Pi Coin
-
Daha once gundem konusunda değinmiştim ama görünür olmadı.
Pi coin 6 yıldır telefondan kazım yapılan sürekli büyük büyük hayaller kurduran ama birçokları tarafindan ponzi olarak görülen bir oluşumdu.
Ponzi olmasi icin katılımcılardan para beklentisi olmasi lazım aslında ama öyle bisey yok. Reklam gelirleri kasiyolar desek belki olabilir ama neden daha büyük bir amaçla hareket etmesinler ki? Neticede 10 milyondan fazla onaylanmis kişi hesabı var.
Bugun gelinen noktada pi coin yarın okx borsasında kesin olarak listelenecek.
Ve 60-70 dolar arası bir giriş beklentisi var.
Eksi sözlükte baslarda 1 liralar teklif edilen coin daha aonralari 100 liralara kadar bir satin alma değeri gördü.
İsin ilginç yanı binance, pi coini listelemek için daha once görülmemiş şekilde bir oylama başlattı. Bakiyesi 5000 dolar olan herkes oylamaya katılabiliyor en son baktığımda %84 evet yönündeydi oylama.
Siz neler düşünüyorsunuz yok mu hic aramızda eskiden beri kazım yapan?
Benim karsilastigim en etkileyici yorumlardan biri;
Bitcoin ile insanlar soguk cüzdana alıştı asıl merkeziyetsiz para birimi pi coin olarak bütün dünyaya yayılıp başı çekecek.
Altyapisini biraz arastirdim saglam gözüküyorlar. Üyelere her ay belli miktarda coin satma hakki tanınmış.
Ustelik cogu hesap sahibinin hesabi 3 yıl kitli durumda bazilarinin 1 yil bazilarinin ise 3 hafta.
-
2 dolari gecmesi imkansiz bende 2 yildir kaziyorum. 3 borsada listeleniyor binance da oylama cikardi , ama binance cikarirsa shortlanir
Ziraatci tarafından 19/Şub/25 19:00 tarihinde düzenlenmiştir -
sadece okx'te listelenecek olması fiyatının beklentinin aksine çok düşük olacağına işaret.
-
5 seneyi aşkın kazım yapıyorum. Lakin 60-70 dolarları görmesi çokta mümkün görünmedi bana. Binancede listelenirse belki 3 5 dolar biraz umut kırıntısı olarak belki 10 dolar lakin fazlasını beklemiyorum gerçi 10 dolar olsa dahi satmayacağım için benlik zaten sorun yok :)
-
Ben de 3 4 yildir kaziyorum. 2027'e kadar coinler kilitli, satma sansim yok su an icin. Umarim 2030'da emekli eder. Herkese bol sanslar.
-
Arkadaş kazmış ilk çıktığından beri. Dün akşam konuştuk okx de listelenelecek çok heyecanlıyım diyordu. Sabırla bekleyenlere umarım güzel bir kazanç getirir.
-
Elinizde kilitli olmayan picoinlerin hepsini listeleme sonrası aynı gün içinde burası iyi dediğiniz seviyeden satın. Sakın tutayım daha da yükselir vs diye düşünmeyin.
-
4 5 yıldır tıklıyorum.
mainnet hepsi full yeşil ama cüzdanımda adet görünmüyor.
-
Bu migration ne zaman tamamlanıyor? Step-9'da kaldı hala. Kimlik yolladım, facebook bağladım ama hala onaylanmadı. Twitterda baktım biraz 1 senedir tamamlanmyanlar var, ne saçma bir iş.
-
XpertVision bunu yazdı
Bu migration ne zaman tamamlanıyor? Step-9'da kaldı hala. Kimlik yolladım, facebook bağladım ama hala onaylanmadı. Twitterda baktım biraz 1 senedir tamamlanmyanlar var, ne saçma bir iş.
Ben şey duydum referans aldığınız kişiler kyc tamamlamadiysa sizinkine de onay verilmiyormuş. Bunun doğruluğuna emin değilim ama,
Eski kimlik veya ehliyetlere bir de bulanık resimlere onay cikmiyormus bunlara eminim.
-
Ee nasıl kazıyoruz😀😀😀