folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Twitter,Facebook,Youtube,Whatsapp Vs. Erişim Problemi

Twitter,Facebook,Youtube,Whatsapp Vs. Erişim Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı
    darkroques61 bunu yazdı

Zenmate patatesleşti kaliteli beleş ya da sudan ucuz VPN var mı başka ?

şöyle kelimler kullanmayın :(

Niye üzüyonuz olm adamı :) 

Şaka bir yana bu gidişle arkadaşlarla evden eve kablo çekip intranet ağı kuracağız bu gidişle, diğer konuya yazmak istemedim, mobilde opera vpn bir bende mi çalışmıyor, varsa başka öneriler açığım işe gideceğim birazdan en azından telefonda net olsun

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

admalar VPN leride engellemeye başlamışlar  yakında her yer sansür boyunca çatlıcak anlaşılan. benim anlamadığım bişi var amk Youtube ne alaka engellenir?

Living Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoldenWorld
    GoldenWorld's avatar
    Erkek

inşallah yanılıyorumdur ama bunlar bir kaosun ayak sesleri gibi geliyor bana yakında çok fena karışacak ortalık

İnsan ne kadar az düşünürse, o kadar çok konuşur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Janitschar
    Janitschar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    GoldenWorld bunu yazdı

inşallah yanılıyorumdur ama bunlar bir kaosun ayak sesleri gibi geliyor bana yakında çok fena karışacak ortalık

bir şey olmaz

yalnız önceleri erişim sıkıntısı 1 gün sürerken bu kez 2. güne sarktı

Janitschar tarafından 05/Kas/16 11:04 tarihinde düzenlenmiştir

Acaip derecede agresifim !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Malum interneti kullanamıyoruz ama bu hizmet için para ödüyoruz. Devletin kendi stratejisinden ötürü hizmet alamadığımız günleri faturadan nasıl düşürtebiliriz bi beyin fırtınası yürütsek bu konuda? Bunlar sikinin keyfine göre neti açıp kapatıyorlar tamam da benim para ödediğim hizmet bu değil. Ben kesintisiz erişim için para ödüyorum.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    1049 bunu yazdı

Malum interneti kullanamıyoruz ama bu hizmet için para ödüyoruz. Devletin kendi stratejisinden ötürü hizmet alamadığımız günleri faturadan nasıl düşürtebiliriz bi beyin fırtınası yürütsek bu konuda? Bunlar sikinin keyfine göre neti açıp kapatıyorlar tamam da benim para ödediğim hizmet bu değil. Ben kesintisiz erişim için para ödüyorum.

Bu soruya cevap bulunursa o aç kapa yapanlar uğraşır durur bir sürü dava ile. Yani en azından ben öyle düşünüyorum. Ya da alamadığınız hizmetin ücret iadesini alırsınız. 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı
    1049 bunu yazdı

Bu soruya cevap bulunursa o aç kapa yapanlar uğraşır durur bir sürü dava ile. Yani en azından ben öyle düşünüyorum. Ya da alamadığınız hizmetin ücret iadesini alırsınız. 

bazı sözleşmelerde "mücbir sebep" yazar. yani önceden kestirilemeyen durumlar. buna karşın isp nin yapacağı, alacağı bir önlem yok. ücret iadesi bu nedenle olmayabilir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

an itibariyle youtube ve whatsappa mobil ve pcden giremiyorum.

onun haricinde twitter filan giriyorum vpn falan da yok. düz google dns ile.

yavaş yavaş etrafıma telegram kurduruyom artık napak :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d3lete
    d3lete's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

an itibariyle youtube ve whatsappa mobil ve pcden giremiyorum.

onun haricinde twitter filan giriyorum vpn falan da yok. düz google dns ile.

yavaş yavaş etrafıma telegram kurduruyom artık napak :D

telegramın vpn ayarlarıda var süper birşey ben de çevreme kurduruyorum.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Güncel olarak kullanabileceğimiz ücretsiz vpn varmı ? 

Toplam Hit: 18995 Toplam Mesaj: 152
youtube facebook twitter youtube engel