Son Dakika: Harclar Kaldirildi
-
Veee yine bir göz boyama icraatı gerçekleştirilmiştir.
Herkese hayırlı olsun.
-
o zaman ben niye para verdim kardesim okurken. ne anlamı kaldı simdi? adaletsizlik yok mu burda. 8 dönem para ödedim 2 dönemde uzattık ödedik geri versinler o zaman bizim paraları...
-
okulu uzatanlarınki de kalktı mı?
-
AÖF de mi kalktı? Bu konuda bilgisi olan var mı?
-
jetlag bunu yazdıkaanstain bunu yazdıErotikPanda bunu yazdıjetlag bunu yazdı
arkadaşlar sadece katkı payı kaldırıldı ortada yanlış anlaşılma var açıkögretimde 45 lira katkı payı ödemesi var 205 lira ise ögrenim gideri yani 205 lirayı açıkögretimliler heryıl ödeyecek
Fena kapak :|
Arınç, birinci öğretimden ve açık öğretimden harçların kaldırılmasının bugün gerçekleştiğini ifade ederek, bu akşam mükerrer veya yarın ki Resmi Gazete’de kararnamenin yayımlanacağını bildirdi.
okadar kişi açıkögretim okuyor bunların kitapları var, sınav harcamaları var, bunları üniversite cebindenmi karşılayacak biraz mantıklı düşünün
la bi git işine amk, birinci öğretimden bi arkadaşımın bankaya katkı kredisi sayesinde 25 tl yatırdığını gördüm, adam sırf reklam için kaldırdı amk.
Ayaklanmak lazım aslında.
-
fb de şu grup var haberiniz olsun
https://www.facebook.com/pages/Har%C3%A7lar-2%C3%B6%C4%9Fretimler-I%C3%A7inde-Kaldirilsin-destek-L%C3%BCtfen/464059666949056
SyspioniC tarafından 27/Ağu/12 23:04 tarihinde düzenlenmiştir -
Ve bir kanıtı daha,bu millete beleşe domalsan gene fayda etmez vazelin niye vermiyon der.
-
Harclar kalkti diye sevinmeyin odenek vermezlerse yemekler 2 liradan 12 liraya cikar.
-
The_Cure bunu yazdı
Harclar kalkti diye sevinmeyin odenek vermezlerse yemekler 2 liradan 12 liraya cikar.
Edit: 97 lira 50 kuruş olacakmış. Az önce öğrendim.
mektepli tarafından 27/Ağu/12 23:05 tarihinde düzenlenmiştir -
en iyisi oldu,ingilizce eğitim yüzünden iki kat harç ödüyodum şimdi ödemicem, ikinci öğretimdeki arkadaşlar için üzüldüm ama yapıcak bişey yok, umarım ikinci dönem veya seneye size de ücretsiz yaparlar..