folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Son Dakika: Harclar Kaldirildi

Son Dakika: Harclar Kaldirildi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    Lostok bunu yazdı

tamam 1. öğretimlerin harç kalktı benim geçen yıl aldığım katkı kredisine (harç kredisi) ne olacak? ödeyecek miyim ödemeyecek miyim? ödeyeceksem ne zaman? ödemeyeceksem o krediyi almayanın ne suçu var? 2. öğretimlerden hiç bahsetmiyorum zaten. İnşallah onlara da bi kolaylık sağlanır.
    -teşekkürler güneşe hasret arkadaşlar !!!

edit: bu konu çok hit yapar cevabı takip etmek zorolur bu yüzden cevabı pm den de atarsanız çok sevinirim

ödeyeceksin hacı, bu gibi şeylerde hukuk geri çalışmaz.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı
    konpi bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı
    deja-vu bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

gençler harçlar kalkmamış :) devletin ödenen harçlardan aldığı pay kesilmiş :) yani sadece o kısmı çıkıcak kalan kısmı gene ödenecek harç olaraktan :D  kimsede "harçları kaldırıyoruz" derken böyle bi detay vermemişti :)

örnekle açıklarmsın beynim inanmayı red ediyor:D

error verdim :D

hani atıyorum 100 TL veriyodun ya harç olarak , bunudna atıyorum 20si devlete 80 i okula gidiyodu ya ihtiyaçlarını karşılasın diye, heh o 20 lira kalkmış işte şimdi :Dhayırlı uğurlu olsun güle güle tepe tepe kullanırsınız :D

kaynak var mı hocam? böyle bir şey skandal olur. yanılıyor olmayasın 

valla skandal mı değilmi bilmyiorum tam olarak.. herhangi bi yere kayıt yaptırmadığım içinde yaşayarak ecrübe etmedim henüz ama İstanbul üniversitesi Sosyoloji bölümüne kaydolmaya giden birinden duyduğum aynen buydu.. 350 liraymış harç, devletin aldığı payı almamışlar okulun payını katkı payı kitap ve sınav ücreti vs gibi sbeplerle hala almaya devam ediyolarmış.. 300 lira almışlar harç olarak. yani sadece devletin payı alınmıyomuş artık.

edit : arayın bi okullarınızdan öğrenin bence hacılar.

böyle bir şey varsa ta mna koyayım bunu düzenleyenlerin.

We can be more, we can be much more.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

şaşırmadım amk doğrudur millet artık bunları görmeli dalga gecildini

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raikkonen
    raikkonen's avatar
    Erkek

1. öğretim tamamen kalktı AÖF yi bilmem ama bizim üniv tablo yayınladı bile isteyen bakar burdan

http://www.ogrisl.sakarya.edu.tr/duyurular/2012-2013_KATKI_PAYI_TABLOSU.xls

dikkat edildiği üzere kaldırılan 1. öğretim harçları, 2. öğretime bindirilmiştir!!

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    raikkonen bunu yazdı

1. öğretim tamamen kalktı AÖF yi bilmem ama bizim üniv tablo yayınladı bile isteyen bakar burdan

http://www.ogrisl.sakarya.edu.tr/duyurular/2012-2013_KATKI_PAYI_TABLOSU.xls

dikkat edildiği üzere kaldırılan 1. öğretim harçları, 2. öğretime bindirilmiştir!!

oha gerçekten kendi fakültem için baktım da hatta geçen senenin ikinci öğretimi artı geçen sene normal öğretim toplamından bile daha yüksek olmuş şimdiki ikinci öğretim parası.

biri çıkıp şaka desin lan.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

baktımda 180 liralık bir artış var harcımda yemin ediyorum orospuçocukları bunlar

ya çıldırmamak elde değil ya profesyonel orospu ancak bu kadar olunur

bize neden indirim yok derken bindirim geldi

şimdi normal fiyata çekerlerse kimsenin gıkı cıkmıcak

tabi onuda yapmaz bu oc.lar

DestinatioN tarafından 30/Ağu/12 04:20 tarihinde düzenlenmiştir

destination@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

yani o kalkan harçlar en çok kalktığı anda ikinci öğretime soktular görünen bu...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hulagu
    Hulagu's avatar
    Erkek
    konpi bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı
    konpi bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı
    deja-vu bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

gençler harçlar kalkmamış :) devletin ödenen harçlardan aldığı pay kesilmiş :) yani sadece o kısmı çıkıcak kalan kısmı gene ödenecek harç olaraktan :D  kimsede "harçları kaldırıyoruz" derken böyle bi detay vermemişti :)

örnekle açıklarmsın beynim inanmayı red ediyor:D

error verdim :D

hani atıyorum 100 TL veriyodun ya harç olarak , bunudna atıyorum 20si devlete 80 i okula gidiyodu ya ihtiyaçlarını karşılasın diye, heh o 20 lira kalkmış işte şimdi :Dhayırlı uğurlu olsun güle güle tepe tepe kullanırsınız :D

kaynak var mı hocam? böyle bir şey skandal olur. yanılıyor olmayasın 

valla skandal mı değilmi bilmyiorum tam olarak.. herhangi bi yere kayıt yaptırmadığım içinde yaşayarak ecrübe etmedim henüz ama İstanbul üniversitesi Sosyoloji bölümüne kaydolmaya giden birinden duyduğum aynen buydu.. 350 liraymış harç, devletin aldığı payı almamışlar okulun payını katkı payı kitap ve sınav ücreti vs gibi sbeplerle hala almaya devam ediyolarmış.. 300 lira almışlar harç olarak. yani sadece devletin payı alınmıyomuş artık.

edit : arayın bi okullarınızdan öğrenin bence hacılar.

böyle bir şey varsa ta mna koyayım bunu düzenleyenlerin.

Yok öyle bişey bugun gidip ögrenci işlerine sordum sistemde yatırmam gereken harç parası gözükmüyor dedi. yanlız su var sistem 1. ögretimin ve açık ögretimin azami süresini kapsıyor yani 4 yıllık bi bölümün 7 yıllını. 8. seneyi okuyanlar sisteme dahil değil

Madem Türksün Göster Ürksün!..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek

bu olay sadece 1 yıllık olacak,onun şokunu atlattım.yalnız şu sadece devlet vergisinin kesilmesi durumunu atlatamadım.bir hükumet 50 kere açıklama yapıp da yapa yapa böyle bir şey mi yapar?Üstüne 2. öğretime indirim yerine bindirim yapıldığını söylüyorsunuz.

Ulan bir yılda vatandaşlardan aldığınız fazladan,şişirilmiş vergilerin farkıyla,5 yıllık harç parası çıkar

Toplam Hit: 14307 Toplam Mesaj: 133