Minecraft Oynayan Müritler ?
-
x3 arazi olayı yerine bence sadece tahribattan tanıdıklarımızı alalım amk olsun bitsin.
kimse de üzülüp darılmasın beyler artık geçen sefer olanlardan sonra az bile yapıyoruz.
bir çabayla server açmaya çalışıyoruz x3 saolsun açıyor server birkaç işi olmayan amele gelip yıkıyor.
neyse kızmıcam.
sadece tanıdıklarımızı alalım bence.
-
kurulsa da aksak yaw,
şu siktiminin LOL'ü sinir krizi geçirtiyo sakinleşmem için bu tarz oyunlara sarmalıyım :)
-
hakkaten sabırsızlanmaya başladım bende :D
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Walla bende açmak istiorumda hiç bilmiorum nasıl kurulur server tarafı modları vs
aşina olan birileri varsa kuralım
-----------------------------Tbt adına ve tbt serverını kullanarak böyle birşey yapılacaksa oyun hakkında teknik destek verebilirim. Tbtdeki arkadaşlar için problem olacağını sanmıyorum, çoğu beni oyundan tanıyor.
Neden tbt adına ve tbt serverı diyorum çünkü müritlerden açan olunca bir süre sonra kapanabiliyor. Resmi olursa daha kalıcı olacağı ve OPların daha mantıklı kişiler olacağı inancındayım
-
server yokmu hala :(
-
edit
-
1.2.4 Güncellemesinin Tüm Yenilikleri
Yeni Eklenenler:- Sohbet geçmişi ve sohbet düzenlemesi
- Sohbetteki linklere tıklanılabiliyor.
- Geçmişi farenin orta tuşu ile yukarı/aşağı inceleyebilirsin
- Son mesajları yukarı/aşağı ok tuşuyla inceleyebilirsin
- Tab tuşuna basıldığında kişilerin isminin tamamı gözüküyor
- Sohbette kopyala & yapıştır yapılabiliyor
- Birkaç yeni dekorasyon bloğu eklendi
- Farklı renklerde aynı kaplamalara sahip wooden planks eklendi.
- Farklı kaplamalara sahip sandstone blokları eklendi
- "OutOfMemory" ekranına "çıkış" ve "geri" tuşları eklendi
- Kediler artık sandık ve yatakların üstüne çıkıp oturuyorlar
- Zırhların dış çizgileri tekrar eklendi
kaynak. http://turkcraft.net/index.php?threads/1-2-4-g%C3%BCncellemesinin-t%C3%BCm-yenilikleri.26188/
- Sohbet geçmişi ve sohbet düzenlemesi
-
1.2.3 kurdum oynuyorum suanda. ancak bu gecici bi harita, sonra tekrardan sifirlicam. soyle bi oturtalim ayarlari diye actim.
ip adresi: 178.211.37.11
-
son güncelleme iyi olmuş özellikle multiplayer da chatte yaşanan problemlerden biriydi alt üst tarafı okumak adamlar kasıyor.
-
server online ama whitelist lazım neyse sıfırlancakmış. alper hazır açmışken 1.2.4 oluyorsa bi el at hacı :D