folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Nurcu Olmaya Karar Verdim

Nurcu Olmaya Karar Verdim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ustura
    ustura's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KrypT bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

Şeyh doğru bir noktaya parmak bastı, tarikatın potansiyelini göz ardı etmemek gerek. Aramızda büyük adam olmak üzere olanlar varsa seslensin. Bence kesin çözüm tarikatı komple nurcu yapalım, teşkilatın bir alt kolu olalım. "TBT İstanbul Sohbet Buluşması" gibi konular da açarız hem. 

Harbi sen bunların ajanı falansın galiba. Nurcuların alt kolu olamayız hocam, madem memleketi tarikatlar yönetecek, bari ilim irfan tarikatı kuralım da gerici değil ilerici bir tarikat ile tutunalım istedik.

Sohbet buluşması bana uyar fakat dergah almaya bütce yetmiyor henüz. Kitabımız falan da yok ne okuyacaz neyin sohbetini yapacaz belli değil zaten.

Bükemediğin bileği öpeceksin şeyhim. Yapıcak bir şey yok. İlerici tarikat mı? Tövbe de, tövbe.

itsin oglum sen adam degilsin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

@holy senin tarikata birilerini getirince kaç sevap point alıyoruz?

fiyatları açıklarsan ona göre giricem, mesela dilenciye sadaka kaç sevap?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

rappermcs:

Hacı kusura bakma ama bi baltaya sap olmamışsın. Yazılım uzmanları ile tarikat büyümez git muhtarlığa falan adaylığını koy zaten boş oturuyolar, boş zamanında kod yazarsın

Bu yoruma koptum yaa =) Espirili gibi ama gerçekten doğru söylemiş şeyh.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    lalada bunu yazdı

@holy senin tarikata birilerini getirince kaç sevap point alıyoruz?

fiyatları açıklarsan ona göre giricem, mesela dilenciye sadaka kaç sevap?

dilenciye sevap point yok ama öğrenciye sadaka verirsen 100 sevap point kazanırsın 1 haftalık günahlarını siler atar söylemedi deme

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

Holyone da sürekli bir balta sapı betimlemesi ve agresiflik gördüm konuda, bence holyone öldü kuzeni account kiralıyor ya da gerçekçi olalım holyone hakaret etmeyi bilmeyen bir gerizekalı çoğu üye herşeyi gülen adamı güldürmeyecek şeylere gülen şakşakçı gerizekalı,

tarikat dediğin vasfı neyse o konuda birşey katar müslümanlar bile yarım kitaplardan birbirlerine birşeyler aktarıyorlar ama gel görki tahribat tarikatımız bütün çabaya rağmen birşeyler katmama gırgır konusunda direniyor. Bütün gün salak gırgır dinliyoruz zaten, buraya giriyoruz ki birşeyler görelim öğrenelim bulalım elde edelim. Şeyh osursa cemaat sıçarmış diyorsunuz şeyh sıçmış cemaat 31 çekiyor benim gördüğüm bu.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Tarikatça koprofilikmişiz beyler. O değilde, sen oradaki iğnelemenin şahısa olmadığını kavrayamamış, bir yazılımcı olarak hemen alınmış ve etrafa nefret saçmışsın. Lakin şeyh'in orada gönderme yaptığı mürit değil cemaattir. Seni nurcu olmaya kalifiye gördüm, come to the light side.

while (1<2)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    VBDream bunu yazdı

Holyone da sürekli bir balta sapı betimlemesi ve agresiflik gördüm konuda, bence holyone öldü kuzeni account kiralıyor ya da gerçekçi olalım holyone hakaret etmeyi bilmeyen bir gerizekalı çoğu üye herşeyi gülen adamı güldürmeyecek şeylere gülen şakşakçı gerizekalı,

tarikat dediğin vasfı neyse o konuda birşey katar müslümanlar bile yarım kitaplardan birbirlerine birşeyler aktarıyorlar ama gel görki tahribat tarikatımız bütün çabaya rağmen birşeyler katmama gırgır konusunda direniyor. Bütün gün salak gırgır dinliyoruz zaten, buraya giriyoruz ki birşeyler görelim öğrenelim bulalım elde edelim. Şeyh osursa cemaat sıçarmış diyorsunuz şeyh sıçmış cemaat 31 çekiyor benim gördüğüm bu.

Hocam Bu Eleştiri Çok Acımasızca Olmadımı,      Yahu Arada Bir Gırgır Yapıyoruz Çokmu.?  

Bilgi Tarikatıyız Neticede, Tarikat Ayağı Yaparak İnsanlarımızı Kullanan Çevrelerde var. Lütfen Bu Kadar da Acımasız Olma. Zira Hepimizide Mürit Olduğun Halde Yerden Yere vurmuşsun ....

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    VBDream bunu yazdı

şimdi bbu banlansa eleştirimi kaldıramadılar da banladılar der amk

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    VBDream bunu yazdı

bazı konularda bu kısma katılıyorum amnk, taşaklı biri salak bi espride yapsa alıntı yapıp direk ona yorum yapan dallamalar çıkabiliyo

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek
    lalada bunu yazdı
    VBDream bunu yazdı

bazı konularda bu kısma katılıyorum amnk, taşaklı biri salak bi espride yapsa alıntı yapıp direk ona yorum yapan dallamalar çıkabiliyo

ahahaha :l
    bu alintidaki gizli tasakliyi bulunuz :)
Toplam Hit: 23111 Toplam Mesaj: 162