Çin Restoranı Tecrübem ( Merak Edenler İçin )
-
genel olarak çok pahalı geliyo çin restoranları
-
Lütfen gözü olan hiç bir canlıyı yemeyin, yaklaşık 2 yıldır ben öyle yapıyorum bunun verdiği farkları daha önce anlasaydım çok daha önceden başlardım buna sizlerinde buna dikkat etmenizi öneririm, takriben 1 ay sonra fiziki ve ruhani değişiminizi fark etmemiş olmanız imkansız olur,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Lütfen gözü olan hiç bir canlıyı yemeyin, yaklaşık 2 yıldır ben öyle yapıyorum bunun verdiği farkları daha önce anlasaydım çok daha önceden başlardım buna sizlerinde buna dikkat etmenizi öneririm, takriben 1 ay sonra fiziki ve ruhani değişiminizi fark etmemiş olmanız imkansız olur,
gözsüz canlıları saysan
ne demek istedin
-
-
Kuzenimle Rotterdam'da bir Japon restoranına kişi başı 60 euro hesap bayıldık. Sonra dönerciye gidip karnımızı doyurduk.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
neymiş o farklar hocam...
-
Turkiyede fiyatlar gayet makul bende bilirim adanayi urfayi zaten yiyoz da arada bi dunyaya acilmak lazim. Arkadasin da dedigibi turkiyedeki restorantlarda antin kuntin bocek felan yok. Lezzetli ve uygun fiyatli mis
-
Afiyet olsun hocam. Başka tatlar denemek ve yeni yerler keşfetmek güzel ama hareket ederse falan diye düşünüyor insan :D
-
swordfish bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
neymiş o farklar hocam...
gözü olan hiçbi canlıyı yemezsen, et yememen lazım
Not bunu yazdıAfiyet olsun hocam. Başka tatlar denemek ve yeni yerler keşfetmek güzel ama hareket ederse falan diye düşünüyor insan :D
bana vejeteryanlık nasıl bişey diye soranlar
işte cevap burada gizli
sizin "ya hareket ederse" şeklinde iğrendiğiniz yiyecekten
ben kompile iğreniyorum, tek fark bu
YekteranBaymedir tarafından 13/Ağu/14 19:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Cool mu oluyorsunuz vejeteryan olunca?