folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Nurcu Olmaya Karar Verdim

Nurcu Olmaya Karar Verdim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

cemaat -akparti ilişkileri son günlerde kopma noktasına geldi . bunuda dikkate alın. dershane olayları malum. müthiş bir tt rüzgarı oluştu bu konuda.  şu ana kadarda hiç biri geri adım atmadı. % 17 olarak kabul edilen cemaati karşısına almak istemeyen partide tayyip in sözüde var tabi ne yapmaları lazım ?  SBS leri kaldıracağız dediler. buda dersaneye vurulan ufak bir darbe yani.  sonu ne olur peki bunun sizce düşünün bakalım.. sbs kalktı ve başarı oranına göre yerleştirme yapılacak.  güneydoğunun öğrencilerinin başarısı tavan yapar. bizim dürüst öğretmenlerimiz notları kısarken ,ordakiler mecburen coşar. kısacası bu çekişme pek hayırlı yerlere gitmiyor gibime geliyor. ama birbirlerinden de vazgeçemiyorlar :D

Temel adalettir .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    zigana bunu yazdı

cemaat -akparti ilişkileri son günlerde kopma noktasına geldi . bunuda dikkate alın. dershane olayları malum. müthiş bir tt rüzgarı oluştu bu konuda.  şu ana kadarda hiç biri geri adım atmadı. % 17 olarak kabul edilen cemaati karşısına almak istemeyen partide tayyip in sözüde var tabi ne yapmaları lazım ?  SBS leri kaldıracağız dediler. buda dersaneye vurulan ufak bir darbe yani.  sonu ne olur peki bunun sizce düşünün bakalım.. sbs kalktı ve başarı oranına göre yerleştirme yapılacak.  güneydoğunun öğrencilerinin başarısı tavan yapar. bizim dürüst öğretmenlerimiz notları kısarken ,ordakiler mecburen coşar. kısacası bu çekişme pek hayırlı yerlere gitmiyor gibime geliyor. ama birbirlerinden de vazgeçemiyorlar :D

sen çok yanlış yaklaşıyorsun abi olaya zaten dersaneyi kapatıp özel okula çevirmek fem ve türevleri için ekmekleri yağ sürmek gibi oldu

bilmiyorum çevrende dikkat ettin mi ama bizim buralarda cemmat dersaneleri şube açma yarışına girdiler belli ki belli bi altyapı oluşturuyorlar

zaten ilk söylentilerde öyle her dersaneye tamam özel okul ol denmeyeekti belli başlı büyük dersaneler ayakta kalacaktı

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

kayıt için link varsa paylaşırmısın.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek
    VBDream bunu yazdı

Holyone da sürekli bir balta sapı betimlemesi ve agresiflik gördüm konuda, bence holyone öldü kuzeni account kiralıyor ya da gerçekçi olalım holyone hakaret etmeyi bilmeyen bir gerizekalı çoğu üye herşeyi gülen adamı güldürmeyecek şeylere gülen şakşakçı gerizekalı,

tarikat dediğin vasfı neyse o konuda birşey katar müslümanlar bile yarım kitaplardan birbirlerine birşeyler aktarıyorlar ama gel görki tahribat tarikatımız bütün çabaya rağmen birşeyler katmama gırgır konusunda direniyor. Bütün gün salak gırgır dinliyoruz zaten, buraya giriyoruz ki birşeyler görelim öğrenelim bulalım elde edelim. Şeyh osursa cemaat sıçarmış diyorsunuz şeyh sıçmış cemaat 31 çekiyor benim gördüğüm bu.

Bu forumda böyle bir mesaj nedeniyle ceza alabiliyormuşsunuz. Bİlmem şeyhin haberi var mı ama beyler burda kimse çocuk değil. Bu kadar hassas olmayın. Adamlar söyleyeceklerini söyleyip dağılmış zaten. Safi işgüzarlık seninki under. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Beyler ikisi arasında kararsız kaldım bir yardımcı olur musunuz?

2581360.jpg%20%28318×159%29

thumbkwo.jpg%20%28350×350%29

krypt tarafından 29/Kas/12 12:55 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

Nurcu,fetullahçı,femci,cemaatçi değilim fakat bu konu çok uzadı 

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Beyler ikisi arasında kararsız kaldım bir yardımcı olur musunuz?

İkinciyi tercih et , birde bunun xraylisi var diyorlardı nurcu ağabeylerimiz

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LethaLImpacT
    LethaLImpacT's avatar
    Erkek

Nurcu olunmaz nurcu doğulur.

Metalurjist.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

devlette mülakatla bi yere girebilmek için bişeyci olmaktan çok biyerli olman gerekiyo. bunu bilmiyosan ya çok safsın yada değil 65, 1-2 kere bile mülakata girmedin ;)

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Devletle ilgili olduğunu kim söyledi? Ayrıca yaşadığım şehrin belediye başkanı köylüm olur (;

while (1<2)
Toplam Hit: 23115 Toplam Mesaj: 162