folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çin Restoranı Tecrübem ( Merak Edenler İçin )

Çin Restoranı Tecrübem ( Merak Edenler İçin )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

genel olarak çok pahalı geliyo çin restoranları

black implies white, self implies other, life implies death.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Lütfen gözü olan hiç bir canlıyı yemeyin, yaklaşık 2 yıldır ben öyle yapıyorum bunun verdiği farkları daha önce anlasaydım çok daha önceden başlardım buna sizlerinde buna dikkat etmenizi öneririm, takriben 1 ay sonra fiziki ve ruhani değişiminizi fark etmemiş olmanız imkansız olur,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Lütfen gözü olan hiç bir canlıyı yemeyin, yaklaşık 2 yıldır ben öyle yapıyorum bunun verdiği farkları daha önce anlasaydım çok daha önceden başlardım buna sizlerinde buna dikkat etmenizi öneririm, takriben 1 ay sonra fiziki ve ruhani değişiminizi fark etmemiş olmanız imkansız olur,

gözsüz canlıları saysan

ne demek istedin

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkcell
    turkcell's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=__91-Ej7Wvg

char ılkUnluyuBul(char a[10]) { char Unluler[] = { 'a', 'ı', 'o', 'u', 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 9;i++) for (int j = 0, j < 7; j++){//7 olmasının sebebebi 6 harfli bir sözcük girmişti yanlış hatırlamıyorsam if (a[i] == Unluler[j]){ return a[i]; } } bool UnluIncemi(char a){ char InceUnlu[] = { 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 4;i++) if (a == InceUnlu[i]) return true;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Kuzenimle Rotterdam'da bir Japon restoranına kişi başı 60 euro hesap bayıldık. Sonra dönerciye gidip karnımızı doyurduk. 

while (1<2)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

neymiş o farklar hocam...

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Turkiyede fiyatlar gayet makul bende bilirim adanayi urfayi zaten yiyoz da arada bi dunyaya acilmak lazim. Arkadasin da dedigibi turkiyedeki restorantlarda antin kuntin bocek felan yok. Lezzetli ve uygun fiyatli mis

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Not
    Not's avatar
    Erkek

Afiyet olsun hocam. Başka tatlar denemek ve yeni yerler keşfetmek güzel ama hareket ederse falan diye düşünüyor insan :D

Birinci vazifen,Türk istiklalini,Türk Cumhuriyetini,ilelebet,muhafaza ve müdafa etmektir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    swordfish bunu yazdı

neymiş o farklar hocam...

gözü olan hiçbi canlıyı yemezsen, et yememen lazım

Not bunu yazdı

Afiyet olsun hocam. Başka tatlar denemek ve yeni yerler keşfetmek güzel ama hareket ederse falan diye düşünüyor insan :D

bana vejeteryanlık nasıl bişey diye soranlar

işte cevap burada gizli

sizin "ya hareket ederse" şeklinde iğrendiğiniz yiyecekten

ben kompile iğreniyorum, tek fark bu

YekteranBaymedir tarafından 13/Ağu/14 19:52 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Cool mu oluyorsunuz vejeteryan olunca?

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
Toplam Hit: 10373 Toplam Mesaj: 76