Minecraft Oynayan Müritler ?
-
server kurdumda calismiyor ayarlariyla ugrasiorum. publik mi olcak tbt ici mi olacak? 3-5 belirli kisi mi alicaz herkesi mi alicaz? factions falan olcak mi? factions olcaksa public yapalim serveri derim. karari siz verin ona gore ayar yapayim.
-
server bekliok :D
-
edit
-
factions lu olsun bence
-
server ı public yapmak demek çoluk çocuğun dolması demek(başka minecraft serverlarda oynıyanlar bilir) benim düşüncem sadece tbtliler. Mod olayina gelirsek tbt ortaminda oyunun huzur ve refahı bozulduğu için faction mod şart gibi ve anti xray kurulması taratafrayım.
-
bende varım oynayacak. tbt içi olsun normal klasik şekilde güzelce oynayalım
-
Bence de tbt içi olsun ama kırıp dökmeye çare bulmak lazım
-
edit
-
__hsyN__ bunu yazdı:
-----------------------------hypnot1c bunu yazdı:
-----------------------------server ı public yapmak demek çoluk çocuğun dolması demek(başka minecraft serverlarda oynıyanlar bilir) benim düşüncem sadece tbtliler. Mod olayina gelirsek tbt ortaminda oyunun huzur ve refahı bozulduğu için faction mod şart gibi ve anti xray kurulması taratafrayım.
-----------------------------
x3 söylemişti antixray kastırır diye, ayrıca public değil zaten sadece tbt oluyor whitelist var önceki konuda olduğu gibi whitelist e eklenir heralde
-----------------------------fazla etkisini görmedim ben anti xray kurulu bir serverda oynamıştım borwnun server ı hatta
-
edit