Lice‘De Hava Kuvvetleri Basılarak Türk Bayrağı İndirildi
-
bugün kars/kağızman'da da 2 işçiyi kaçırmışlar
-
Licenin hertarafına karakol dikilsin isterim sebebi de uyuşturucu kaç ailenin kaç insanın hayatını kararttı uyuşturucu.
Küfreden arkadaşlar var tartışmaya dahi değmez onlar.
-
HoLyCat bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdıNvidia bunu yazdı
Devletin güvenliği açısından karakol yapılmak isteniyor ama karakola karşı çıkan insanlar var devletin belkide bölge için stratejik bulduğu bir yer orası bu noktada askerin haklı olduğunu düşünüyorum çünkü asker başlı başına devletin hükümetten bagımsız tek kurumu ve adamlar ülkede terore karşı mücadele ediyor şu noktada. Haklılar yani keşke ölüm olmasaydı ama askere karşı durulmaz hocalar...
Abicim, karakol istemiyorumun Türkçesi nedir?
"Biz pkk sempatizanıyız. Karakol falan istemiyoruz YDGH vs asayişden sorumludur" demek gibi bir şey. Karşı çıktığında da yiyiyorsan bir şeyler katlanacaksın mecbur. Fakat bu yapılıyor, bayrak indirene göz yumuluyor. İlginç.
Bunun sebebi 90 yıllarda işlenen faali mechul cinayetler olabilirmi ?
Mesut yılmaz - tansu çiller dönemine ait kurulan jitem örgütü ?
Kimse taraf tuttuğumu sanmasın, PKK yı destekleyen kişi veya kişiler gözümde bir it kadar değeri yoktur.
Lakin Az geçmişi araştırın, onca insanın babası amcası dayısı yok oldu öldürüldü ve işkence gördü.
Ordaki halkın tedirginliği bundan dolayı olabilirmi.
Not : 20 yaşın altında olan kardeşlerim bu postun altına cevap atmassa sevinirim.
Edit :
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23757526.asp
inceleyiniz.
bu işin hikayesi hocam devlet istese onunda öenüne geçerdi o zaman o siyasi konjüktür onu gerektirdi geçmediler önüne o tip illegal işlerin sebebide tahmin ettiğim üzerinde bu adamlar pkk için ortaya canlarını koydular mevcut hukuk değişikliğine gitmeden illegal yoldan çözdürdüler sorunları hee başarılıda oldular
benim günümüzde istediği bu dururm hukuki olarark düzenlenerek yapılmalı terör örgütlerine karşı ağır cezalar getirilmeli askere tam yetki verilmeli özellikle pkk konusunda
hoca bir şey demişsin ama mantıklı değil sebebine gelince asker işkence yapmak sitese illa kararkol olmasımı şart alır götürür diyarbakır merkezde işkence yapar o da olmadı dağda bayırda yapacağını yapar bu bahane bu pkklıların oyununa sende düşme
bunlar bahane
kararkol istenilmemesinin sebebi pkk nın bölgede huzururn kaçacak olması buda işlerine gelmiyor o.ç larının -
futurist bunu yazdı
biri bana şunun cevabını verebilirmi?
ama ciddice olacak lütfen
çünkü cevap yazacağım ardından.
doğuda yaşayanlar (ırkçılık olmasın diye diğer türlü söylemek istemedim) küçümsemek değil ama
çok kültürlü ve kendilerine ülke kurmak isteyecek kapasitede birileri değiller?
( neden böyle düşündüm çünkü hala töre cinayeti işleyen bir zihniyet var. kundaktaki bebeği öldürebilen zihniyet ülke kurmayı akıl edemez)
peki bu kürt sorunu denen şey tam olarak nedir? şöyle kısa tarihsel bir açıklama yapabilecek varmı?
Tamamen cehalet ülkenin doğrulmasını istemeyen düşman devletlerin el altından bu cahil kesimi yönlendirmesi ayrıca bu insanların terör örgütü safına geçmesine yardım eden devlete sızmış jitem gibi yapılardır.
-
futurist bunu yazdı
biri bana şunun cevabını verebilirmi?
ama ciddice olacak lütfen
çünkü cevap yazacağım ardından.
doğuda yaşayanlar (ırkçılık olmasın diye diğer türlü söylemek istemedim) küçümsemek değil ama
çok kültürlü ve kendilerine ülke kurmak isteyecek kapasitede birileri değiller?
( neden böyle düşündüm çünkü hala töre cinayeti işleyen bir zihniyet var. kundaktaki bebeği öldürebilen zihniyet ülke kurmayı akıl edemez)
peki bu kürt sorunu denen şey tam olarak nedir? şöyle kısa tarihsel bir açıklama yapabilecek varmı?
işte sıkıntı burada zaten.
cahil oldukları için onları yöneten kafalar bu zekasızlıarı kullanıyor ve yıllardır kışkırtıyor.
bizim görmediğimiz daha cehaletin dibine vuran ne isnsanlar var.
yani şimdi sen kafana bir kullah tak al eline tezbir 1 Ay camiiden çıkma herkes peşinden hoşar hocam hocam diye.
olayda böyle işte kışkırtma vaadler kandırmalar falanlar filanlar.
yazarak anlatmak çok zor ama mevzu çok derin yılların kışkırtması kandırması beyin yıkaması var işin içinde.
halbuki bizim yararlandıklarımızdan onlarda yayarlanıyor herşeyimiz aynı ama kendilerini zindanda görüyorlar.
mevzu karşışık boşver girme bu işe kafan almaz :D
-
EMRE955 bunu yazdıNvidia bunu yazdıEMRE955 bunu yazdı
...
sövmesen iyidi hocam sonuçta forumdada kürt arkadaşlar vardır medenice durumu tartışalım istiyoruz
kanı bozukla, sütü bozukla, ekmek yediği kaba sıçan şerefsizle tartışılmaz.. Kafasına sıkılır, sevaba girilir.
"Diyarbakırlı, Vanlı, Erzurumlu, Trabzonlu, İstanbullu, Trakyalı ve Makedonyalı, hep bir milletin evlatları, hep aynı cevherin damarlarıdır.
Türk Milleti, kendinin ve memleketinin yüksek menfaatleri aleyhine çalışmak isteyen bozguncu alçak, vatansız, milliyetsiz, beyinsizlerin saçmalamalarındaki gizli ve kirli emelleri anlamayacak ve onlara müsamaha edecek bir heyet değildir. Türk Milletinin sosyal düzenini bozmaya yönelen didinmeler boğulmaya mahkumdur."
Mustafa Kemâl ATATÜRK
Milliyetçilik ne şimdi anladın mı hoca sağa sola sövmek değil vatana ihanet eden herkes en ağır cezayı almalı.
-
Tartışılacak nokta çoktan geçildi. Bu yüzden tartışmanız hiçbir noktaya varamayacağı gibi acziyetimiz felaketimiz olacak. I. Dünya Savaşı öncesinde Yunanistan, Bulgaristan, Bosna-Hersek ve ümmet olan Arnavutluk için de aynı durumlar yaşanmıştır. Demokrasi için verilen ödünler, ülkenin ASLİ KURUCU unsurlarının aşağılanması ve bastırılması sonucu oluşan bu duruma denebilecek hiçbir şey yoktur. Sadece zaman ilaç olacak ve ne yazık ki kan.
TaRuZ tarafından 08/Haz/14 18:49 tarihinde düzenlenmiştir -
Tsk nın aq , medya da youtubeda bordo berelerilerin videolarını uçak videolarını paylaşıp gövde gösterisi yapmasını biliyorlar.. Anca er erbaş askere , halka artislik yaparlar.
-
Twitter da report turk iki video yayınladı ikincide indiriliş anı yok ama indiren kişi bayrağı halka atıp tellerin üzerinden geri döndüğü yer var.
-
Türk milleti gariptir
her lafı kaldırmaz
ibne dersin kızarda
sikersin aldırmaz.
neyzen Tevfik bu millet için en doğrusunu söylemiş.
iç savaş güzeldir.