15 Sene Sonra Merhaba.
-
benim nick imin gerçeği mi oluyorsun hocam :)
-
x ShockMan bunu yazdı
Hoş geldin, hayırdır sende benim gibi bir müddet zaman hapistemiydin, 15 sene dediğine bakılırsa, benim iki katım bür süre kalmışsın...
Tahribatta bir çok kimseler kayıp, Decameron yok, Rene uzun zamandır girmiyor, Holyone Aytek Şeyhimiz, onunla devam ediyoruz, sen neden 15 sene yoktun anlat hele?
Edit, Hapis değil anlaşıldı, peki neden bunca zaman girmedin?
Abi merak ettiğim bir durum var, neden sürekli konuyu hapse girdiğine getiriyorsun? Sadece bu konu için değil, genel gözlemim konu ne olursa olsun bir şekilde hapse girmiş olmana değiniyorsun.
-
x GusFring bunu yazdıx ShockMan bunu yazdı
Hoş geldin, hayırdır sende benim gibi bir müddet zaman hapistemiydin, 15 sene dediğine bakılırsa, benim iki katım bür süre kalmışsın...
Tahribatta bir çok kimseler kayıp, Decameron yok, Rene uzun zamandır girmiyor, Holyone Aytek Şeyhimiz, onunla devam ediyoruz, sen neden 15 sene yoktun anlat hele?
Abi merak ettiğim bir durum var, neden sürekli konuyu hapse girdiğine getiriyorsun? Sadece bu konu için değil, genel gözlemim konu ne olursa olsun bir şekilde hapse girmiş olmana değiniyorsun.
Size öyle gelmiştir hocam, arkadaşın hapse girmiş olmasını düşünmüştüm sadece, yani denk geldiği zaman farkındaysan yerinde bir söylem üzerinden söylerim, yani zorla ortaya bu konuyu getirmiş felan değilim..!
Yani sonuçta başımızdan geçen bir şey denk geldimi söylenir işte, günahı ile sevabı ile, yaşanmış bir şeyler, döndüğümde Tahribatta farklar gördüm mesela, hani bu psikolojiyide bilmeyen anlar, yaşamadan tecrübe eder, insanlar aktarırsa iyidir hocam.. Birbirimize tecrübelerimizi aktarmamız güzeldir.. Paylaşıyoruz içimizden geldiği zamanlar, kimseye bir kötülüğümüz olmaz olmadı da, ark niyet de beslemeyiz söylemlerimizde..
-
x GusFring bunu yazdıx ShockMan bunu yazdı
Hocam burada yazmış olması çok normal , ben de konuyu ilk okuduğumda hapisle alakalı bir durum sandım , 15 yıldan bahsediliyor çünkü. ShockMan hocamın da avaz avaz her yerde bu konuyu dillendirdiğine denk gelmedim.
Sen hocamızın hapislik durumu yaşadığını önceden bildiğin için algıda seçicilik yapmış olabilirsin belki :)
-
x Huerfanos bunu yazdıx GusFring bunu yazdıx ShockMan bunu yazdı
Hocam burada yazmış olması çok normal , ben de konuyu ilk okuduğumda hapisle alakalı bir durum sandım , 15 yıldan bahsediliyor çünkü. ShockMan hocamın da avaz avaz her yerde bu konuyu dillendirdiğine denk gelmedim.
Sen hocamızın hapislik durumu yaşadığını önceden bildiğin için algıda seçicilik yapmış olabilirsin belki :)
+2023
-
Bütün dinazorlar konuya gelmiş :D
-
Hocam merhaba hoşgeldinde. Senden önce birisi kullanmış herhalde senin hesabı. Senin anlattığına göre bu kadar zaman siteye hiç girmemişsin. Fakat 2006, 2007, 2008, 2011 ve 2013 yıllarında bazı konularda mesajların var. Şifreni bir değiş istersen
-
Kim kaldı eskilerden, ne günlerdi. Daha şöyle eskileren kimler ortaya çıkacak merak ediyorum açıkcası.
-
hoş gelmişsin hocam :=)
-