Lice‘De Hava Kuvvetleri Basılarak Türk Bayrağı İndirildi
-
Ekerci bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdıNvidia bunu yazdı
Devletin güvenliği açısından karakol yapılmak isteniyor ama karakola karşı çıkan insanlar var devletin belkide bölge için stratejik bulduğu bir yer orası bu noktada askerin haklı olduğunu düşünüyorum çünkü asker başlı başına devletin hükümetten bagımsız tek kurumu ve adamlar ülkede terore karşı mücadele ediyor şu noktada. Haklılar yani keşke ölüm olmasaydı ama askere karşı durulmaz hocalar...
Abicim, karakol istemiyorumun Türkçesi nedir?
"Biz pkk sempatizanıyız. Karakol falan istemiyoruz YDGH vs asayişden sorumludur" demek gibi bir şey. Karşı çıktığında da yiyiyorsan bir şeyler katlanacaksın mecbur. Fakat bu yapılıyor, bayrak indirene göz yumuluyor. İlginç.
Bunun sebebi 90 yıllarda işlenen faali mechul cinayetler olabilirmi ?
Mesut yılmaz - tansu çiller dönemine ait kurulan jitem örgütü ?
Kimse taraf tuttuğumu sanmasın, PKK yı destekleyen kişi veya kişiler gözümde bir it kadar değeri yoktur.
Lakin Az geçmişi araştırın, onca insanın babası amcası dayısı yok oldu öldürüldü ve işkence gördü.
Ordaki halkın tedirginliği bundan dolayı olabilirmi.
Not : 20 yaşın altında olan kardeşlerim bu postun altına cevap atmassa sevinirim.
Edit :
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23757526.asp
inceleyiniz
her faili meçhulün tanıdıgı daga mı cıksın tetörist mi olsun bu mantıga göre ? sanki hiç türk ölmüyor faili meçhulden...böle mantık olmaz.birde adamlar bi bok yiyorlarmış ki faili meçhuller orda olmuş.rahat durmamışlar belli ki.
Umarım bi jandarma yada polis evinizi basip babani öldürür. Ozaman demek istedigimi anlarsin. -
HoLyCat bunu yazdıEkerci bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdıNvidia bunu yazdı
Devletin güvenliği açısından karakol yapılmak isteniyor ama karakola karşı çıkan insanlar var devletin belkide bölge için stratejik bulduğu bir yer orası bu noktada askerin haklı olduğunu düşünüyorum çünkü asker başlı başına devletin hükümetten bagımsız tek kurumu ve adamlar ülkede terore karşı mücadele ediyor şu noktada. Haklılar yani keşke ölüm olmasaydı ama askere karşı durulmaz hocalar...
"Biz pkk sempatizanıyız. Karakol falan istemiyoruz YDGH vs asayişden sorumludur" demek gibi bir şey. Karşı çıktığında da yiyiyorsan bir şeyler katlanacaksın mecbur. Fakat bu yapılıyor, bayrak indirene göz yumuluyor. İlginç.
Kimse taraf tuttuğumu sanmasın, PKK yı destekleyen kişi veya kişiler gözümde bir it kadar değeri yoktur.
Lakin Az geçmişi araştırın, onca insanın babası amcası dayısı yok oldu öldürüldü ve işkence gördü.
Not : 20 yaşın altında olan kardeşlerim bu postun altına cevap atmassa sevinirim.
Edit :
inceleyiniz
her faili meçhulün tanıdıgı daga mı cıksın tetörist mi olsun bu mantıga göre ? sanki hiç türk ölmüyor faili meçhulden...böle mantık olmaz.birde adamlar bi bok yiyorlarmış ki faili meçhuller orda olmuş.rahat durmamışlar belli ki.
Umarım bi jandarma yada polis evinizi basip babani öldürür. Ozaman demek istedigimi anlarsin.umarım destek verdin o insanlar kendi senin kardesini yada seni tanımayıp linc edip yak mazlar :(
-
Sarhoş olduğum bi gün Gelibolu sahilde askeriye duvarına yanaştım farkında değilim tabi.
Arkadaşlar yanımda olmasa heralde çoktan asker indirmişti. :-))
Gel gör ki komutanlıktaki sancak direği indiriliyor gık eden yok.
Adam sadece sarhoş olduğum halde duvara yaklaştım diye silaha mermi vermiş amk. :-))
Ölsek kim vurduya gidecektik yani bildiğin.
-
Mx0TBT bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıEkerci bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdıNvidia bunu yazdı
Edit :
inceleyiniz
Umarım bi jandarma yada polis evinizi basip babani öldürür. Ozaman demek istedigimi anlarsin.umarım destek verdin o insanlar kendi senin kardesini yada seni tanımayıp linc edip yak mazlar :(
Attigim postlara iyi bak, kicinizdan element uydurmayin.
Benim burada demek istediğim Doğu da kurunun yaninda yaş da yandı ve hala yanmaya devam ediyor.
Bu devlet götü sıkıştıgi zaman hemen kürt barışı, alevi haklari vs vs diye medyaya bombasını atip kacti.
Ve sizin gibileride bu yemi hep yuttu.
Ulan sana sorarim senin babani kacirip oldurseler ne yaparsin.
Türk bayragina sarilip vatan sagolsunmu dersin?
Nah dersin..
Sizin gibileri askerde çok gördüm. 2 saatlik nobeti 4 saat tutacaksin denildigi zaman bile bu toprağa küfür eden tiplersiniz..
Buraya gelip vatanist olursunuz. Neyse..
-
MbK bunu yazdı
Sarhoş olduğum bi gün Gelibolu sahilde askeriye duvarına yanaştım farkında değilim tabi.
Adam sadece sarhoş olduğum halde duvara yaklaştım diye silaha mermi vermiş amk. :-))
bizde askerde öyle öğrendik tellerde den içeri girdi ve dur ihtarına uymadığı taktirde uyarı ateş ve ardından vurma yetkin vardır.
o bayrağı indiren teröristi kıbrısta yapıldığı gibi direk vurulması gerekiyordu o kışlada ki komutanların hepsi soruşturma geçirilip askeri hapishaneyi boylaması gerek... -
HoLyCat bunu yazdıMx0TBT bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıEkerci bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdıNvidia bunu yazdı
Edit :
inceleyiniz
Attigim postlara iyi bak, kicinizdan element uydurmayin.
Benim burada demek istediğim Doğu da kurunun yaninda yaş da yandı ve hala yanmaya devam ediyor.
Bu devlet götü sıkıştıgi zaman hemen kürt barışı, alevi haklari vs vs diye medyaya bombasını atip kacti.
Ve sizin gibileride bu yemi hep yuttu.
Ulan sana sorarim senin babani kacirip oldurseler ne yaparsin.
Türk bayragina sarilip vatan sagolsunmu dersin?
Nah dersin..
Sizin gibileri askerde çok gördüm. 2 saatlik nobeti 4 saat tutacaksin denildigi zaman bile bu toprağa küfür eden tiplersiniz..
Buraya gelip vatanist olursunuz. Neyse..
ben kendim icin demiyorum bugun kurt kökenli olan arkadasımı durup dururken yakıyolarmıs ben bunun neresi suan savunabilirim ?
-
SeRDaR bunu yazdıMbK bunu yazdı
bizde askerde öyle öğrendik tellerde den içeri girdi ve dur ihtarına uymadığı taktirde uyarı ateş ve ardından vurma yetkin vardır.
o bayrağı indiren teröristi kıbrısta yapıldığı gibi direk vurulması gerekiyordu o kışlada ki komutanların hepsi soruşturma geçirilip askeri hapishaneyi boylaması gerek...kıbrıs olayı sırasında askeriye vardı , şimdi ?
-
PanxeR bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıMbK bunu yazdı
o bayrağı indiren teröristi kıbrısta yapıldığı gibi direk vurulması gerekiyordu o kışlada ki komutanların hepsi soruşturma geçirilip askeri hapishaneyi boylaması gerek...kıbrıs olayı sırasında askeriye vardı , şimdi ?
haklısın iyice pasifize ettiler askeriyeyide
http://www.youtube.com/watch?v=tvFU7OqpOl0 -
By_Gizemli bunu yazdı
yorumları okudumda ne kadar cahilce yorumlar atılmış. ölenler için seviniyorsunuz ya yazık size hemde çok yazık.
yaoo amk. sadece 2 dakika insan gibi düşünün.
iyi olmuş diyen, sevinen haysiyet yoksunları bu görüntüleri izleyin de, kendinizden utanın..
http://www.youtube.com/watch?v=zqc1bzoAnyU
güneydoğuda neler yaşandı neler. milyonlarca insan zorla köylerinden kovdurulup, göçe zorladılar. binlerce insan öldürüldü, katledildi, zındanlara koydular, faili meçhul ölümler v.s. hala da diyorsunuz ki bu halk tc devletinden ne istiyor ?
amk. sizin bir çocuğunuzun tırnağına zarar gelse oflayıp pufluyorsunuz ama kürtlere gelince ohh diyorsunuz.
bu foruma defalarca gerçekleri yazdım, çizdim , size aktardım, gösterdimde ama nafile.
yani ne kadar yazsam boşş amk.
wallahi, billahi u tillahi yoruldum / yorulduk.
+ ne olacaksa artık olsun da, birbirimizden kurtulalım.
al bak sizin kürtlerin yaktığı serap 16 yaşındaydı
-
jawsap67 bunu yazdıBy_Gizemli bunu yazdı
yorumları okudumda ne kadar cahilce yorumlar atılmış. ölenler için seviniyorsunuz ya yazık size hemde çok yazık.
yaoo amk. sadece 2 dakika insan gibi düşünün.
iyi olmuş diyen, sevinen haysiyet yoksunları bu görüntüleri izleyin de, kendinizden utanın..
http://www.youtube.com/watch?v=zqc1bzoAnyU
güneydoğuda neler yaşandı neler. milyonlarca insan zorla köylerinden kovdurulup, göçe zorladılar. binlerce insan öldürüldü, katledildi, zındanlara koydular, faili meçhul ölümler v.s. hala da diyorsunuz ki bu halk tc devletinden ne istiyor ?
amk. sizin bir çocuğunuzun tırnağına zarar gelse oflayıp pufluyorsunuz ama kürtlere gelince ohh diyorsunuz.
bu foruma defalarca gerçekleri yazdım, çizdim , size aktardım, gösterdimde ama nafile.
yani ne kadar yazsam boşş amk.
wallahi, billahi u tillahi yoruldum / yorulduk.
+ ne olacaksa artık olsun da, birbirimizden kurtulalım.
al bak sizin kürtlerin yaktığı serap 16 yaşındaydı
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/13130045.asp
41.828 cana mal oldu
PKK’nın ilk eylemine başladığı 1984 ile Mart 2009 arasında toplam 29 bin 639 terörist ölü, 4 bin 937 terörist de yaralı ele geçirildi.
PKK terörü, şehit, hayatını kaybeden vatandaş ve ölü ele geçirilen terörist olarak toplam 41 bin 828 insanın hayatına mal oldu. 26 yıl boyunca toplam 21 bin 615 kişi de yaralandı. Böylece PKK ile mücadele sırasında 63 bin 443 kişi ölü veya yaralı olarak doğrudan zarar gördü.
2009 yılı Mart ayınden beri gerçekleştirilen saldırılarda verilen şehitler ve ölü ele geçirilen teröristler de dahil edildiğinde bu rakam 63 bin 500’ü geçmiş durumda. PKK terörü binlerce ailenin acılar içinde yaşamasına sebep olurken, bazı analistlere göre ekonomik maliyeti 300 milyar dolar olarak tahmin ediliyor.sempatizan lara ve pkk'lılara not: bu saçmalığa devam ettiğiniz sürece yalnızca rakamlar yükselecek başka birşey elde edemeyeceksniz.