folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Twitter,Facebook,Youtube,Whatsapp Vs. Erişim Problemi

Twitter,Facebook,Youtube,Whatsapp Vs. Erişim Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Bu ne amk Ahahah

Özet Haber:

New STATUS posted

http://facebook.com/824257484299943/posts/1205081952884159

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumudan bir yetkili Habertürk'e açıklamalarda bulundu. Açıklamaya göre, erişim yasağının bulunmadığı, Türkiye genelinde "internet" üzerinde bir sorun yaşandığını, sorunun en kısa zamanda çözüleceğini açıkladı. CNN TÜRK

ne diyon?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı
    SkynetX bunu yazdı

Amatör radyoculuğu öğrenmek ve en babasından bir alet almak gerek.

Siktir edin twitteri whatsappı. bugün var yarın yok. bilgi kirliliği de cabası. acil durumda mükemmel işe yaradıklarını düşünmüyorum.

En acil durumda bile başka şehirlerdeki amatör radyocularla iletişim kurulabilir.

Hayalim bu işi yapmak da makineleri çok pahalı

tabi internetle iş yapan firmalar babayı alırlar ona bişey diyemem. benim ki bireysel öneri

HAcım ben de lisans almayı düşünüyorum yakında da; handheld cihazlar var ya polis telsizinden hallice, farklı röleler üzerinden aktarma yapabiliyorsun illa masaüstü 500 kiloluk alete devasa antenlere gerek yok. 

Zenmate Romanya üstünden bağlanıyorum, çoğu serverı gidik-İstanbul üsküdar. 

Doğrudur hocam benim dediğim tam dijital olan suya sabuna dokundurmayan makineler. yanında yazılımı falan da veriyorlar bilgisayar ile kontrol ediyorsun.

ama aslında küçük amatör bir cihazla başlamak iyi olabilir. :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek

Başbakan söyledi az önce,güvenlik için vs.

rezillik ya

Koca hestiy aya bedenem ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı

Bu ne amk Ahahah

Özet Haber:

New STATUS posted

http://facebook.com/824257484299943/posts/1205081952884159

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumudan bir yetkili Habertürk'e açıklamalarda bulundu. Açıklamaya göre, erişim yasağının bulunmadığı, Türkiye genelinde "internet" üzerinde bir sorun yaşandığını, sorunun en kısa zamanda çözüleceğini açıkladı. CNN TÜRK

Trafoya kedi girmiş işte çok şaapmayın.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Beyler sakin olun bilirkişi açıklaması geldi.

Hemen şükredip tövbe edin ve vpnlerinizi kapatın.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

yakında vpn olayını da engelllerler.

mis gibi intranetimiz olacak hazırlanın.

He is finding himself.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Güvenlik önlemi alıyorlar tamam birşey demiyoruz da vpn vb. erişim olanakları engellenmeden bir anlamı kalıyor mu ki bu olayın?

İnterneti sadece sosyal medya olarak kullananların bile rahatlıkla ulaşıp kullanabildiği vpn'i güvenlik önlemi alınan kimseler kullanamıyor mu? Böyle birşey yapıyorsanız kökten keseceksiniz ya da göstermelik yapmayacaksınız. Hee vpni dahi engelleseniz başka iletişim kaynakları elbetteki vardır adamların. Bu kesintinin acaba herhangi bir faydası olmuş mudur gündeme çok merak ediyorum?

RaAmLis tarafından 04/Kas/16 12:26 tarihinde düzenlenmiştir

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

yavaştan vanaları açıyorlar gibi? facebook messenger a telefondan erişebiliyorum. whatsapp ta son görülmeler gelmeye başladı. mesajlar server a iletiliyor ama hala karşı tarafa iletilmiyor. Belki karşı tarafla alakalıdır durum bilemedim

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HacKeR_tr
    HacKeR_tr's avatar
    Erkek
    ndmylmz bunu yazdı

yavaştan vanaları açıyorlar gibi? facebook messenger a telefondan erişebiliyorum. whatsapp ta son görülmeler gelmeye başladı. mesajlar server a iletiliyor ama hala karşı tarafa iletilmiyor. Belki karşı tarafla alakalıdır durum bilemedim

Aynı durum bende de söz konusu hocalar.Ufaktan bir erişim var gibi tabir-i caiz ise gösterip elletmemek tarzı .

Hatalarımla varım, hatta hatasızlıkla gurur duyacak kadar alçalmadım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Türk Telekom adsl ile Whatsapp çalışıyor şuan. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 18993 Toplam Mesaj: 152
youtube facebook twitter youtube engel