15 Sene Sonra Merhaba.
-
cigicigi nin sahibi kursat gazetecilik yapiyor. the bekir hala devam bilisim islerine kuran la ilgili bir yazilimi google play de yayiyodu en son.
-
romeo bunu yazdı
REMOTE hala buralarda :) görürüm arada yazışırız spymastersnake hatırlayanlar varmı cigicigi de çok vaktim geçmişti zamanında benimde warez sitem wardı o sıralarda türkddl hey gidi günler hey
Onu görürsen selamımı ilet, severim onu. @DesertSun hocam sende The Bekiri görürsen selamımı iletirsen sevinirim, en son kilo almış kendine gelmiş demişlerdi, umarım öyledir... Selametle dostlar..
vay @romeo hocam turkddl seninmiydi :) hey gidi günler.
ShockMan tarafından 18/Oca/18 14:43 tarihinde düzenlenmiştir -
romeo bunu yazdı
REMOTE hala buralarda :) görürüm arada yazışırız spymastersnake hatırlayanlar varmı cigicigi de çok vaktim geçmişti zamanında benimde warez sitem wardı o sıralarda türkddl hey gidi günler hey
spymastersnake candır :)
gokhan ne yapıyor nerelerde acaba?
-
Kayıt 18/Mar/03 Devrem oluyorsun sanırım :) -
caner ankaradaki caner abiyse çalıştığım firmadan ayrıldı 2 sene oluyor ankarada kendileri dükkan açtı. cnr felan
-
hahaha koptum yaw gülmekten :D ne güzel şeylerdi eskiden.. bende ilk 2005 civarıydı sanırsam girdiğimde ne yalan söylim sanki bende msn hack nasıl yapılır başlığı açmıştım birgün :D :D:D:D: hahaha kendi kendime gülüyorum şuan hanım soruyoru neye gülüyon diye :D gelde anlat tbt yi eskileri vs :D
-
rappermcs bunu yazdıromeo bunu yazdı
Zamanında iyi cc kosturdular
izleyici hacklemisti hic unutmam
İskorpitx vardı cok daşak konusu oluyordu acayip komedi muhabbetler dönüyordu
Lan ne günlerdi be yaa :) :)
-
rappermcs bunu yazdıromeo bunu yazdı
Gökhan muharremoğlu ydu galiba. Bi kaç sene önce tekrar açmıştı siteyi şu anda ne durumda bilmiyorum. Çok zaman geçmiş buraya üye olalı :-)
-
sanane abi seninle de gitar kursunda tanıştıydık biliyon değil mi :D 2008 olsa gerek 10 sene olmuş bende videosu var hala
o kıza teklif edemedim ya utandım ya...ah ah gençlik işte.
hastane işlerine devam sanırım kolay gele.tbt de koşturan eleman boş eleman değildir ben bunu bilir söylerim...kendini geliştirmeyen tembel yatan hariç
-
şifreyi nasıl hatırladın reis ?