Pi Coin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

Şu an deli gibi yardiriyor 1.70 oldu

tabi lan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Bedava bir Coinin bu fiyata gelmesi , şaşılacak olay ...

Hoş , para birimine kiyaslarsan hala bedava 1$ yada 2$ fiyatlar yurtdışı için 1$ birim 2$ birim gibi ... Onların 1 birim bizde 36 birim edince para tutuyor ...

Yine adamların parasının kiymetliligi giriyor devreye ...

Elimde 685 tane vardı , geçen sene buldum birini ortalama 10 liradan satmıştım bir cacık olmaz bu picoin den diye , satmasaydim 1.70$ den verirdim ... 

42.500 TL yerine 8.000 liraya vermiş olduk 😬 saçma salak birsey oldu.

İmza YOK !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı

Bedava bir Coinin bu fiyata gelmesi , şaşılacak olay ...

Hoş , para birimine kiyaslarsan hala bedava 1$ yada 2$ fiyatlar yurtdışı için 1$ birim 2$ birim gibi ... Onların 1 birim bizde 36 birim edince para tutuyor ...

Yine adamların parasının kiymetliligi giriyor devreye ...

Elimde 685 tane vardı , geçen sene buldum birini ortalama 10 liradan satmıştım bir cacık olmaz bu picoin den diye , satmasaydim 1.70$ den verirdim ... 

42.500 TL yerine 8.000 liraya vermiş olduk 😬 saçma salak birsey oldu.

Hocam 40 bin olsa nolacak ki bi tatili zor yaparsın o paraya. Ben o kadar yıl kazım yapmış olsam , projenin vaadettigi bütün zengin olma hayallerini beklerdim.

Çevremdekiler de öyle diyor zaten 100 dolar bile olsa sadece % 20 sini satarım elimdekilerin diyorlar.

Çünkü eşsiz bi proje. Ya zengin etsin ya da 1 cente düşüp çöp olsun batsın kafası.

tabi lan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

Bana pek yükselir gibi gelmiyor. 
    500 adet de benim hesaptan çıktı. 
    OKX tr ye attım duruyor. 
    Yükselirse tatlı olur tabi 😀

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

Başlangıçta eriştiği zirve olan 2.20 yi satış baskısı yiyerek kaybetti ve 0.60 dolarlara kadar düştü. Ardından 3 dolara ulaşarak rekor kırdı. Sonrasında tekrar ath sini test etti ama geçemedi 3 dolarlık zirveyi.

Ama hareketleri çok dirençli şu an 2.64 te ve yukarı yönlü.

Günlük islem hacmi ise milyar dolara yaklaştı.

Bütün borsalar çökerken gelen bu yükselişleri yorumlayabilecek birileri varsa okumak isteriz.

tabi lan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cahitnuri
    cahitnuri's avatar
    Erkek

Okx e atarken pi wallettan alici adresi kayitli degil diye uyari aliyorum. Bunun cozumu var mi ? 

Okx te kyc yaptim hatta bi miktar baska coinlerden var. 

Pi tarafinda da butun surecleri tamamladim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

5 milyon tl ve 150 bin tl satan arkadaslarim var bayadir kaziyorlar bende ise 2027 ye kadar beklemelik var

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stremauncion
    Stremauncion's avatar
    Homo
    Ziraatci bunu yazdı

5 milyon tl ve 150 bin tl satan arkadaslarim var bayadir kaziyorlar bende ise 2027 ye kadar beklemelik var

bende bi ara kilitlemişim fakat ne zamana kadar göremedim bir türlü, nerden baktın hocam 

Yaptıklarım için pişman değilim aklım hâlâ yapmadıklarımda. Bu hayatta unutulan değil iz bırakan ol.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    korkarabatak bunu yazdı

Hocam 40 bin olsa nolacak ki bi tatili zor yaparsın o paraya. Ben o kadar yıl kazım yapmış olsam , projenin vaadettigi bütün zengin olma hayallerini beklerdim.

Çevremdekiler de öyle diyor zaten 100 dolar bile olsa sadece % 20 sini satarım elimdekilerin diyorlar.

Çünkü eşsiz bi proje. Ya zengin etsin ya da 1 cente düşüp çöp olsun batsın kafası.

100 dolar mi? :D Matematik ortami terketti.

Dolasimdaki adet 10.2 milyar. Toplam arz 100 milyar.

Su an dolasimdaki adet 100 dolar olursa 1 Trilyon $ market cap yapiyor. Su an BTC'nin market cap'i 1.6 trilyon. ETH ise 273 milyar. ETH'dan 4 kat buyuk birsey olmasini bekliyorsun.

Boganin tepesinde bile 70-80 milyar olursa op basina koy. O da zaten 7-8 dolar civari birsey yapiyor.

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

arkadaşlar bedava bir coin olabilir fakat bir anda 100 tane üretebildiğiniz bir coin değil 

şuan hesap onay kısımlarını çözen satıyor ucuzdan satma balonu bittiğinde kalan coin değeri artacağını düşünüyorum ben.

seneye bu zaman belki iki sıfır artacak fiyatı.

yani satış değil daha çok kısa vadede alım fırsatı var gibi.

Toplam Hit: 2960 Toplam Mesaj: 45
vurgun pi coin merkeziyetsiz para fuck