Salusa'dan Yepyeni Bir Mesaj Var.
-
Turania bunu yazdı
Galaktik konfederasyon falan vardı eskiden onlar noldu :D :D
hala var. BM gibi kuruluslar bu sistemin kotu bir kopyasi. onlar bize ogrettiler fakat biz kullanamadik.
ilk fiziksel temasa az kaldi, bekleyin.
-
visualeffects bunu yazdıfuturist bunu yazdıvisualeffects bunu yazdıPisibaliqi bunu yazdı
uzaydan mesaj gönderecek teknolojisi var ama resimlerde hala karakalem biri hayrına foto makinasi göndersin adama
cizimi yapanlar kendileri degil, ruhsal olarak iletisime gectikleri secilmis kisilerdir. SaLuSa bizimle fiziksel olarak iletisime gecmez, ruhumuza ve zihnimize mesaj gelir. Onu gormeyiz ama nasil oldugunu biliriz.
@adeleks duzeltme icin tesekkurler.
sen ciddimisin.
peki iletişim tek taraflı mı. sende ona soru sorabiliyormusun. cevap alıyormusun.
su yanlis anlasilmayi yeniden duzeltmek istiyorum; iletisim karsilikli diyalog seklinde gerceklesmiyor. gelen mesaji hissediyorsun. sormak istedigimiz sorulari kendimize sormamiz gerekiyor yani. bu fiziksel bir temas degil. enerji yani ruhsal boyutta bir temas.
yahu küçümsemek değilde amacım kendime çok kızıyorum şuna inanan binlerce insan var ve ben hala bu ülkede voleyi vuramadım. :) Bak şerroya birde ruhsal iletişiyor. Bilmiyorum zihinsel hastalıklarla ilgili bilginiz var mı pek ama bakırköy böyle iletişenlerle dolu.
Yani olayın akışı bile değişemiyor mu aga 5k yıldır hep standart biraz orjinal olun
seçilmiş kişi
ruhsal iletişimle ona gelen mesajlar
biz bu hikayeleri kaç kez dinledik :D yoksa salusa da bakireden mi doğma
12 öğrencisi dünyaya yardım edip onu ışıklar ülkesine mi götürecek.
Bu mitlerin orjinalleri varken sana niye inanım salusa efendi çakma türk dizileri gibisin
senelerdin ha geldin ha gelecen insanların ömrü beklemeyle geçti ayıp ediyosun, çay koymuştum yavşak herif,
Arkadaşlara bilgilendirmede yapayım gençler buna inanan gruplar kendi gezilerini düzenleyip organizasyonlarını ayarlıyor oralarda yeni eleman kazandırıyorlar dinlerine kısacası size deli saçması gelen bu olay Tr'de çok yaygın hatta dernek adı altında birçok örgütlenmeleri de mevcut.
-
visualeffects bunu yazdıTurania bunu yazdı
Sevişecek miyiz uzaylılarla?
-
Pisibaliqi bunu yazdıvisualeffects bunu yazdıfuturist bunu yazdıvisualeffects bunu yazdıPisibaliqi bunu yazdı
uzaydan mesaj gönderecek teknolojisi var ama resimlerde hala karakalem biri hayrına foto makinasi göndersin adama
cizimi yapanlar kendileri degil, ruhsal olarak iletisime gectikleri secilmis kisilerdir. SaLuSa bizimle fiziksel olarak iletisime gecmez, ruhumuza ve zihnimize mesaj gelir. Onu gormeyiz ama nasil oldugunu biliriz.
sen ciddimisin.
peki iletişim tek taraflı mı. sende ona soru sorabiliyormusun. cevap alıyormusun.
su yanlis anlasilmayi yeniden duzeltmek istiyorum; iletisim karsilikli diyalog seklinde gerceklesmiyor. gelen mesaji hissediyorsun. sormak istedigimiz sorulari kendimize sormamiz gerekiyor yani. bu fiziksel bir temas degil. enerji yani ruhsal boyutta bir temas.
yahu küçümsemek değilde amacım kendime çok kızıyorum şuna inanan binlerce insan var ve ben hala bu ülkede voleyi vuramadım. :) Bak şerroya birde ruhsal iletişiyor. Bilmiyorum zihinsel hastalıklarla ilgili bilginiz var mı pek ama bakırköy böyle iletişenlerle dolu.
Yani olayın akışı bile değişemiyor mu aga 5k yıldır hep standart biraz orjinal olun
seçilmiş kişi
ruhsal iletişimle ona gelen mesajlar
biz bu hikayeleri kaç kez dinledik :D yoksa salusa da bakireden mi doğma
12 öğrencisi dünyaya yardım edip onu ışıklar ülkesine mi götürecek.
Bu mitlerin orjinalleri varken sana niye inanım salusa efendi çakma türk dizileri gibisin
senelerdin ha geldin ha gelecen insanların ömrü beklemeyle geçti ayıp ediyosun, çay koymuştum yavşak herif,
Arkadaşlara bilgilendirmede yapayım gençler buna inanan gruplar kendi gezilerini düzenleyip organizasyonlarını ayarlıyor oralarda yeni eleman kazandırıyorlar dinlerine kısacası size deli saçması gelen bu olay Tr'de çok yaygın hatta dernek adı altında birçok örgütlenmeleri de mevcut.
ilk fiziksel temas 2012de olacakti fakat insanlar buna hazir olmadigi icin fiziksel temas yerine dunyanin enerjisini degistirdiler. artik insanlik bu temasa hazir. pek yakinda herkesin sahit olabilecegi ilk temas gerceklesecek.
-
visualeffects bunu yazdıfuturist bunu yazdıvisualeffects bunu yazdıfuturist bunu yazdıvisualeffects bunu yazdıPisibaliqi bunu yazdı
sen ciddimisin.
tamam anladım fiziksel değil.
ruhani mesaj geldi tamam. sende içinden bir soru geçirdin falan. yeni mesaj gelirken o sorunun cevabı geliyor mu.
yani o da seni hissediyormu. bu önemli
onlarin hissetmesine gerek yok, onlar bizim gibi degiller. tum dusunce ve hislerimizi bilirler. yasadigimiz boyutlar farkli. biz sadece sinirlandirilmis fiziksel kurallar dahilindeki seyleri algilayabilirken onlar icin fiziksel bir sinir yoktur. onlar fizik otesidir.
Benim soruma cevap değil. fizik ötesidir şöyledir böyledir onu demiyorum.
Farz ederim ki bana gelsin o mesaj. bende hemen kafamdan soru düşünürüm.
atıyorum hangi gezegendesin
yada dünyaya hiç geldin mi
yada sana inanmam için somut bir iz bırakmanı istiyorum
bu mesajlarda amacın ne gibi
bu beni hissediyor ve algılıyorsa bu sorularıma cevap verebilir. en azından "soruna cevap veremem şu sebepten şimdi" der
Eğer ben salusa olsam benim elçime deli denmesini istemem ve onu koruyacak birşey yaparım . mesela şimdi seninle ben konuşuyorum. sana inanmıyorum bu seni üzüyor. salusa senin üzüldüğünü bildiği için benim hayatımla ilgili birşey derse sen bana iletirsin bende sana inanırım. böylece kendiside ciddiye alımış olur.
mantıklı değil mi. belki şizofrenisin içten ses alıyorsun. bunu doğa üstü varlıktan geldiğini nerden bileceksin. bunu istiyorum ben bu ayrımı nasıl yapıyorsun
-
SkynetX bunu yazdıvisualeffects bunu yazdıTurania bunu yazdı
o sirada bunu dusunebilecegimizi sanmiyorum. zihinsel bir devrim yasanacak dunyada ilk temastan sonra. simdiye kadar goremeyip duyamadiklarimizi gorup duymaya baslayacagiz. yeni bir boyut.
-
@futurist;
Ya işte ayrım mayrım yapmıyorlar. İşkembeden sallıyorlar. 2012 de insanlık hazır değilmiş de gelmemişler. 2012 den önce de "Artık hazırız. Geliyorlar" diyorlardı. Ne oldu?
Bilimin ışığından ayrılmayın.
-
Bu tür tarikatler özellikle ABD de cidden çok var. Ne ki maddi ne ki manevi insanları sömürüyorlar.
-
visualeffects bunu yazdıSkynetX bunu yazdıvisualeffects bunu yazdıTurania bunu yazdı
o sirada bunu dusunebilecegimizi sanmiyorum. zihinsel bir devrim yasanacak dunyada ilk temastan sonra. simdiye kadar goremeyip duyamadiklarimizi gorup duymaya baslayacagiz. yeni bir boyut.
tam tarih versinler. oturup bekleyeceğim.
-
Şu an o yeni boyuta geçmiş kimseler var mı insanlıkta. Yoksa toptan hep beraber mi geçeceğiz.
(Bu arada sabrına hayran kaldım)