Rüzgar Jeneratörü Yaptım Elektriğe Elektrik Demiyorum
-
Kârı n'oldu bu işin? sana aga? faturadaki gelişme nedir (iyi yönde :)) )?
-
Çeşme de bu işin gideri var hacı :)
Çeşmedeki kocaman kocaman RüzgarGüllerini gördukce esınlendın sanırım :) -
HolyOne bunu yazdı
Bir de şöyle advanced bir teknik varmış.
Elektroliz ile sudaki hidrojen ve oksijeni ayrıştırıp hidrojeni depolamak.
Tabi daha az güç elde ediyosun ama hidrojen kolay depolanabildiği için bütün gece çalışıp depolar sabah daha güçlü elektrik alabilirsin. Anlatınca çok zor gelmedi ama pratikte nasıl yapılır bilmiorum.
londra da bi şirket bu teknoloji ile bütün britanyanın elektriğini karşılayabileceklerini söyledilir.
-
bizim elektrikli bisikletin şarjı bittiğinde benzinli motora tekerini değdirip döndürüyorduk bir süre sonra şarj ediyordu iyi düşünmüşsün hocam yolun açık olsun
-
suhatuna bunu yazdı
Çeşmedeki kocaman kocaman RüzgarGüllerini gördukce esınlendın sanırım :)Aynen hocam gördükce ben niye yapmıyorum dedim rüzgar bol bol esiyor şimdi her rüzgar estiğinde aklıma musluk açıkkalmış boşa akıyormuş gibi geliyor hemen kullanıyım diyorum :)
-
eline saglik. biz ttnete kafam girsin diyoruz ama tedas in da ondan asagi kalir bi yani yok
-
-
gayet guzel. tebrikler
-
musa-90 bunu yazdısuhatuna bunu yazdı
Çeşmedeki kocaman kocaman RüzgarGüllerini gördukce esınlendın sanırım :)Aynen hocam gördükce ben niye yapmıyorum dedim rüzgar bol bol esiyor şimdi her rüzgar estiğinde aklıma musluk açıkkalmış boşa akıyormuş gibi geliyor hemen kullanıyım diyorum :)
Walla düşünce güzel dostum , inşALLAH geliştirip daha da ileri birseyler yapabılırsın ...
-
Valla kendim yapmış kadar sevindim layn :)