15 Sene Sonra Merhaba.
-
Cigicigi demeyin ayrı bir burnumun direği sızlıyor. Nedir son durum bilen var mı?
-
weskeyy bunu yazdı
Daha yeni okul askerlik bitmiş ortam arıyorsun ortam süper ben burayı Beşiktaş Barbaros meydanında kaykaycı bebelerinden duydum 2003 2 sene üye olmadan takip ettim sonra sansar savsak muhabbeti sırasında yerimi aldım tbt ye girdim Kesinlikle o zamanlar icq MSN vs Olaylarından daha iyi bir yerdi hala o zamanlar ki tadında zaman geçirme ye çalıştığım yerdir.
Savsak admini The Bekir, Diyarbakırlıdır, birlikte takılmışlığımız olmuştur.. En son (2008 veya 2009) İstanbuldaydı. Sanırım bilişim konulu bir şeyler oldu, içeri girdi, dahada onu görmedim... Şimdi kim bilir nerelerdedir.. Ejderi tanımam.
Remote nerelerde? oda The Bekir ile birlikteydi, acaba onada mı bir şeyler oldu, hiç göremedim..
https://www.tahribat.com/Members/RemotE Şu an Banlı görünüyor.. ama yeni giriş yapma tarihi var, tarih yeni görünüyor.
-
hosgeldin hoca mı deniyodu hacı mı ozamanlar simdilerde bro diyolar ))
-
V1PER ve Valira vardı bunlar hakkında bilgisi olan var mı ?
Hiç mi merak edip girmiyorlar acaba :D
-
Düşünsenize; adam imzaların kaldırıldığı dönemi hiç görmedi :)
-
Benimde 10 yıl olmuş vay be
-
Yönetimin dinazorlara hediye göndermesi gündeme gelir artık ; )
-
Sana da merhaba :)
-
Kutengri bunu yazdı
işin gücün yok ona mı baktın :D :D :D :D :D
-
REMOTE hala buralarda :) görürüm arada yazışırız spymastersnake hatırlayanlar varmı cigicigi de çok vaktim geçmişti zamanında benimde warez sitem wardı o sıralarda türkddl hey gidi günler hey