folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Salusa'dan Yepyeni Bir Mesaj Var.

Salusa'dan Yepyeni Bir Mesaj Var.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    visualeffects bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı

@visualeffects hocam ben de o boyuta geçmek istiyorum diyelm nasıl geçicez ?

beklemelisin toplu ruhsal devrim icin. genetik olarak uygun olsaydin zaten simdiye kadar tasiyici/ aktarici olmustun hocam. 

@_PesimisT_ 

sunlari yapabiliyorum demek pek uygun kacmaz bu durumda, ama en onemlisi mesaj alabiliyor olmak.

hocam gönüllüyüm ben ya. İletişime geçmek istiyorum 2 çif lafım var illa beklemem mi lazım ? Teknikleri falan söylesen ? 

next next next install
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    visualeffects
    visualeffects's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    _PesimisT_ bunu yazdı
    visualeffects bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı

beklemelisin toplu ruhsal devrim icin. genetik olarak uygun olsaydin zaten simdiye kadar tasiyici/ aktarici olmustun hocam. 

@_PesimisT_ 

sunlari yapabiliyorum demek pek uygun kacmaz bu durumda, ama en onemlisi mesaj alabiliyor olmak.

Ama hocam dediğiniz şeyi şizofreni hastaları  da yapıyor. Sır mıdır? Bahsedilse  büyük sorun mu olur?  

Işınlanma  ile ilgili  bişey var mı merakım  bu yönde? Bir de ekstra bir bilgi  yükleniyor  mu?

Farklı boyutta farklı dünyalarin  kapısı  açılıyor  mu? Mesela herkes  o boyuta  geçince yine ölüm  var mı? Dinler ne alemde? Irklar? Tarım hayvancılık? Yeme içme? Teknoloji?  

Yani farklar ne?

hayir. sihirli annem'i cekmiyoruz neticede kazanilan bazi ozellikler suan size sihir gibi gelse de.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek

1)Sosyoloji vb ile alakalı bir araştırma, deney yapıyor. 

2)Psikolojik sorunları var

3)Kafası güzel. Kafa buluyor 

4)Mal

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    visualeffects
    visualeffects's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    Pisibaliqi bunu yazdı
    visualeffects bunu yazdı
    Pisibaliqi bunu yazdı
    visualeffects bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı

@_PesimisT_ 

noldu ya sözleşme diyince görmezden gelin dedi herhalde salusa :D

her mesaja cevap vermeye calisiyorum. bizim icin paranin degeri miktari kadar degil yapildigi madde kadardir. (kagit/ maden) zaten suan genetik olarak uygun degilsin. toplu devrim gerceklestiginde de kendin de gormus olacaksin. e paranin da bizim icin bir onemi yok. bu iddianin bana ya da bize nasil bir katkisi olacak ki boyle bir sey yapalim?

davanıza inandığınızı gösterir. Genetik olarak uygun değilmişiz :D siz uygunsanız davanıza inanıyorsanız gelin sözleşmeye. Paranın değeri yoksa kaybetmekten niye korkacaksınız ki o zaman çok daha rahat  yaparız sözleşmeyi. Hem bu şekilde bir çok insana davanıza inandığınızı arkasında somut bir şekilde durabildiğinizi gösterirsiniz

ortada sorgulanmasi gereken bir dava yok, gercekler var. gercek uzerine iddiaya girilmez. gercekler elbet bir gun ortaya cikacaktir. ve o gun, cok yakin..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    visualeffects bunu yazdı
    _PesimisT_ bunu yazdı

Şu an o yeni  boyuta geçmiş  kimseler  var mı insanlıkta. Yoksa toptan hep beraber mi geçeceğiz. 

(Bu arada sabrına  hayran kaldım) 

bizler, yani tasiyici grup, sinirli bir sekilde gectik. ilk temastan sonra tum insanlarla beraber sinirsiz bir gecis yasanacak. 

@futurist 

kanita ihtiyac yok. kimin ne dedigi de onemli degil. farkli boyutlardaki yasamlardan bahsediyoruz. suan sacma gelmesi normal insanlara, bize bu ogretildi zaten. bu tepkiler bekledigimiz seyler. biz sadece misyonumuzu yapiyoruz. siz de tamamen hazir olacaksiniz ve ilk temas gerceklesecek. inansaniz da inanmasaniz da. 

soru cevap kismina gelince bu konuda aklima gelen her sorunun cevabi da iletilmistir. anlatilabilecek bir durum degil bu. bir soru aklima geliyorsa cevabi daha once gelmistir zaten. 

daha basit bir cevap vermem gerekirse, herkesin anlamasi icin, evet. sorup cevap alinabilir.

ben inanmıyorum. saçmada geliyor doğrusunu demek gerekirse 

biraz espiri yaptık ama amacım alay etmek değil sizinle.

gerçekten kendimle ilgili sizin şuna inanmanızı istiyorum. ben sizin bu durumunuzu ciddden anlamaya çalışıyorum.

Çünkü siz ciddi bir şekilde buna inanıyorsunuz.  her türlü tepkiye hazır olduğunuz zaten sakinliğinizden belli oluyor.

diyelim ki sizin dedikleriniz harfiyen doğru ve gerçek. biz sizin demenize göre ilerde öğrenceğiz. tamam oturup bekleyeceğim.

ama ya biz doğruysak yani ya siz gerçekleri göremiyorsanız ne olacak ?  neticede size bir takım şeyler yapıldıysa ( bazı teorilerim var) benim burda dünya laf etmem sizi ikna etmez bunu biliyorum.

ancak  mantığınız kullanmanızı ve çok kötü hissedecek olsanız da kendiniz zorlayarak bu durumdaki sabit halinizi kırabilirsiniz. 

size önerim: tek yapmanız gereken şimdiki ortamla aile, arkadaş, il şehir,

hatta abartmıyorum ülke dışına çıkıp telefo,n internet, televizyon gibi herşeyi iptal edip,    bir doğa ile iç içe bir yerde bir süre yaşayın. (isviçre, şeyseller, yeni zellanda, irlanda izlanda... gibi )  hala mesaj gelecek mi ?

bunu deneyin. bu inancınızı red etmek değil. gerçek mi test etmenizi istiyorum o kadar.

sizin gibiler varmı mesaj alan arkadaşlar dernek demiş o derneğin sitesi varmı arkadaşlar

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek
    visualeffects bunu yazdı
    Pisibaliqi bunu yazdı
    visualeffects bunu yazdı
    Pisibaliqi bunu yazdı
    visualeffects bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı

@_PesimisT_ 

noldu ya sözleşme diyince görmezden gelin dedi herhalde salusa :D

her mesaja cevap vermeye calisiyorum. bizim icin paranin degeri miktari kadar degil yapildigi madde kadardir. (kagit/ maden) zaten suan genetik olarak uygun degilsin. toplu devrim gerceklestiginde de kendin de gormus olacaksin. e paranin da bizim icin bir onemi yok. bu iddianin bana ya da bize nasil bir katkisi olacak ki boyle bir sey yapalim?

davanıza inandığınızı gösterir. Genetik olarak uygun değilmişiz :D siz uygunsanız davanıza inanıyorsanız gelin sözleşmeye. Paranın değeri yoksa kaybetmekten niye korkacaksınız ki o zaman çok daha rahat  yaparız sözleşmeyi. Hem bu şekilde bir çok insana davanıza inandığınızı arkasında somut bir şekilde durabildiğinizi gösterirsiniz

ortada sorgulanmasi gereken bir dava yok, gercekler var. gercek uzerine iddiaya girilmez. gercekler elbet bir gun ortaya cikacaktir. ve o gun, cok yakin..

noldu kıçım kıçım kaçmaya arazi olmaya başladınız :D sanırım salusa sizi de pek ikna edememiş :D madem çıkacak gelin yapalım sözleşmeyi.

Ne kadar kolay değil mi burda başlık açıp zihni berrak olmayan insanları kandırmak yarın diğer gün onlardan para talep edip geziler ayarlamak örgütlenmenize katkı sağlamak.

Böyle madara olursunuz işte sandığınız gibi bu ülkede herkes salak değil. Yok ben kimseyi kandırmıyorum derseniz gelin yapalım sözleşmeyi

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

O gün gelinceye  kadar  herhangi  bişey  ogrenemeyecegiz  sanırım. Peki dünyada aleni  gerçekleşen ve bizim farketmedigimiz/farkedemedigimiz olaylar oluyor  mu? 

Uyanmak için genetik  yeterli isek kesin ulaşılır mi? Genetik yeterlilik ne? Herkes geçecekse  ve genetik  yeterli  değilsek  ne olacak ölmemiz mi beklenecek? Yani o yeterlilik  için bize bişey  yapılıyor  mu?

Yakında muhabbeti  ne kadar yakin/uzak?

Geçiş için fiziki kıstaslar neler? 

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    visualeffects
    visualeffects's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    ilteris bunu yazdı
    visualeffects bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı

@_PesimisT_ 

hocam gönüllüyüm ben ya. İletişime geçmek istiyorum 2 çif lafım var illa beklemem mi lazım ? Teknikleri falan söylesen ? 

teknikle ilgilk bir durum degil, genetik yatkinlik ve secilmislik. bu konuda ben bir sey yapamam. fakat gonullu olarak inanirsan, 2. aktarici olmak istersen alinan mesajlarin bizler tarafindan sana iletilmesini saglayabilirim teknoloji vasitasiyla.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Arkdaşlar Şu an ben de Galaktik Konfederasyon İl Başkanından vahiy aldım. Adı Fiştar.

Fiştar konuyu açan arkadaşın yalancı olduğunu söylüyor. Öyle biriyle iletişim halinde değillermiş.

@visuaaleffects;

Ne oldu? Adamlar seni tanımıyor bile. Sen kimi kandırıyorsun?

SkynetX tarafından 30/Ağu/17 14:31 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek

Bunların ataları şeytan taşlarken küfür etmişler hep bundan böyle oluyorlar

-
Toplam Hit: 14072 Toplam Mesaj: 144
salusa dünya dışı varlık marsın maradonası tek lider