Salusa'dan Yepyeni Bir Mesaj Var.
-
SkynetX bunu yazdıvisualeffects bunu yazdıTurania bunu yazdı
ilk fiziksel temasa az kaldi, bekleyin.
Sevişecek miyiz uzaylılarla?
:)) bence görmeden şeyetmeyin. ne çıkacağı belli değil. sonra söz ağızdan bir kere çıkar deyip gurur yaparsınız yazık olur size :))
Erkeklerde bu var. sırf lafımdan dönmeyim diye kendini ateşe atıyorlar.
-
futurist bunu yazdıSkynetX bunu yazdıvisualeffects bunu yazdıTurania bunu yazdı
:)) bence görmeden şeyetmeyin. ne çıkacağı belli değil. sonra söz ağızdan bir kere çıkar deyip gurur yaparsınız yazık olur size :))
Gelsinler söz. Sadece nefes alsın yeter. Karşıma ne çıkarsa. Ama yeter ki gelsinler, o ki az kalmış.
:)))))))))))))))
-
Salusa ile bende şimdi iletişime geçtim. Dediğine göre kurtulmamizin tek yolu benim hesabima 200 er lira gondermenizden geçiyormuş.
İyi günler
-
İletişim kanalı nedir
Hani her ismin bir manası var salsa ne demek
Artık şu utangaçlıktan vazgeçsin ve direk sahalara insin nedir bu msj olayı
-
visualeffects bunu yazdıPisibaliqi bunu yazdıvisualeffects bunu yazdıfuturist bunu yazdıvisualeffects bunu yazdıPisibaliqi bunu yazdı
uzaydan mesaj gönderecek teknolojisi var ama resimlerde hala karakalem biri hayrına foto makinasi göndersin adama
cizimi yapanlar kendileri degil, ruhsal olarak iletisime gectikleri secilmis kisilerdir. SaLuSa bizimle fiziksel olarak iletisime gecmez, ruhumuza ve zihnimize mesaj gelir. Onu gormeyiz ama nasil oldugunu biliriz.
@adeleks duzeltme icin tesekkurler.
sen ciddimisin.
peki iletişim tek taraflı mı. sende ona soru sorabiliyormusun. cevap alıyormusun.
su yanlis anlasilmayi yeniden duzeltmek istiyorum; iletisim karsilikli diyalog seklinde gerceklesmiyor. gelen mesaji hissediyorsun. sormak istedigimiz sorulari kendimize sormamiz gerekiyor yani. bu fiziksel bir temas degil. enerji yani ruhsal boyutta bir temas.
yahu küçümsemek değilde amacım kendime çok kızıyorum şuna inanan binlerce insan var ve ben hala bu ülkede voleyi vuramadım. :) Bak şerroya birde ruhsal iletişiyor. Bilmiyorum zihinsel hastalıklarla ilgili bilginiz var mı pek ama bakırköy böyle iletişenlerle dolu.
Yani olayın akışı bile değişemiyor mu aga 5k yıldır hep standart biraz orjinal olun
seçilmiş kişi
ruhsal iletişimle ona gelen mesajlar
biz bu hikayeleri kaç kez dinledik :D yoksa salusa da bakireden mi doğma
12 öğrencisi dünyaya yardım edip onu ışıklar ülkesine mi götürecek.
Bu mitlerin orjinalleri varken sana niye inanım salusa efendi çakma türk dizileri gibisin
senelerdin ha geldin ha gelecen insanların ömrü beklemeyle geçti ayıp ediyosun, çay koymuştum yavşak herif,
Arkadaşlara bilgilendirmede yapayım gençler buna inanan gruplar kendi gezilerini düzenleyip organizasyonlarını ayarlıyor oralarda yeni eleman kazandırıyorlar dinlerine kısacası size deli saçması gelen bu olay Tr'de çok yaygın hatta dernek adı altında birçok örgütlenmeleri de mevcut.
ilk fiziksel temas 2012de olacakti fakat insanlar buna hazir olmadigi icin fiziksel temas yerine dunyanin enerjisini degistirdiler. artik insanlik bu temasa hazir. pek yakinda herkesin sahit olabilecegi ilk temas gerceklesecek.
birde bu kadar kesin konusuyosun :) nasıl yıkamıslarsa beynini. Bak şöyle bişey yapalım ben bu salusa denen arkadaşın önümüzdeki 50 yıl boyunca gelmeyeceğini garanti ediyorum hatta bunu akde alıp bi sözleşme yapalım. Sizde bunu size anlatan çakallara rica edin popolarına çok güveniyorlarsa 1 sene içinde salusa gelmez fiziksel temas sağlanmazsa 50K borçlansınlar bize.
Yok salusa gelirse ben size 250 K verecem. İtinayla bunu israrla dillendiren süper zekalara önerim gelin sözleşme yapalım benide inanmadığım için cezalandırmış olursunuz hem.
Bak ben sana garanti ediyorum yine bi çamur bulacaktır bu salusa pezosu yok insanlık hazır değil yok yan yattı yok çamura battı gemimi su bastı.
Kendine güvenen arkadaşları bekliyorum salusayı utandırmayın ona güveninizi gösterin olm yavşak mürit olmayın gelin sözleşmeye :D
-
aksata bunu yazdı
Salusa ile bende şimdi iletişime geçtim. Dediğine göre kurtulmamizin tek yolu benim hesabima 200 er lira gondermenizden geçiyormuş.
İyi günler
ibanı yaz hocam :D
-
SkynetX bunu yazdıfuturist bunu yazdıSkynetX bunu yazdıvisualeffects bunu yazdıTurania bunu yazdı
Gelsinler söz. Sadece nefes alsın yeter. Karşıma ne çıkarsa. Ama yeter ki gelsinler, o ki az kalmış.
çok cesursunuz. şöyle gözü kara olmadım :))
ben kanlı canlı isimi cinsi belli adamlara bile güvenemiyorum. yıldız ötesinden geleceklere ok diyorsunuz :))
o gün gelirse ilk seni arayacağım :)) ben unutmam .
-
_PesimisT_ bunu yazdı
Şu an o yeni boyuta geçmiş kimseler var mı insanlıkta. Yoksa toptan hep beraber mi geçeceğiz.
(Bu arada sabrına hayran kaldım)
bizler, yani tasiyici grup, sinirli bir sekilde gectik. ilk temastan sonra tum insanlarla beraber sinirsiz bir gecis yasanacak.
@futurist
kanita ihtiyac yok. kimin ne dedigi de onemli degil. farkli boyutlardaki yasamlardan bahsediyoruz. suan sacma gelmesi normal insanlara, bize bu ogretildi zaten. bu tepkiler bekledigimiz seyler. biz sadece misyonumuzu yapiyoruz. siz de tamamen hazir olacaksiniz ve ilk temas gerceklesecek. inansaniz da inanmasaniz da.
soru cevap kismina gelince bu konuda aklima gelen her sorunun cevabi da iletilmistir. anlatilabilecek bir durum degil bu. bir soru aklima geliyorsa cevabi daha once gelmistir zaten.
daha basit bir cevap vermem gerekirse, herkesin anlamasi icin, evet. sorup cevap alinabilir.
-
futurist bunu yazdıSkynetX bunu yazdıfuturist bunu yazdıSkynetX bunu yazdıvisualeffects bunu yazdıTurania bunu yazdı
ben kanlı canlı isimi cinsi belli adamlara bile güvenemiyorum. yıldız ötesinden geleceklere ok diyorsunuz :))
Bu mesajlar son derece sevgil dolu ve yapıcı mesajlardır... Kimseyi incitmez incinenler ise icitemediklerinden dolayı icinmiş olanlardır olsa olsa..!
-
futurist bunu yazdıSkynetX bunu yazdıfuturist bunu yazdıSkynetX bunu yazdıvisualeffects bunu yazdıTurania bunu yazdı
Havan olur :)))
https://www.youtube.com/watch?v=gjP7RbDyF-I&feature=youtu.be&t=20s