folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Salusa'dan Yepyeni Bir Mesaj Var.

Salusa'dan Yepyeni Bir Mesaj Var.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    visualeffects
    visualeffects's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    futurist bunu yazdı
    visualeffects bunu yazdı
    _PesimisT_ bunu yazdı

Şu an o yeni  boyuta geçmiş  kimseler  var mı insanlıkta. Yoksa toptan hep beraber mi geçeceğiz. 

(Bu arada sabrına  hayran kaldım) 

bizler, yani tasiyici grup, sinirli bir sekilde gectik. ilk temastan sonra tum insanlarla beraber sinirsiz bir gecis yasanacak. 

@futurist 

kanita ihtiyac yok. kimin ne dedigi de onemli degil. farkli boyutlardaki yasamlardan bahsediyoruz. suan sacma gelmesi normal insanlara, bize bu ogretildi zaten. bu tepkiler bekledigimiz seyler. biz sadece misyonumuzu yapiyoruz. siz de tamamen hazir olacaksiniz ve ilk temas gerceklesecek. inansaniz da inanmasaniz da. 

soru cevap kismina gelince bu konuda aklima gelen her sorunun cevabi da iletilmistir. anlatilabilecek bir durum degil bu. bir soru aklima geliyorsa cevabi daha once gelmistir zaten. 

daha basit bir cevap vermem gerekirse, herkesin anlamasi icin, evet. sorup cevap alinabilir.

ben inanmıyorum. saçmada geliyor doğrusunu demek gerekirse 

biraz espiri yaptık ama amacım alay etmek değil sizinle.

gerçekten kendimle ilgili sizin şuna inanmanızı istiyorum. ben sizin bu durumunuzu ciddden anlamaya çalışıyorum.

Çünkü siz ciddi bir şekilde buna inanıyorsunuz.  her türlü tepkiye hazır olduğunuz zaten sakinliğinizden belli oluyor.

diyelim ki sizin dedikleriniz harfiyen doğru ve gerçek. biz sizin demenize göre ilerde öğrenceğiz. tamam oturup bekleyeceğim.

ama ya biz doğruysak yani ya siz gerçekleri göremiyorsanız ne olacak ?  neticede size bir takım şeyler yapıldıysa ( bazı teorilerim var) benim burda dünya laf etmem sizi ikna etmez bunu biliyorum.

ancak  mantığınız kullanmanızı ve çok kötü hissedecek olsanız da kendiniz zorlayarak bu durumdaki sabit halinizi kırabilirsiniz. 

size önerim: tek yapmanız gereken şimdiki ortamla aile, arkadaş, il şehir,

hatta abartmıyorum ülke dışına çıkıp telefo,n internet, televizyon gibi herşeyi iptal edip,    bir doğa ile iç içe bir yerde bir süre yaşayın. (isviçre, şeyseller, yeni zellanda, irlanda izlanda... gibi )  hala mesaj gelecek mi ?

bunu deneyin. bu inancınızı red etmek değil. gerçek mi test etmenizi istiyorum o kadar.

sizin gibiler varmı mesaj alan arkadaşlar dernek demiş o derneğin sitesi varmı arkadaşlar

bu konudaki teorilerinizi ogrenebilir miyim?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    visualeffects
    visualeffects's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    Atlas bunu yazdı

Bunların ataları şeytan taşlarken küfür etmişler hep bundan böyle oluyorlar

guzel insan, hepinizi seviyoruz. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    visualeffects
    visualeffects's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    _PesimisT_ bunu yazdı

O gün gelinceye  kadar  herhangi  bişey  ogrenemeyecegiz  sanırım. Peki dünyada aleni  gerçekleşen ve bizim farketmedigimiz/farkedemedigimiz olaylar oluyor  mu? 

Uyanmak için genetik  yeterli isek kesin ulaşılır mi? Genetik yeterlilik ne? Herkes geçecekse  ve genetik  yeterli  değilsek  ne olacak ölmemiz mi beklenecek? Yani o yeterlilik  için bize bişey  yapılıyor  mu?

Yakında muhabbeti  ne kadar yakin/uzak?

Geçiş için fiziki kıstaslar neler? 

oluyor. etrafinizdaki kotu olaylara bakin. dusus olmadan cikis olmaz. her bir aydinlanmadan once insanlik dibi gormeli. bin yillardir sure gelen bir surec bu. daha onceki kademeleri de boyle oldu. 

nufus degisecek. sayi azalacak. genler temizlenecek. iyi olan her sey iyi, kotu olan her sey kotu degildir insanlik icin. ya da bu zihinsel devrim icin diyelim. 

hazirlaniyoruz.. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Fiştar benle iletişime geçti dalga geçtim diye.

Dünya zamanıyla 1 dakika ama normalde 1766 yıldır onların gezegenindeydim. Her şeyi gördüm. Aydınlandım. Biliyorum artık.

Konuyu açan arkadaşı tanımıyorlarmış. Sizi kandırabilir. Dikkat edin. Ama ben doğru söylüyorum.

2012 de gelmek istemişler ama yolu kaybetmişler. 2057 yıında kesin geleceklermiş.

Valla doğru söylüyorum. Bak kitaba el basayım doğru söylüyorum. Hiç bir kanıtım yok ama bana inanmalısınız.

Bana ancak IQ su 120 nin üzerinde olanlar inanabilir. Diğerleri aptal olduklarından zaten anlamayacaklarından inanmayacaklar. Ama bu yazıyı okuyan herkesin IQ su 120 nin üzerinde olduğundan hepiniz bana inanmalısınız. Çünkü siz de seçilmiş insanlar olduğunuzdan bu yazı sizin önünüze çıktı. 

SkynetX tarafından 30/Ağu/17 14:41 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Güzel bayanlar var mı oralarda? Çok eşlilik yasal mı?

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

keşke hakketen birileri gelip düzene koysa herşeyi

le le le sakine
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    visualeffects
    visualeffects's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    Florenzi bunu yazdı

ben gelecekte degilim, sizinle yasiyorum. ama bir seyler soylemek gerekirse, insanligin gelecegi escinsellik. 

genetik duzeyi korumak icin bu gerekiyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    visualeffects bunu yazdı
    Florenzi bunu yazdı

ben gelecekte degilim, sizinle yasiyorum. ama bir seyler soylemek gerekirse, insanligin gelecegi escinsellik. 

genetik duzeyi korumak icin bu gerekiyor.

Bayan görünümlü olduktan sonra sıkıntı yok hocam. Sen de öyle ol sende de sıkıntı olmaz.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

ulan dj_doom 'u afaroz etmişler burdan yeni kurban arıyorlar :(

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek

Salusa reyize kırgınız geçen sefer ekti bizi. Hocam madem adamın geleceğine dair küçük bir iddiaya bile giremiyorsun salusa reyiz sizi neden ben geleceğim la yayın bunu dünyaya diyo. Yaysan ne değişecek yaymasan ne olacak. 

Misyonunuz ne sizin

Selam ve dua ile...
Toplam Hit: 14095 Toplam Mesaj: 144
salusa dünya dışı varlık marsın maradonası tek lider