dikkat etmen gereken 2. nokta ise asla yere düşme baktınki mevzu yumruklaşmaya gidecek burna kafa atarak veya çeneye sağlam bir direk geçirerek başla,taşşaklara diz de atabilirsinde bu vicdan meselesi tabi,ben yapamıyorum adamlar çok kalabalıksa kaçmaktanda çekinme,koşamayan biriysen 3 kişiden fazlasına yanaşma..dediğim gibi işler salondaki gibi yürümüyor kafamıza kalas yemeyi veya böbreğimize saplamalarını istemeyiz.
-
shadowjedi bunu yazdı
Bas Rutten,bu adamın videolarına bir bak,ilk etapta sokakta işine yarayabilir.
http://www.youtube.com/watch?v=uiGQIh-6Kdo
Adam paso diz atarak tokat atarak maç alıyor :D
-
Hacı naptınız ya ilk vuran kazanır diye bir olay yok eğer prof boksör vs değilseniz :) Karşıdakinin psikolojisi açısından soluyorsanızda her adama sokmez o işler. Hatta ters teper adamın kafası atar haşatınızı çıkarır :)
Yazmıcaktım konuyada. Söyleyeyim dedim. Sağdan vur soldan vur taktikleri geç. Spor yapmadan vs bir taktik arıyorsan.
1- Sakın sarılma. Zayıf biriysen kesinlikle sarılma. Mesafeni koru.
2- Karşıdakinin vücuduna zarar vericek kadar güçlü değilsin. Sürekli surata çalış. En azından iki çizik atarsın namın yürür dayak bile yesen :D
3- Korkak hareket etme ama riskte alma tek yersin :D
Diğer türlü diyorsan.
Kaslarını esnek tutucak şekilde vücut çalış. Çok tekrar az ağırlık şeklinde.
Ve boks veya muaytai takıl . Başka caren yok
-
"it ain't about how hard you hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It's How much you can take, and keep moving forward " ne demiş bu rocky ?
-
Kalıbın felan yoksa hiç bulaşma hocam güçlü değilsen güçlü arkadaş edin kendine