Pi Coin
-
Şu an deli gibi yardiriyor 1.70 oldu
-
Bedava bir Coinin bu fiyata gelmesi , şaşılacak olay ...
Hoş , para birimine kiyaslarsan hala bedava 1$ yada 2$ fiyatlar yurtdışı için 1$ birim 2$ birim gibi ... Onların 1 birim bizde 36 birim edince para tutuyor ...
Yine adamların parasının kiymetliligi giriyor devreye ...
Elimde 685 tane vardı , geçen sene buldum birini ortalama 10 liradan satmıştım bir cacık olmaz bu picoin den diye , satmasaydim 1.70$ den verirdim ...
42.500 TL yerine 8.000 liraya vermiş olduk 😬 saçma salak birsey oldu.
-
JiggSaw bunu yazdı
Bedava bir Coinin bu fiyata gelmesi , şaşılacak olay ...
Hoş , para birimine kiyaslarsan hala bedava 1$ yada 2$ fiyatlar yurtdışı için 1$ birim 2$ birim gibi ... Onların 1 birim bizde 36 birim edince para tutuyor ...
Yine adamların parasının kiymetliligi giriyor devreye ...
Elimde 685 tane vardı , geçen sene buldum birini ortalama 10 liradan satmıştım bir cacık olmaz bu picoin den diye , satmasaydim 1.70$ den verirdim ...
42.500 TL yerine 8.000 liraya vermiş olduk 😬 saçma salak birsey oldu.
Hocam 40 bin olsa nolacak ki bi tatili zor yaparsın o paraya. Ben o kadar yıl kazım yapmış olsam , projenin vaadettigi bütün zengin olma hayallerini beklerdim.
Çevremdekiler de öyle diyor zaten 100 dolar bile olsa sadece % 20 sini satarım elimdekilerin diyorlar.
Çünkü eşsiz bi proje. Ya zengin etsin ya da 1 cente düşüp çöp olsun batsın kafası.
-
Bana pek yükselir gibi gelmiyor.
500 adet de benim hesaptan çıktı.
OKX tr ye attım duruyor.
Yükselirse tatlı olur tabi 😀 -
Başlangıçta eriştiği zirve olan 2.20 yi satış baskısı yiyerek kaybetti ve 0.60 dolarlara kadar düştü. Ardından 3 dolara ulaşarak rekor kırdı. Sonrasında tekrar ath sini test etti ama geçemedi 3 dolarlık zirveyi.
Ama hareketleri çok dirençli şu an 2.64 te ve yukarı yönlü.
Günlük islem hacmi ise milyar dolara yaklaştı.
Bütün borsalar çökerken gelen bu yükselişleri yorumlayabilecek birileri varsa okumak isteriz.
-
Okx e atarken pi wallettan alici adresi kayitli degil diye uyari aliyorum. Bunun cozumu var mi ?
Okx te kyc yaptim hatta bi miktar baska coinlerden var.
Pi tarafinda da butun surecleri tamamladim.
-
5 milyon tl ve 150 bin tl satan arkadaslarim var bayadir kaziyorlar bende ise 2027 ye kadar beklemelik var
-
Ziraatci bunu yazdı
5 milyon tl ve 150 bin tl satan arkadaslarim var bayadir kaziyorlar bende ise 2027 ye kadar beklemelik var
bende bi ara kilitlemişim fakat ne zamana kadar göremedim bir türlü, nerden baktın hocam
-
korkarabatak bunu yazdı
Hocam 40 bin olsa nolacak ki bi tatili zor yaparsın o paraya. Ben o kadar yıl kazım yapmış olsam , projenin vaadettigi bütün zengin olma hayallerini beklerdim.
Çevremdekiler de öyle diyor zaten 100 dolar bile olsa sadece % 20 sini satarım elimdekilerin diyorlar.
Çünkü eşsiz bi proje. Ya zengin etsin ya da 1 cente düşüp çöp olsun batsın kafası.
100 dolar mi? :D Matematik ortami terketti.
Dolasimdaki adet 10.2 milyar. Toplam arz 100 milyar.
Su an dolasimdaki adet 100 dolar olursa 1 Trilyon $ market cap yapiyor. Su an BTC'nin market cap'i 1.6 trilyon. ETH ise 273 milyar. ETH'dan 4 kat buyuk birsey olmasini bekliyorsun.
Boganin tepesinde bile 70-80 milyar olursa op basina koy. O da zaten 7-8 dolar civari birsey yapiyor.
-
arkadaşlar bedava bir coin olabilir fakat bir anda 100 tane üretebildiğiniz bir coin değil
şuan hesap onay kısımlarını çözen satıyor ucuzdan satma balonu bittiğinde kalan coin değeri artacağını düşünüyorum ben.
seneye bu zaman belki iki sıfır artacak fiyatı.
yani satış değil daha çok kısa vadede alım fırsatı var gibi.