Twitter,Facebook,Youtube,Whatsapp Vs. Erişim Problemi
-
Bu ne amk Ahahah
Özet Haber:
New STATUS posted
http://facebook.com/824257484299943/posts/1205081952884159
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumudan bir yetkili Habertürk'e açıklamalarda bulundu. Açıklamaya göre, erişim yasağının bulunmadığı, Türkiye genelinde "internet" üzerinde bir sorun yaşandığını, sorunun en kısa zamanda çözüleceğini açıkladı. CNN TÜRK
-
SweetyVolty bunu yazdıSkynetX bunu yazdı
Amatör radyoculuğu öğrenmek ve en babasından bir alet almak gerek.
Siktir edin twitteri whatsappı. bugün var yarın yok. bilgi kirliliği de cabası. acil durumda mükemmel işe yaradıklarını düşünmüyorum.
En acil durumda bile başka şehirlerdeki amatör radyocularla iletişim kurulabilir.
Hayalim bu işi yapmak da makineleri çok pahalı
tabi internetle iş yapan firmalar babayı alırlar ona bişey diyemem. benim ki bireysel öneri
HAcım ben de lisans almayı düşünüyorum yakında da; handheld cihazlar var ya polis telsizinden hallice, farklı röleler üzerinden aktarma yapabiliyorsun illa masaüstü 500 kiloluk alete devasa antenlere gerek yok.
Zenmate Romanya üstünden bağlanıyorum, çoğu serverı gidik-İstanbul üsküdar.
Doğrudur hocam benim dediğim tam dijital olan suya sabuna dokundurmayan makineler. yanında yazılımı falan da veriyorlar bilgisayar ile kontrol ediyorsun.
ama aslında küçük amatör bir cihazla başlamak iyi olabilir. :)
-
Başbakan söyledi az önce,güvenlik için vs.
rezillik ya
-
Daniel-Koo bunu yazdı
Bu ne amk Ahahah
Özet Haber:
New STATUS posted
http://facebook.com/824257484299943/posts/1205081952884159
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumudan bir yetkili Habertürk'e açıklamalarda bulundu. Açıklamaya göre, erişim yasağının bulunmadığı, Türkiye genelinde "internet" üzerinde bir sorun yaşandığını, sorunun en kısa zamanda çözüleceğini açıkladı. CNN TÜRK
Trafoya kedi girmiş işte çok şaapmayın.
-
Beyler sakin olun bilirkişi açıklaması geldi.
Hemen şükredip tövbe edin ve vpnlerinizi kapatın.
-
yakında vpn olayını da engelllerler.
mis gibi intranetimiz olacak hazırlanın.
-
Güvenlik önlemi alıyorlar tamam birşey demiyoruz da vpn vb. erişim olanakları engellenmeden bir anlamı kalıyor mu ki bu olayın?
İnterneti sadece sosyal medya olarak kullananların bile rahatlıkla ulaşıp kullanabildiği vpn'i güvenlik önlemi alınan kimseler kullanamıyor mu? Böyle birşey yapıyorsanız kökten keseceksiniz ya da göstermelik yapmayacaksınız. Hee vpni dahi engelleseniz başka iletişim kaynakları elbetteki vardır adamların. Bu kesintinin acaba herhangi bir faydası olmuş mudur gündeme çok merak ediyorum?
-
yavaştan vanaları açıyorlar gibi? facebook messenger a telefondan erişebiliyorum. whatsapp ta son görülmeler gelmeye başladı. mesajlar server a iletiliyor ama hala karşı tarafa iletilmiyor. Belki karşı tarafla alakalıdır durum bilemedim
-
ndmylmz bunu yazdı
yavaştan vanaları açıyorlar gibi? facebook messenger a telefondan erişebiliyorum. whatsapp ta son görülmeler gelmeye başladı. mesajlar server a iletiliyor ama hala karşı tarafa iletilmiyor. Belki karşı tarafla alakalıdır durum bilemedim
Aynı durum bende de söz konusu hocalar.Ufaktan bir erişim var gibi tabir-i caiz ise gösterip elletmemek tarzı .
-
Türk Telekom adsl ile Whatsapp çalışıyor şuan.