15 Sene Sonra Merhaba.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DesertSun
    DesertSun's avatar
    Erkek

cigicigi nin sahibi kursat gazetecilik yapiyor. the bekir hala devam bilisim islerine kuran la ilgili bir yazilimi google play de yayiyodu en son. 

::: REALHACKERS.NET ADMIN :::
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    romeo bunu yazdı

REMOTE hala buralarda :) görürüm arada yazışırız spymastersnake hatırlayanlar varmı cigicigi de çok vaktim geçmişti zamanında benimde warez sitem wardı o sıralarda türkddl hey gidi günler hey

Onu görürsen selamımı ilet, severim onu. @DesertSun hocam sende The Bekiri görürsen selamımı iletirsen sevinirim, en son kilo almış kendine gelmiş demişlerdi, umarım öyledir... Selametle dostlar..

vay @romeo hocam turkddl seninmiydi :) hey gidi günler.

ShockMan tarafından 18/Oca/18 14:43 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    romeo bunu yazdı

REMOTE hala buralarda :) görürüm arada yazışırız spymastersnake hatırlayanlar varmı cigicigi de çok vaktim geçmişti zamanında benimde warez sitem wardı o sıralarda türkddl hey gidi günler hey

spymastersnake candır :)

gokhan ne yapıyor nerelerde acaba?

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek
    Kayıt 18/Mar/03
    Devrem oluyorsun sanırım :)

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

caner ankaradaki caner abiyse çalıştığım firmadan ayrıldı 2 sene oluyor ankarada kendileri dükkan açtı. cnr felan 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diplomali-issiz
    diplomali-issiz's avatar
    Erkek

hahaha koptum yaw gülmekten :D ne güzel şeylerdi eskiden.. bende ilk 2005 civarıydı sanırsam girdiğimde ne yalan söylim sanki bende msn hack nasıl yapılır başlığı açmıştım birgün :D :D:D:D: hahaha kendi kendime gülüyorum şuan hanım soruyoru neye gülüyon diye :D gelde anlat tbt yi eskileri vs :D 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı
    romeo bunu yazdı

Zamanında iyi cc kosturdular

izleyici  hacklemisti hic unutmam 

İskorpitx vardı cok daşak konusu oluyordu acayip komedi muhabbetler dönüyordu

Lan ne günlerdi be yaa :) :)

Bazen Varsın , Bazen Yoksun...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı
    romeo bunu yazdı

Gökhan muharremoğlu ydu galiba. Bi kaç sene önce tekrar açmıştı siteyi şu anda ne durumda bilmiyorum. Çok zaman geçmiş buraya üye olalı :-) 

Naber la?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

sanane abi seninle de gitar kursunda tanıştıydık biliyon değil mi :D 2008 olsa gerek 10 sene olmuş bende videosu var hala

o kıza teklif edemedim ya utandım ya...ah ah gençlik işte.

hastane işlerine devam sanırım kolay gele.

tbt de koşturan eleman boş eleman değildir ben bunu bilir söylerim...kendini geliştirmeyen tembel yatan hariç

kaygusuz tarafından 18/Oca/18 22:03 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

şifreyi nasıl hatırladın reis ? 

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
Toplam Hit: 132670 Toplam Mesaj: 215
tahribat ailesi