Minecraft Oynayan Müritler ?
-
ve beklenen oldu x3 haritayı upload et bir yere :D 1.2.4 beta olmadan recommended build i çıktı :D modları bilmiyorum ama şimdi duruma göre bize gereken server ı 1.2.4 e update etmek ve yeni bir konu açmak 15 sayfa olmuş :D
-
1.2.4 de anti xray kesinlikle olmalı. Ayrıca birkaç kişiye de op luk verirse x3 iyi olur.
-
biz de update yapalım mı yoksa daha geçmiyor mu server
-
Ama op istedigi bloktan yaratamasin sadece uçsun, mılletin sandiklari acabilsin, kirabilsin falan.
Adam gıbı calısan versionu nerde bunun? Gereken minimap falan gibi eklentileri kurup biyere koyun da installer yapalim
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Ama op istedigi bloktan yaratamasin sadece uçsun, mılletin sandiklari acabilsin, kirabilsin falan.
Adam gıbı calısan versionu nerde bunun? Gereken minimap falan gibi eklentileri kurup biyere koyun da installer yapalim
-----------------------------hazırlıyorum up ederim
-
hypnot1c bunu yazdı:
-----------------------------HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Ama op istedigi bloktan yaratamasin sadece uçsun, mılletin sandiklari acabilsin, kirabilsin falan.
-----------------------------Optifine filan da kur herşeyi hazır olsun yani. Oyunda çoğu kişi kasmadan şikayetçi, optifine işlerine yarayacaktır.
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------hypnot1c bunu yazdı:
-----------------------------Optifine filan da kur herşeyi hazır olsun yani. Oyunda çoğu kişi kasmadan şikayetçi, optifine işlerine yarayacaktır.
-----------------------------Özellikle oyunu kasanlar için optifine'ın standart olanı değil de optifine c yi öneririm.
Söylediğim sürüm netbook gibi kasma yaşayanlar için özel olarak hazırlanmış sürümdür.
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------hypnot1c bunu yazdı:
-----------------------------1.2.4 daha çıkmamış optfine olunca eklerim
http://www.mediafire.com/?bi4pu854a5eabbn
-
http://www.mediafire.com/?w9srrvkd60vet9e sifirladigimiz 1.2.3 haritası burada, isteyenler indirebilir.
-
Minecraft 1.2.4
İçinde Rei's minimap ve optifine hd a2 yüklüdür.
Ayrıca performans ve stabilite için içindeki lwjgl kütüphanelerini kendi sitesinden en güncel sürüme güncelledim.
Kendi kullandığım minecraft olduğundan biraz optimize ettim.
Optimize edilmiş halde oyunu açmak için .minecraft klasörü içindeki bat dosyalarından kendinize uygun olanı çalıştırın.
Yoksa normal olarak minecraftSP.jar dosyasını çalıştırın.
http://www.mediafire.com/download.php?dx25p9bs5jbykv7