folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Minecraft Oynayan Müritler ?

Minecraft Oynayan Müritler ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

x3uqm4 bunu yazdı:
    -----------------------------

ben geldim, açabilirim serveri ama çok meşgulum, başka birisine devredebilirim yönetmesi için belki. işleri bi yoluna koyayım haber vericem ben.

hacı eğer craftbukkit diyorsan ben kurmayı biliyorum.

sadece eklentileri bilmiyorum ama çok komplike eklentiler kurulu değildi serverda en son hatırladığım kadarıyla.

fakat benimde okulum var hafta içi ilgilenicek birileri lazım.

ayrıca sosyal piç olmaya başladım lan galiba. bilgisayarda az vakit geçiriyorum. yok yok ben almayayım :D

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

x3uqm4 bunu yazdı:

ben geldim, açabilirim serveri ama çok meşgulum, başka birisine devredebilirim yönetmesi için belki. işleri bi yoluna koyayım haber vericem ben.

sen daha açma :|

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

Bu resimde Holy'ye demiştim vurma onlara hepsi dalar diye duramadı aşağı düşürmeye çalışıyor ne güldüm ya:D açılsa ne güzel olur server tekrar:))

Almanya Fatihi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

Server kurması 10 sn lik işte plugin ler sıkıntı işte ben localde bi deniyim şu bukkit server için factions'ı olursa server a atarız x3

Si vis pacem para bellum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

SinusX bunu yazdı:

Server kurması 10 sn lik işte plugin ler sıkıntı işte ben localde bi deniyim şu bukkit server için factions'ı olursa server a atarız x3

ya bence server tekrar açılacaksa factions kurulacak mı zaten tahribatın tamamı gelmesin bence sonradan yetmeler çok çıktı.

sadece tahribat gelsin dedik öyle bile oyun boka sardı. bence gerçekten belli süredir forumda etkinlik gösteren kullanıcılar gelsin.

fazla kişi olmayacağımıza göre factions zevk vermez bence.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

deja-vu bunu yazdı:

Bu resimde Holy'ye demiştim vurma onlara hepsi dalar diye duramadı aşağı düşürmeye çalışıyor ne güldüm ya:D açılsa ne güzel olur server tekrar:))

serverin son açık günüydü hocam :D açık bulduğumuz 2-3 saatte girmişti eğlenceliydi :D

I am Jack's inflamed sense of rejection
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek

Hocam belirli kişiler aktif olan falan diyosunuz bende istiyorum ama geçen seferde oynuyodum adam gibi ama kapandı :/

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

OdiN bunu yazdı:

Hocam belirli kişiler aktif olan falan diyosunuz bende istiyorum ama geçen seferde oynuyodum adam gibi ama kapandı :/

hocam belirli kişiler olmasında birçok kişinin bana katılacağını düşünüyorum çünkü;

geçen sefer de sadece tahribat üyeleri olsun oyun boka sarmasın denildi.. herkes eyv. dedi ilk hafta çok iyiydi sonradan olaylar sarpa sardı.

sonradan gelen birkaç kişi çok bozdu ve bu yüzden güzelce oyununu oynayan insanlar bırakmak zorunda kaldı. Misal: ReaMLiS

o yüzden eğer birileri kurucaksa belirli kişileri alalım derim ben.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek

angelofhope bunu yazdı:

OdiN bunu yazdı:

hocam belirli kişiler olmasında birçok kişinin bana katılacağını düşünüyorum çünkü;

geçen sefer de sadece tahribat üyeleri olsun oyun boka sarmasın denildi.. herkes eyv. dedi ilk hafta çok iyiydi sonradan olaylar sarpa sardı.

sonradan gelen birkaç kişi çok bozdu ve bu yüzden güzelce oyununu oynayan insanlar bırakmak zorunda kaldı. Misal: ReaMLiS

o yüzden eğer birileri kurucaksa belirli kişileri alalım derim ben.

Hocam bencede belirli kişiler olmalı fakat "bence gerçekten belli süredir forumda etkinlik gösteren kullanıcılar gelsin." açılımına pek uyduğumu düşünmüyorum forumu sürekli takip ediyorum ama yorum konusunda olsun konular konusunda olsun pek varlık gösteren biri değilim bunu kast ettim oynamak istiyorum ama alınmama gibi bi durumla karşı karşıya olduğumu düşünüyorum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

referansla alım olabilir ? :)

der die das
Toplam Hit: 27606 Toplam Mesaj: 175