15 Sene Sonra Merhaba.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

onun attıgı server tam enayi işi :D kusura bakma hocam :D

biz crypter stubuna kod gömüyorduk websitesinden exeyi çekip calıstırıyordu oda bizim exe idi.

adam hem kendi virüsünü hemde bizimkini yayıyordu. Denemek için birde acınca patlatıyorduk kasayı :D 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek
    HaDeS bunu yazdı

Onlarda haklı. Konulara bakıyorum da.. Muhtemelen bir sıkıntı oluşmuş. Ya biz kimiz kısmında unutmadık başlığı altında bazı nickler var. Onlar kimdi? Bişe mi oldu?

vefat eden müritler

Ali & Dua & Zeynep & Ayşe'nin Babası
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    HaDeS bunu yazdı

Onlarda haklı. Konulara bakıyorum da.. Muhtemelen bir sıkıntı oluşmuş. Ya biz kimiz kısmında unutmadık başlığı altında bazı nickler var. Onlar kimdi? Bişe mi oldu?

Hocam onlar rahmet eden müritlerimiz, Yolları açık olsun, ışıklı olsun..

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaDeS
    HaDeS's avatar
    Erkek

anarşistherif'in ismi caner miydi? Ankaralı?

Biz Eskiden Eskiden...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaDeS
    HaDeS's avatar
    Erkek

Ölenleri anımsadım şimdi.. Vay arkadaş.. Üzüldüm şimdi ya.. Allah rahmet eylesin..

Biz Eskiden Eskiden...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Erkek
    HaDeS bunu yazdı

Olm siz manyak mısınız? Bizim burada dostluklarımız vardı. İnsanlara ne diye böyle konu açıp , aptal saptal sitelere yönlendireyim. Şimdi gördüm bir çoğunu. Cigicigi'yi hatırladım. Mirc'de #CC kanallarında kart dağıtıyorlardı vay amk :) Bu arada ben herhangi bir giriş yapmadım arkadaşlar. Boşuna hafiye kesilmenize gerek yok. Daha dün şifremi unuttum diyip , o şekilde giriş yaptım. Yani boşuna kasmayın.

Hocam kasma değil :) şifreni birini kullanmış diyoruz sadece

Titanyumun gücü adına!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    do_som bunu yazdı

bitane eleman vardı komşusu buna köpeği emanet etmişti oda köpeğimi ne sikmişti onu hatırlayan varmı asD:ÇSADASDASDAsdadasd

sikmiş değilde satmışlı bişeyler hatırlıyorum ben hahaha , sikende mi vardı 

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

eski zamanlardaki atar şuan hiç bir forum da yok , o zaman sadece nicklerimiz bilinirdi rahat rahat her forumda küfür eder , keylogger paylaşır warezin dibine vururduk

ıss ler ip logları tutmaz , bilişim suçları diye birşey bilinmezdi , rene hoca da ondan rahat rahat küfür etmiştir çünki o zamanlar internet alemi gerçek alem gibi değildi bambaşka bir  yerdi

şimdi internet ile gerçek hayat okadar birleştiki , şuan herkesin belki 3-4 tane mail adresi var , ülkenin tamamının whatsapp ı var, o zamanlar bırak herkesin msn adresinin olmasını bilgisayar gören insan sayısı diye birşey vardı.

günümüz bebeklerinin elinde ipad var yanlışlıkla 100 dolarlık gem vs alıp ailelerini çıldırtıyorlar , o zamanlar msn bile program ile hacklenebiliyordu yapmışlığım vardır :) 

sizin kadar dinazor olmasam da üyelik alana kadar 2 seneye yakın forumu takıip ettim 2 yılda alabildim la üyeliği ayıptır.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d3lete
    d3lete's avatar
    Erkek
    HaDeS bunu yazdı

anarşistherif'in ismi caner miydi? Ankaralı?

Alper

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Daha yeni okul askerlik bitmiş ortam arıyorsun ortam süper ben burayı Beşiktaş Barbaros meydanında kaykaycı bebelerinden duydum 2003 2 sene üye olmadan takip ettim sonra sansar savsak muhabbeti sırasında yerimi aldım tbt ye girdim Kesinlikle o zamanlar icq MSN vs Olaylarından daha iyi bir yerdi hala o zamanlar ki tadında zaman geçirme ye çalıştığım yerdir. 

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 132667 Toplam Mesaj: 215
tahribat ailesi