Minecraft Oynayan Müritler ?
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------ben geldim, açabilirim serveri ama çok meşgulum, başka birisine devredebilirim yönetmesi için belki. işleri bi yoluna koyayım haber vericem ben.
-----------------------------hacı eğer craftbukkit diyorsan ben kurmayı biliyorum.
sadece eklentileri bilmiyorum ama çok komplike eklentiler kurulu değildi serverda en son hatırladığım kadarıyla.
fakat benimde okulum var hafta içi ilgilenicek birileri lazım.
ayrıca sosyal piç olmaya başladım lan galiba. bilgisayarda az vakit geçiriyorum. yok yok ben almayayım :D
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------
ben geldim, açabilirim serveri ama çok meşgulum, başka birisine devredebilirim yönetmesi için belki. işleri bi yoluna koyayım haber vericem ben.
-----------------------------sen daha açma :|
-
Bu resimde Holy'ye demiştim vurma onlara hepsi dalar diye duramadı aşağı düşürmeye çalışıyor ne güldüm ya:D açılsa ne güzel olur server tekrar:))
-
Server kurması 10 sn lik işte plugin ler sıkıntı işte ben localde bi deniyim şu bukkit server için factions'ı olursa server a atarız x3
-
SinusX bunu yazdı:
-----------------------------Server kurması 10 sn lik işte plugin ler sıkıntı işte ben localde bi deniyim şu bukkit server için factions'ı olursa server a atarız x3
-----------------------------ya bence server tekrar açılacaksa factions kurulacak mı zaten tahribatın tamamı gelmesin bence sonradan yetmeler çok çıktı.
sadece tahribat gelsin dedik öyle bile oyun boka sardı. bence gerçekten belli süredir forumda etkinlik gösteren kullanıcılar gelsin.
fazla kişi olmayacağımıza göre factions zevk vermez bence.
-
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------Bu resimde Holy'ye demiştim vurma onlara hepsi dalar diye duramadı aşağı düşürmeye çalışıyor ne güldüm ya:D açılsa ne güzel olur server tekrar:))
-----------------------------serverin son açık günüydü hocam :D açık bulduğumuz 2-3 saatte girmişti eğlenceliydi :D
-
Hocam belirli kişiler aktif olan falan diyosunuz bende istiyorum ama geçen seferde oynuyodum adam gibi ama kapandı :/
-
OdiN bunu yazdı:
-----------------------------Hocam belirli kişiler aktif olan falan diyosunuz bende istiyorum ama geçen seferde oynuyodum adam gibi ama kapandı :/
-----------------------------hocam belirli kişiler olmasında birçok kişinin bana katılacağını düşünüyorum çünkü;
geçen sefer de sadece tahribat üyeleri olsun oyun boka sarmasın denildi.. herkes eyv. dedi ilk hafta çok iyiydi sonradan olaylar sarpa sardı.
sonradan gelen birkaç kişi çok bozdu ve bu yüzden güzelce oyununu oynayan insanlar bırakmak zorunda kaldı. Misal: ReaMLiS
o yüzden eğer birileri kurucaksa belirli kişileri alalım derim ben.
-
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------OdiN bunu yazdı:
-----------------------------Hocam belirli kişiler aktif olan falan diyosunuz bende istiyorum ama geçen seferde oynuyodum adam gibi ama kapandı :/
-----------------------------hocam belirli kişiler olmasında birçok kişinin bana katılacağını düşünüyorum çünkü;
geçen sefer de sadece tahribat üyeleri olsun oyun boka sarmasın denildi.. herkes eyv. dedi ilk hafta çok iyiydi sonradan olaylar sarpa sardı.
sonradan gelen birkaç kişi çok bozdu ve bu yüzden güzelce oyununu oynayan insanlar bırakmak zorunda kaldı. Misal: ReaMLiS
o yüzden eğer birileri kurucaksa belirli kişileri alalım derim ben.
-----------------------------Hocam bencede belirli kişiler olmalı fakat "bence gerçekten belli süredir forumda etkinlik gösteren kullanıcılar gelsin." açılımına pek uyduğumu düşünmüyorum forumu sürekli takip ediyorum ama yorum konusunda olsun konular konusunda olsun pek varlık gösteren biri değilim bunu kast ettim oynamak istiyorum ama alınmama gibi bi durumla karşı karşıya olduğumu düşünüyorum
-
referansla alım olabilir ? :)