Nurcu Olmaya Karar Verdim
-
HahHaha konuya bak lan. Konuyu acan arkadas alisirsin, alisirsin. Ben baktim turkiyede bir bok olamiyorum, kactim geldim buralara. Buralarda da ayagimi kaydirana kadar, ekmek yiycez bakalim. Yillardir seyhden biseyler bekliyoz ama o da fos amk :) en son kendi de issiz kaldi.
Pacalarimizdan dokuluyo amk.
-
tosun bunu yazdı
KrypT salak salak konuşuyorsun sevgili din kardeşim.
Gel ben sana bi brazzers şifresi vereyim kendine gelşifre için illa nurcu mu olmak gerekiyor reiz :F
-
unbalanced bunu yazdı
badem bıyık bırakmayı unutma bu işin en önemli kurallarından biridir. ayrıca kumaş pantolon, kundura, jölesiz saç, gömlek dışarda genelde. :)
neyse şaka bir yana ama şahit olduğum bazı olaylar vardı, çok yadırgadım kendine müslümanım diyip de bunu yapabilen insanlar.. sonra bu
kadrolaşma olayını da öğrendim. cidden çok hak yiyorlar. mantıklarına göre şeytanla şeytan ın araçlarıyla savaşmak mübahtır. O yüzden böyle bazı
insanları kayırarak bir yerlere getiriyorlar maalesef. Oysa islam'daki temel husus mağfirettir.İşinin ehli değilse baban da olsa kardeşin de olsa o
konuma gelemez.. Yazık sadece...
edit: nurcu ile fetullahçı farklı kavramlardır aslında. yani nur cemaatinden olup da fetullah a karşı çıkan çok adam hatta kafir diyenler bile çok var :) ama işte nurcu lafı, islam karşıtları tarafından konulduğu için onları da nurcu olarak gösteriyorlar.. normalde nurcu diye bir grup yok bu sadece karşı görüşün verdiği isim. düzelteyim dedim
Hocam çok doğru demişsin. Altına imzamı atarım...
-
Mübarek yaşın geçmiş boşuna uğraşma derim.
-
sende İyi AKP'liler gibi zorda kalınca ya abdest almaya yada namaz kılmaya gidersin artık :))
-
nurcu olursan gene almazlar tosunum gidip fetullahçı olucaksın ki sağlam işe yarasın korkmr biz arkandayız bizde tariqatız ne var bizimki pek bi değişik emme ossun.
hadi selametle -
mükemmelsin adamım Tuttum...
-
bendende bi öneri gelsin o zaman.. bu arkadaş nurcu olursa o kalsın bi tek ama şuan mevcut tüm nurcu ve/veya fetullahcılar banlansın amk :D
tarikat içinde tarikat olmaz hocalar.. :)) -
yahudinin illuminatisi müslümanın nur tarikatı :))
çarp içler dışlar..
İlluminati : Şeytanla anlaşmak olarak lanse edilir..
Nur Tarikatı : Sözde dinciler hocalar hacılar..
Bu iki oluşuma inanıp özünü benimsedikten sonra yüksek mertebelere gelebiliyorsan..
İllimunati = Şeytanla anlaşmak
Nur Tarikatı : Hacı Hoca
Hacı Hoca = Şeytan..
-
mephisto bunu yazdı
bendende bi öneri gelsin o zaman.. bu arkadaş nurcu olursa o kalsın bi tek ama şuan mevcut tüm nurcu ve/veya fetullahcılar banlansın amk :D
tarikat içinde tarikat olmaz hocalar.. :))Katılmıyorum, Tarikatımız Zenginleşsin.. Hepsini Alalım İçimize.. Mevlananın Dediği Gibi Gel Kim Olursan Gel... Tarikatımızın Kapısı Her Kese Açık.