Son Dakika: Harclar Kaldirildi
-
ellife bunu yazdıkroo bunu yazdı
*m buldu kıllsını istiyor.
abi aynı bölümün 2. öğretimini okuyanlar ile 1. öğretimini okuyanlar arasında fark olması lazım değil mi? illa o bölüm olsun istiyorsan ödeyecen. etrafımda birsürü 2. öğretim var harcı verip öğlene kadar yatıyorlar. 1. öğretimle aynı hocadan ders alıyorlar. 2. öğretim harcı yarıya inerse 300 verip öğlene kadar yatarım sabah gidenin suçu ne? fark olması lazım. iyi oldu bence.ya sen ne güzel düşünmüşsün bak biz bunu düşünemedik çok haklısın biz kıçımızı devirip yatıyoruz. sonra da canımız isterse okula gidiyoruz hocalar da bize özel yurt dışından getiriliyor pamuklara sarılıp sarmalanmış.. hiç gerizekalı muamelesi de yapmıyorlar zaten. sırf keyfimizden ikinci öğretim olup o harcı ödüyoruz özel okula da gitme imkanımız var ama yok biz şehir dışındaki ikinci öğretimi tercih ediyoruz çünkü evde kıçımızı devirip yatamıyoruz yurtta yatıcaz. SENİN BEN BEYNİNİ SEVEYİM.
kroo nickinin hakkını vermişim çok dar düşünce sistemine sahipsin. Ne demek fark olmalıydı? Ne demek yatıyorlar? O adamlar senden çok çalışıyordur belki de. 1. öğretime gidiyorsun diye kendini dünyanın en zeki insanları olduğunu ve aranızda büyük bir fark olduğunu mu düşünüyorsun?
-
güzel oldu bu haber.
artık ortalık aöf öğrencisinden geçilmez :))
-
2. ögretimlerde katkı payı yokmuş öğrenim ücretiymiş o alınan paralar :d altta video var onu izleyin
http://www.haber7.com/siyaset/haber/918568-arinc-birinci-ogretimde-harclar-kalkti
Sanalcaptan tarafından 28/Ağu/12 11:31 tarihinde düzenlenmiştir -
şimdi gençler yıllardır
- PARASIZ EĞİTİM HAKKIMIZ SÖKE SÖKE ALIRIZ
diyen gençleri hapislerde çürüttüler,şimdi ise tersi oldu çelişkimi var nedir anliyamadim
-
evet tamamen kalkması epey yük bindirirdi katkı payı adı altında alınan ücreti zaten pek doğru bulmuyordum. Aöf kitaplarına gelince isteyen alacak istemeyen netten bakıcak böylece kırtasiye masrafı vs falanda mecburi olmayacak 2. öğretimlere bi indirim yapılmalıydı
-
Hükümet iyi işler yapıyor valla bir öğrenci olarak sevindim ancak Terörle aktif micadele edilse dahada ii olacak
-
tamam 1. öğretimlerin harç kalktı benim geçen yıl aldığım katkı kredisine (harç kredisi) ne olacak? ödeyecek miyim ödemeyecek miyim? ödeyeceksem ne zaman? ödemeyeceksem o krediyi almayanın ne suçu var? 2. öğretimlerden hiç bahsetmiyorum zaten. İnşallah onlara da bi kolaylık sağlanır.
-teşekkürler güneşe hasret arkadaşlar !!!edit: bu konu çok hit yapar cevabı takip etmek zorolur bu yüzden cevabı pm den de atarsanız çok sevinirim
Lostok tarafından 28/Ağu/12 12:22 tarihinde düzenlenmiştir -
beyler kötü bir haberim var,harçlar sadece bu yıl için kaldırılmış.
resmi gazetede ilgili yerin linki bu
cem-engine tarafından 29/Ağu/12 22:57 tarihinde düzenlenmiştir -
-
geçen sene 750 olan harç 1065 olarak götümüze girdi sağolun amına koyayım ya :D