Twitter,Facebook,Youtube,Whatsapp Vs. Erişim Problemi
-
Mürit Sezgin Uşak'tan bildiriyor. İnternet can cekişiyor ölü bi vaziyette. Sosyal medya zaten yok. Whatsap ise zaten açılmıyor 3G çekmiyor.
-
Kucukcekmece de nasil 3g var? Yok. :D
Wifi + VPN ile yardiranzi.
-
face geldi
-
angarada hiçbişi yok hala cortingen net
-
gece boyu eduroam üstü her yer rahattı, memur mesaisi başlayınca bir yavaşlık geldi :D
-
Hattım Turkcell
Watsapp'a girilmiyor.
Facebook açılmıyor.
Twitter arada bildirim gönderiyor ama içeriğini göremiyorum
İnstagram da keza aynı durumda.
ARada bi GSM ağında da sıkıntı oluyor ve hat düşüyor. Aynı kişiyi 7 defa aradım amk.
Velhasıl devletin elinde bu imkan vardıysa ve 15 Temmuz 2016 tarihinde -sözde- darbeciler interneti kesmelerine rağmen reyizcikleri torsak sesle ''halkımı sokağa davet ediyorum'' dediyse;
Bu terste bi işlik var demektir...
Not: İzmir-Bornova'dan bildirdim...
DanLev tarafından 04/Kas/16 09:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Dün gece turkcellden gelmesi gereken mesaj sabah 8 de geldi.
-
DanLev bunu yazdı
Hattım Turkcell
Watsapp'a girilmiyor.
Facebook açılmıyor.
Twitter arada bildirim gönderiyor ama içeriğini göremiyorum
İnstagram da keza aynı durumda.
ARada bi GSM ağında da sıkıntı oluyor ve hat düşüyor. Aynı kişiyi 7 defa aradım amk.
Velhasıl devletin elinde bu imkan vardıysa ve 15 Temmuz 2016 tarihinde -sözde- darbeciler interneti kesmelerine rağmen reyizcikleri torsak sesle ''halkımı sokağa davet ediyorum'' dediyse;
Bu terste bi işlik var demektir...
Not: İzmir-Bornova'dan bildirdim...
Hacim olay cok ters.
O gun, komple ulke tehdit altindaydi ve iletisim icin tum internet hizlarindaki akn'ler bile kaldirildi, simdi ise devletin direkt bir hedefi var. Ama akillari, "neti yavaslatirsak veya kapatirsak iletisim saglanamaz" diye dusunuyor. Bu cok mu dogru, degil mi tartisilir. Bana kalirsa dogru degil. Ancak gsm'lerde dusuklukler yapilmasi mumkun gorunebilir. Ama interneti komple kapatman lazim adamlar iletisim kuramasin diye, ki kuruyorlarsa sayet. :D
-
Eskişehir'den bildiriyorum.
Facebook, twitter, instagram sair sosyal medya giriş yapamıyorum. TTNET-Avea
Tahribata google a falan giriyo ama çatır çatır.
-
Ortadoğudan bildiriyorum
VODAFONE sosyal medya, whatsapp yok.
TürkTelekom VPNsiz sosyal medya yok.