Lice‘De Hava Kuvvetleri Basılarak Türk Bayrağı İndirildi
-
Bunun siyasi olduğunu düşünmüyorum beyler. Türk Bayrağı indiriliyor, bence bunu konuşalım. Eğer ciddi şekilde tartışmaya dönecekse saçma sapan muhabbetler dönerse modlar silebilir ya da taşınabilir konu. Medya gizliyor bu görüntüleri amk. Ben diğer haber servislerinde göremedim bu haberi. Adamlar çok rahat.
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde yolu trafiğe kapatan grupla güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada ölen Ramazan Baran'ın bugün gerçekleştirilen cenaze töreninin ardından yüzleri kapalı bir grup, 2. Hava Kuvveti Komutanlığı'nın bahçesinin duvarından atlayarak direkte asılı bulunan Türk bayrağını indirdi.Cihan Haber Ajansı'nın haberine göre;Askeri kulübeye saldıran grup, Kuruçeşme mevkinde lastik yaktı, yolları trafiğe kapattı. Bağlar sokaklarını savaş alanına çeviren grup, polise havai fişek, molotof ve taşlarla saldırdı. Polis, göstericilere gaz bombası ve tazyikli su ile müdahale etti. http://www.odatv.com/n.php?n=licede-hava-kuvvetleri-basildi-turk-bayragi-indirildi-0806141200
Zoruna gidenin borusuna gitsin bu bayrağın direği :)
Mod Not: Irkçılığa dayanan küfürlü mesajlar silinecek durumu Kürt-Türk kavgasına çekenler banlanacaktır. -
iç savaşa adım adım yaklaşıyoruz.
-
bunlar daha iyi günlerimiz elhamdülillah.
-
Dünden buyana lice şırnak ta olaylar almış başını gidiyor.
Gece 1 gibi istanbul bağcılarda aynı şekilde olaylar çıktı.
Şurda iç savaşın çıkmasına ne kaldı.
en fazla 2 ay :)
Edit; Bu halk bunları görmeyi hak ediyor..
Kimse küfür etmesin, kimse alınmasın..
Ampül sağolsun.
Edit2 ;
http://www.sondakika.com/haber/haber-pkk-yoneticisinden-sok-sozler-6130254/
İmam osurursa cemaat sıçarmış..
-
Buda öcalan denilen orospu çocuğuna eylemde tepki gösteren vatandaşın başına gelen,
-
HoLyCat bunu yazdı
Dünden buyana lice şırnak ta olaylar almış başını gidiyor.
Gece 1 gibi istanbul bağcılarda aynı şekilde olaylar çıktı.
Şurda iç savaşın çıkmasına ne kaldı.
en fazla 2 ay :)
Edit; Bu halk bunları görmeyi hak ediyor..
Ampül sağolsun.
Edit2 ;
http://www.sondakika.com/haber/haber-pkk-yoneticisinden-sok-sozler-6130254/
İmam osurursa cemaat sıçarmış..
Misilleme?
Çok rahat amına koduklarım.
http://www.firatnews.com/news/guncel/gerilla-lice-de-misilleme-yapti.htm
Daniel-Koo tarafından 08/Haz/14 17:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Devletin güvenliği açısından karakol yapılmak isteniyor ama karakola karşı çıkan insanlar var devletin belkide bölge için stratejik bulduğu bir yer orası bu noktada askerin haklı olduğunu düşünüyorum çünkü asker başlı başına devletin hükümetten bagımsız tek kurumu ve adamlar ülkede terore karşı mücadele ediyor şu noktada. Haklılar yani keşke ölüm olmasaydı ama askere karşı durulmaz hocalar...
Edit: Bilmiyorum belkide göremediğim bi nokta vardır....
Nvidia tarafından 08/Haz/14 18:03 tarihinde düzenlenmiştir -
bu hainlerle şerefli şekilde mücadele edilmez onların seviyesine inmek gerek çünkü sıkıya geldimiler böyle oluyor durum
-
HoLyCat bunu yazdı
Bu halk bunları görmeyi hak ediyor..
Ampül sağolsun.
+1 madem demokratik bir ülkeymişiz halkın yarısı bu tip şeyleri görmek istiyorsa hepimiz görücez başka çaresi yok.
-
Nvidia bunu yazdı
Devletin güvenliği açısından karakol yapılmak isteniyor ama karakola karşı çıkan insanlar var devletin belkide bölge için stratejik bulduğu bir yer orası bu noktada askerin haklı olduğunu düşünüyorum çünkü asker başlı başına devletin hükümetten bagımsız tek kurumu ve adamlar ülkede terore karşı mücadele ediyor şu noktada. Haklılar yani keşke ölüm olmasaydı ama askere karşı durulmaz hocalar...
Abicim, karakol istemiyorumun Türkçesi nedir?
"Biz pkk sempatizanıyız. Karakol falan istemiyoruz YDGH vs asayişden sorumludur" demek gibi bir şey. Karşı çıktığında da yiyiyorsan bir şeyler katlanacaksın mecbur. Fakat bu yapılıyor, bayrak indirene göz yumuluyor. İlginç.
-
Daniel-Koo bunu yazdıNvidia bunu yazdı
Abicim, karakol istemiyorumun Türkçesi nedir?
"Biz pkk sempatizanıyız. Karakol falan istemiyoruz YDGH vs asayişden sorumludur" demek gibi bir şey. Karşı çıktığında da yiyiyorsan bir şeyler katlanacaksın mecbur. Fakat bu yapılıyor, bayrak indirene göz yumuluyor. İlginç.
Bunun sebebi 90 yıllarda işlenen faali mechul cinayetler olabilirmi ?
Mesut yılmaz - tansu çiller dönemine ait kurulan jitem örgütü ?
Kimse taraf tuttuğumu sanmasın, PKK yı destekleyen kişi veya kişiler gözümde bir it kadar değeri yoktur.
Lakin Az geçmişi araştırın, onca insanın babası amcası dayısı yok oldu öldürüldü ve işkence gördü.
Ordaki halkın tedirginliği bundan dolayı olabilirmi.
Not : 20 yaşın altında olan kardeşlerim bu postun altına cevap atmassa sevinirim.
Edit :
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23757526.asp
inceleyiniz.
HoLyCat tarafından 08/Haz/14 18:09 tarihinde düzenlenmiştir