folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Lice‘De Hava Kuvvetleri Basılarak Türk Bayrağı İndirildi

Lice‘De Hava Kuvvetleri Basılarak Türk Bayrağı İndirildi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

hayaldi gerçek oldu ...

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

siktir edin ya lice'yi, basbakanım asrın projesi ücünü havaalanını yaptırıyor cok mutluyum <3

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

Edit; Bu halk bunları görmeyi hak ediyor..

Kimse küfür etmesin, kimse alınmasın..

Ampül sağolsun.

buraya Katılıyorum abi ülkenin büyük çoğunluğu o bölgede pkklıların öyle hareketler yapmasından rahatsız değil abi özellikle akp liler zira öyle olmasa buna karşı çıkarlardı çıkmayıp aynı adama destek veremye devam ediyorlarsa yapacak bir şey yok bizlerde bu gibi heriflerin yanında yanıyoruz işte 

Orada Karakol yapımını kabul etmeyen kim varsa pkklıdır bunun hiçbir gerekçesi yok karakol olmasın pkk istediği gibib at koştursun ilerde orada özerk devlet kurmaya kalkıldığında rahat edecekler

iç savaş çıkmaz askere gereken yetkiyi verecek varsa öyle bir siyasi çıkar gözetmeyen 3 tane pkk oy'unu önemsemeyen delikanlı bir devlet adamı hadlerinin bildirecek...
    tıpı 93 94 yıllarında ki gibi 

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı

siktir edin ya lice'yi, basbakanım asrın projesi ücünü havaalanını yaptırıyor cok mutluyum <3

konya ankara 2 saat <3

bunuda es geçmeyelim

http://www.leyladansonra.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    Daniel-Koo bunu yazdı
    Nvidia bunu yazdı

Devletin  güvenliği  açısından karakol yapılmak  isteniyor ama  karakola  karşı  çıkan  insanlar var devletin belkide bölge için stratejik bulduğu bir  yer orası bu noktada  askerin haklı  olduğunu düşünüyorum çünkü asker başlı başına  devletin hükümetten bagımsız  tek  kurumu ve  adamlar ülkede terore  karşı  mücadele  ediyor şu  noktada. Haklılar  yani  keşke  ölüm olmasaydı ama askere  karşı durulmaz  hocalar...

Abicim, karakol istemiyorumun Türkçesi nedir? 

"Biz pkk sempatizanıyız. Karakol falan istemiyoruz YDGH vs asayişden sorumludur" demek gibi bir şey. Karşı çıktığında da yiyiyorsan bir şeyler katlanacaksın mecbur. Fakat bu yapılıyor, bayrak indirene göz yumuluyor. İlginç.

Bunun sebebi 90 yıllarda işlenen faali mechul cinayetler olabilirmi ?

Mesut yılmaz - tansu çiller dönemine ait kurulan jitem örgütü ?

Kimse taraf tuttuğumu sanmasın, PKK yı destekleyen kişi veya kişiler gözümde bir it  kadar değeri yoktur.

Lakin Az geçmişi araştırın, onca insanın babası amcası dayısı yok oldu öldürüldü ve işkence gördü.

Ordaki halkın tedirginliği bundan dolayı olabilirmi.

Not : 20 yaşın altında olan kardeşlerim bu postun altına cevap atmassa sevinirim.

Edit :

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23757526.asp

inceleyiniz.

Daha da gerisine gidip, pkknın çıkış tarihine gitsene. Halkın amına koydular, bizden olacaksınız diyip sömürdüler milleti. İnsanları polise, askere hain gözüyle baktırır oldular. Piç kuruları askeri kiyafete bürünüp marketçiye gidip: "pkk hakkında bize bilgi vericeksin yoksa öldürürüz" sonra pkk elbiseleriyle gelip "askerlere bilgi veriyomuşsun" diyip para alıyorlar veya tarıyorlar adamı. 

Ben sallamıyorum bunu. Kürt arkadaşım anlattı bana bunları, kendisinin de babası bu gibi sebeplerle vurulmuş vefat etmiş.

Hal böyle olunca başlarına gelmeyen bir bok kalmıyor oradakilerin. Haklılık aramaya gerek yok.

ne diyon?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rocketadam
    rocketadam's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    Daniel-Koo bunu yazdı
    Nvidia bunu yazdı

Devletin  güvenliği  açısından karakol yapılmak  isteniyor ama  karakola  karşı  çıkan  insanlar var devletin belkide bölge için stratejik bulduğu bir  yer orası bu noktada  askerin haklı  olduğunu düşünüyorum çünkü asker başlı başına  devletin hükümetten bagımsız  tek  kurumu ve  adamlar ülkede terore  karşı  mücadele  ediyor şu  noktada. Haklılar  yani  keşke  ölüm olmasaydı ama askere  karşı durulmaz  hocalar...

"Biz pkk sempatizanıyız. Karakol falan istemiyoruz YDGH vs asayişden sorumludur" demek gibi bir şey. Karşı çıktığında da yiyiyorsan bir şeyler katlanacaksın mecbur. Fakat bu yapılıyor, bayrak indirene göz yumuluyor. İlginç.

Kimse taraf tuttuğumu sanmasın, PKK yı destekleyen kişi veya kişiler gözümde bir it  kadar değeri yoktur.

Lakin Az geçmişi araştırın, onca insanın babası amcası dayısı yok oldu öldürüldü ve işkence gördü.

Not : 20 yaşın altında olan kardeşlerim bu postun altına cevap atmassa sevinirim.

Edit :

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23757526.asp

inceleyiniz.

diyarbakırda ilçe jandarmada askerlik yapmış biri olarak karakolların durumu içler acısı olduğunu söyleyebilirim. bi gidip nöbet tutsanız siz de anlarsınız. sadece bunun için bile karakol yapımını destekliyorum. bir de bu yönden bak hacı abi. jitem, 90lar diyorsunda orda nöbet tutanlar ne olacak. toprak taş mevzilerde kulubelerde roket yemeyi mi bekleyecek???

Bir milletin zenginliği hisse senetleri değil, hissi senetleridir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı
    Nvidia bunu yazdı

bende  aynı şekilde  düşünüyorum hocam ama dahil olduğum bi  öğrenci grubu  var ve onlarla  ters  düşünce bu konuda acaba  göremediğim bişemi var dedim bugün eylem var eskişehirde  normalde gezi  olaylarındaki gibi bi durumda  kaybettiğimiz biri  olsa giderim ama bu eyleme gitmiyeceğim..

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

biri bana şunun cevabını verebilirmi?

ama ciddice olacak  lütfen

çünkü cevap yazacağım ardından.

doğuda yaşayanlar (ırkçılık olmasın diye diğer türlü söylemek  istemedim) küçümsemek değil ama

çok kültürlü ve kendilerine ülke kurmak isteyecek kapasitede birileri değiller?

( neden böyle düşündüm çünkü hala töre cinayeti işleyen bir zihniyet var. kundaktaki bebeği öldürebilen zihniyet ülke kurmayı akıl edemez)

peki bu kürt sorunu denen şey tam olarak nedir? şöyle kısa tarihsel bir açıklama yapabilecek varmı?

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bence gidip Analarını s*kelim hee liceyede gitmeye gerek yok aslında istanbulun her tarafı bu o.çocuklarıyla kaynıyor zaten.

Bize Tahribat.com'da TRABZON:)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    Daniel-Koo bunu yazdı
    Nvidia bunu yazdı

o yıllarda terör eylemleri oldukca fazlaydı. artık bokunu cıkarmaya baslamıstı pkk. devlet ohal ilan etmişti. pkkyı desteklemeyi bırak selam veren herkese ceza verildi. bunun yolunu da tansu çiller verdi. belki de binlerce haklı haksız insan toplu mezarlıklara atıldı. diyarbakır cezaevinden çıkan kemikler vs. sadece görünen yüzleri.

bi düşünsenize yakınınız yok. ölü veya dirisi hiç bişey yok. (dedem 8 senedir kayıp)  ve bunu devletin yaptığına eminsiniz. ve hesap soramıyosunuz. çok kötü bi durum. kürt, laz, türk farketmez önce insana insan olduğu için saygı göstermek gerek. eskiyi cok karıştırmak istemiyorum ama suçlu sadece devlet değildi. o zamanki askerlerimizin de onlardan aşağı kalır yanı yoktu. hepsine lanet olsun.

diyeceğim o ki zamanında kürtlere büyük haksızlıklar yapıldı. bu konuda sonuna kadar savunurum kürtleri. ama bu haksızlıklar sadece kürtlere yapılmadı ki bu ülkede.  koministler sosyalistler sağcılar solcular hacılar hocalar bu ülkede haksızlığa uğramayan görüşten birileri var mı ? bu size devlet kurma, devletten ayrılma, özerklik isteme hakkı vermezki. oldu o zaman her haksızlık gören devlete karşı çıksın, isyan etsin. türk bayrağı indirip yaksın. nerde kaldı ki devletin otoritesi gücü ?

çözüm süreci diyip konuşuluyo ama ben ortada çözüm değil sorun görüyorum. belki kürtler açısından bi süreç vardır ama ben kendi adıma öyle düşünmüyorum. daha büyük sorunlarla karşı karşıyayız. yakında tayyip 'başkan' olduktan sonra o bölgenin adı resmi olarak kürdistan olacaktır. imralıdaki katil orospu cocugu da cıkıp meclise girecektir. kürdistan önce özerk bölge olur, devletin desteğiyle ayakta durup ekonomik olarak bi yerlere gelince ülke olacaktır. ilk tanıyan da biz oluruz bu gidişle. ne diyeyim hakkımızda hayırlısı. durmak yok yola devam.

Toplam Hit: 23359 Toplam Mesaj: 177