Twitter,Facebook,Youtube,Whatsapp Vs. Erişim Problemi
-
patates bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdı
Zenmate patatesleşti kaliteli beleş ya da sudan ucuz VPN var mı başka ?
şöyle kelimler kullanmayın :(
Niye üzüyonuz olm adamı :)
Şaka bir yana bu gidişle arkadaşlarla evden eve kablo çekip intranet ağı kuracağız bu gidişle, diğer konuya yazmak istemedim, mobilde opera vpn bir bende mi çalışmıyor, varsa başka öneriler açığım işe gideceğim birazdan en azından telefonda net olsun
-
admalar VPN leride engellemeye başlamışlar yakında her yer sansür boyunca çatlıcak anlaşılan. benim anlamadığım bişi var amk Youtube ne alaka engellenir?
-
inşallah yanılıyorumdur ama bunlar bir kaosun ayak sesleri gibi geliyor bana yakında çok fena karışacak ortalık
-
GoldenWorld bunu yazdı
inşallah yanılıyorumdur ama bunlar bir kaosun ayak sesleri gibi geliyor bana yakında çok fena karışacak ortalık
bir şey olmaz
yalnız önceleri erişim sıkıntısı 1 gün sürerken bu kez 2. güne sarktı
Janitschar tarafından 05/Kas/16 11:04 tarihinde düzenlenmiştir -
Malum interneti kullanamıyoruz ama bu hizmet için para ödüyoruz. Devletin kendi stratejisinden ötürü hizmet alamadığımız günleri faturadan nasıl düşürtebiliriz bi beyin fırtınası yürütsek bu konuda? Bunlar sikinin keyfine göre neti açıp kapatıyorlar tamam da benim para ödediğim hizmet bu değil. Ben kesintisiz erişim için para ödüyorum.
-
1049 bunu yazdı
Malum interneti kullanamıyoruz ama bu hizmet için para ödüyoruz. Devletin kendi stratejisinden ötürü hizmet alamadığımız günleri faturadan nasıl düşürtebiliriz bi beyin fırtınası yürütsek bu konuda? Bunlar sikinin keyfine göre neti açıp kapatıyorlar tamam da benim para ödediğim hizmet bu değil. Ben kesintisiz erişim için para ödüyorum.
Bu soruya cevap bulunursa o aç kapa yapanlar uğraşır durur bir sürü dava ile. Yani en azından ben öyle düşünüyorum. Ya da alamadığınız hizmetin ücret iadesini alırsınız.
-
KotomineKirei bunu yazdı1049 bunu yazdı
Bu soruya cevap bulunursa o aç kapa yapanlar uğraşır durur bir sürü dava ile. Yani en azından ben öyle düşünüyorum. Ya da alamadığınız hizmetin ücret iadesini alırsınız.
bazı sözleşmelerde "mücbir sebep" yazar. yani önceden kestirilemeyen durumlar. buna karşın isp nin yapacağı, alacağı bir önlem yok. ücret iadesi bu nedenle olmayabilir.
-
-
-
Güncel olarak kullanabileceğimiz ücretsiz vpn varmı ?