Twitter,Facebook,Youtube,Whatsapp Vs. Erişim Problemi
-
sosyal medya flan tamam da mngkargo'dan ne istediniz kargoyu takip edemiyoz mk
-
tunnelbear iyi hem mobil hem pc
-
adeleks bunu yazdı
sosyal medya flan tamam da mngkargo'dan ne istediniz kargoyu takip edemiyoz mk
aynen.kargolar ne alakadır. ben de aras kargoyu takip edemiyorum
-
Elektrikleride kesin lan daha net çözüm olur
-
ya internet komple giderse napcaz? dial-up felan mı? 146 çalışır mı ki hala?
-
RockZs bunu yazdı
ya internet komple giderse napcaz? dial-up felan mı? 146 çalışır mı ki hala?
Mektup, güvercin, hiç olmadı duman. Atalarımızda internet mi varmış? Binlerce yıl ne olduysa o.
-
yer izmir karşıyaka wp face twit istagram gidik. telefon hala 2g de . hala 146 çalışıyor mu la bu arada ?
-
Amatör radyoculuğu öğrenmek ve en babasından bir alet almak gerek.
Siktir edin twitteri whatsappı. bugün var yarın yok. bilgi kirliliği de cabası. acil durumda mükemmel işe yaradıklarını düşünmüyorum.
En acil durumda bile başka şehirlerdeki amatör radyocularla iletişim kurulabilir.
Hayalim bu işi yapmak da makineleri çok pahalı
tabi internetle iş yapan firmalar babayı alırlar ona bişey diyemem. benim ki bireysel öneri
SkynetX tarafından 04/Kas/16 11:29 tarihinde düzenlenmiştir -
SkynetX bunu yazdı
Amatör radyoculuğu öğrenmek ve en babasından bir alet almak gerek.
Siktir edin twitteri whatsappı. bugün var yarın yok. bilgi kirliliği de cabası. acil durumda mükemmel işe yaradıklarını düşünmüyorum.
En acil durumda bile başka şehirlerdeki amatör radyocularla iletişim kurulabilir.
Hayalim bu işi yapmak da makineleri çok pahalı
tabi internetle iş yapan firmalar babayı alırlar ona bişey diyemem. benim ki bireysel öneri
HAcım ben de lisans almayı düşünüyorum yakında da; handheld cihazlar var ya polis telsizinden hallice, farklı röleler üzerinden aktarma yapabiliyorsun illa masaüstü 500 kiloluk alete devasa antenlere gerek yok.
Zenmate Romanya üstünden bağlanıyorum, çoğu serverı gidik-İstanbul üsküdar.
-
Normal mesajlasmada problem yasayan varmı ?