Kolay Yakin Dövus Taktikleri .
-
Wing Chun
-
Bas Rutten,bu adamın videolarına bir bak,ilk etapta sokakta işine yarayabilir.
-
geyiği bi kenara bırakırsak tavsiyem yapacağım spor Wing Chun -
TxT bunu yazdı
geyiği bi kenara bırakırsak tavsiyem yapacağım spor Wing Chun:D:D:D::D:D bunu görmüştüm koyacaktım koymadım sen koymuşsun :D:D:D:D:D
-
olm siz ne izleyip buraya geliyonuz la :D
ayrıca bunu yapmayı cok istiyorum :/
boyka :(
http://youtu.be/SbI_04n3lLU?t=1m42s
Amd-x tarafından 04/Eyl/13 14:40 tarihinde düzenlenmiştir -
rocky dayının dediği gibi
it ain't about how hard you hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It's How much you can take, and keep moving forward.
-
boyunda kısaymış kavga edeceğin kişinin alt çenesine vurma şansın daha yüksek. aparkat dedikleri vuruş stiliyle çenesine sağlam bi yırmıh atarsan o adamı pert edersin. teknik olmasına gerek yok. sağlam yumruk at yeter
-
Sen bol bol proteine falan asıl, yumurta et süt bal tahıl ne bulursan yiyeceksin, kalıplan iyice yoksa dedikleri gibi bi sike yaramaz senin teknik mevzusu :|
Onun haricinde barfiks şınav mekik dips ve squat'la destekle vücudu 3 aya toparlarsın diyorum.
Not: 15-16 yaşındayken bende böyle bi konu açmıştım lan demekki normalmiş :) -
Jilet_Boris bunu yazdı
Sen bol bol proteine falan asıl, yumurta et süt bal tahıl ne bulursan yiyeceksin, kalıplan iyice yoksa dedikleri gibi bi sike yaramaz senin teknik mevzusu :|
Onun haricinde barfiks şınav mekik dips ve squat'la destekle vücudu 3 aya toparlarsın diyorum.
Not: 15-16 yaşındayken bende böyle bi konu açmıştım lan demekki normalmiş :)vay vay abi sen ciddimisin ya?
-
aga ben sunu bilirim ilk vuran kazanır..