Nurcu Olmaya Karar Verdim
-
Evet muritler, dogru duydunuz, nurcu olmaya karar verdim. Bugun 65. kez nurcu torpilleri yuzunden bir mulakattan kalinca bir anda aydinlandim ve cozumun Hoca Efendi'de oldugunu gordum. Nasil olsa siyasetle ilgilenmiyorum, inancim da yok, o yuzden inanclarima ters de dusemez, neden nurcu olmayayim ki? 1000 cesit kitaptan 1001 bilgi kovalayacagima, bir kitap okuyup butun kapilari acayim dedim ve risale almaya karar verdim. Bence siz de bir dusunun derim. Ama herkes nurcu olmasin. Bu sefer torpillerde kim daha nurcu olayina girilir benim carkima comak sokmayin. Siz bir seyler yapmak icin kendi capinda didinen, ugrasan basit insanlar olarak kalin, ben nurcu olup basaridan basariya atlayacagim ve cok yuksek yerlere gelecegim. Netekim nurcu olduktan sonra ilkokul mezunu olsan milletvekili olabiliyorsun. Firsatlar ideali resmen. Hadi simdi sefil yasamlariniza donun, ben aydinlanmaya gidiyorum.
-
Helal sana aklın yolunu bulmussun :D
-
nurcu ne la :D
-
buradaki yarım akıllı tartışma mesajlarını görelimde asabımız bozulsun diye mi açtın konuyu amk ?
Yurt dışı yollarını araştırmanı öneriyorum.
-
nurmu satıcan yani
-
nasıl kaydolunuyormuş
-
Aynen oyle. Belirli bir seviyeye gelince insanlara zekalarindan feragat etmeleri karsiliginda nur point satacagim (tabi bazi etik olmayan isteklerim de olabilir, ticaret bu). Nur point onemli; nur pointi yuksek olanlar hayattaki engelleri daha hizli ve etkili bir sekilde asabiliyorlar. Garantili.
-
x KrypT bunu yazdı
Aynen oyle. Belirli bir seviyeye gelince insanlara zekalarindan feragat etmeleri karsiliginda nur point satacagim (tabi bazi etik olmayan isteklerim de olabilir, ticaret bu). Nur point onemli; nur pointi yuksek olanlar hayattaki engelleri daha hizli ve etkili bir sekilde asabiliyorlar. Garantili.
Milletin inançları ile dalga geçmene gerek yok
-
badem bıyık bırakmayı unutma bu işin en önemli kurallarından biridir. ayrıca kumaş pantolon, kundura, jölesiz saç, gömlek dışarda genelde. :)
neyse şaka bir yana ama şahit olduğum bazı olaylar vardı, çok yadırgadım kendine müslümanım diyip de bunu yapabilen insanlar.. sonra bu
kadrolaşma olayını da öğrendim. cidden çok hak yiyorlar. mantıklarına göre şeytanla şeytan ın araçlarıyla savaşmak mübahtır. O yüzden böyle bazı
insanları kayırarak bir yerlere getiriyorlar maalesef. Oysa islam'daki temel husus mağfirettir.İşinin ehli değilse baban da olsa kardeşin de olsa o
konuma gelemez.. Yazık sadece...
edit: nurcu ile fetullahçı farklı kavramlardır aslında. yani nur cemaatinden olup da fetullah a karşı çıkan çok adam hatta kafir diyenler bile çok var :) ama işte nurcu lafı, islam karşıtları tarafından konulduğu için onları da nurcu olarak gösteriyorlar.. normalde nurcu diye bir grup yok bu sadece karşı görüşün verdiği isim. düzelteyim dedim
unbalanced tarafından 27/Kas/12 16:38 tarihinde düzenlenmiştir -
hacı ne mülakatı bu :D
-
aramıza hoş geldin mübarek. hadi camiiye gidip bunu kutlayalım:)