Rüzgar Jeneratörü Yaptım Elektriğe Elektrik Demiyorum
-
bunun ortalama bi evin elektriğini karşılayabilecek versiyonu kaça patlar , yapacağımdan değilde meraktan soruyom :D
-
helal olsun güzel iş çıkartmışsın.
-
Böyle gençleri görmek beni gururlandırıyor
-
emeğine sağlık hocam, bir çoğumuzun düşünüpte sadece düşüncede kaldığını emek etmiş yapmışsın tebrik ederim. konuyu kopyaladım bir gün boş vaktim olursa yapmak istiyorum ama direğe senin adını yazarım :)
-
hocam bundan 4 tane yapsan nasl olur
-
Helal, borudan kesim mükemmel olmuş, en önemli kısımlardan biri o. marangoz da iyi iş çıkarmış. Ama daha verimli bi dizaynla hem ömrü arttırabilirsin hem de üretimi arttırırsın diye bilmeden yorum yapıyorum. kolay gelsin :D
-
sunyy2003 bunu yazdı
hocam bundan 4 tane yapsan nasl olur
Ev ışıl Işıl olur ben bunu ufak tefek şeylerde kullanıcam örnegin televizyon, bilgisayar, odamın lambası yani çok ağır şeylerde değil ama yeter bana
-
Yapacak arkadaşlara kesinlikle tavsiyem eğer bulabilirlersen ben çok aradım bulamadım bu elektrikli bisikletlerin daha büyük motorları var bu iş için asıl ideal olanlar onlar ama sıfırı 400 tl ile 500 tl arası ben çıkma filan bulursam revize etmeyi düşünüyorum.
-
Elimizin altında kalsın deneyeceğim ve yorumlayacağım
-
Hocam elektrikten anlamıyorum. Soru belki saçma olur ama kafada birşeyler canlanması için, bu zımbırtıyla ne tür aletleri sorunsuz bir şekilde çalıştırabiliyorsun şuanda ?