Pi Coin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Ziraatci bunu yazdı

2 dolari gecmesi imkansiz bende 2 yildir kaziyorum. 3 borsada listeleniyor binance da oylama cikardi , ama binance cikarirsa shortlanir 

2.73 dolar şuanda inkansız diye birşey yoktur 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    Ziraatci bunu yazdı

2 dolari gecmesi imkansiz bende 2 yildir kaziyorum. 3 borsada listeleniyor binance da oylama cikardi , ama binance cikarirsa shortlanir 

2.73 dolar şuanda inkansız diye birşey yoktur 

Harbiden saskinim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

güzel kazandırıyor. 1 haftada 4x , benim maceram burada biter.  kalanlara bol kazançlar.

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

arkadaşım telefona kurdurmuştu 70 küsür kazım yapmışım napılır bunla beyler? coinden hiç anlamam

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı

arkadaşım telefona kurdurmuştu 70 küsür kazım yapmışım napılır bunla beyler? coinden hiç anlamam

hesaplarınızı kısa süre içinde onaylı hale getirmezseniz o coinler silinecek önce o adımları tamamla hesabını kyc yap gövene al sonra soteye yat bekle.

arkadaşlar coin işi pis iş ancak 100 tl nin altına düştüğünde bence alım fırsatı gibi geliyor

10-100 coin alıp beklenebilir eğer değeri gerçekten artarsa sağlam para bırakabilir 

ama kumar gibi unutmayın 0 a düşerse ağlamayacağınız tutarlarda alım yapın.

millet 30 tl den sattı belki ilk başlarda şuan 3 katı mesela.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    DaSpOnGe bunu yazdı

hesaplarınızı kısa süre içinde onaylı hale getirmezseniz o coinler silinecek önce o adımları tamamla hesabını kyc yap gövene al sonra soteye yat bekle.

arkadaşlar coin işi pis iş ancak 100 tl nin altına düştüğünde bence alım fırsatı gibi geliyor

10-100 coin alıp beklenebilir eğer değeri gerçekten artarsa sağlam para bırakabilir 

accountta e-mail,tel, facebook vs gibi şeyleri mi verify etmem gerekli? 

bir e-mail i edemedim, mail gelmiyor :/

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    DaSpOnGe bunu yazdı

accountta e-mail,tel, facebook vs gibi şeyleri mi verify etmem gerekli? 

bir e-mail i edemedim, mail gelmiyor :/

evet en son kyc ye  geldiğinde kimlik telefon hepsini girmen gerekiyor 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rahatsiz
    rahatsiz's avatar
    Erkek

Eski numara kayıtlı hesabımda baya bir pi coin vardı 2 yıl kadar kazım yapmıştım fakat şu an eski numaram olduğu için bir türlü erişemiyorum. Yardımcı olabilecek var mı? nereden öğrenebilirim ne yapacağımı.

Idk
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek
    rahatsiz bunu yazdı

Eski numara kayıtlı hesabımda baya bir pi coin vardı 2 yıl kadar kazım yapmıştım fakat şu an eski numaram olduğu için bir türlü erişemiyorum. Yardımcı olabilecek var mı? nereden öğrenebilirim ne yapacağımı.

Bir arkadaşımda facebook oturum açarak bu doğrulama aşamasını geçmiştik aynı senin gibi eski telefona tanımlıydı. Bir diğer ihtimal o numarayı operatörden yeniden tanımlamak satın almak olabilir.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kernel_Panic
    Kernel_Panic's avatar
    Erkek

kyc son satırda sarı renkte bekletiyor 20 gündür. hepsi yeşil olmadan wallet'a aktaramıyorsun coinleri. inaktif olan kullanıcılar yüzünden 111 pi coin silecekler benden 275 gözüküyor toplam kazım.

Hvor ulvens ører er, er ulvens tenner nær...
Toplam Hit: 2945 Toplam Mesaj: 45
vurgun pi coin merkeziyetsiz para fuck