Pi Coin
-
Kernel_Panic bunu yazdı
kyc son satırda sarı renkte bekletiyor 20 gündür. hepsi yeşil olmadan wallet'a aktaramıyorsun coinleri. inaktif olan kullanıcılar yüzünden 111 pi coin silecekler benden 275 gözüküyor toplam kazım.
Ben de uzunca süredir son satırda bekliyorum "in queue" olarak. Halbuki 14 gün diyor, ne kadar sürdüğünü bilen var mı?
-
K4R4B4S4N bunu yazdırahatsiz bunu yazdı
Eski numara kayıtlı hesabımda baya bir pi coin vardı 2 yıl kadar kazım yapmıştım fakat şu an eski numaram olduğu için bir türlü erişemiyorum. Yardımcı olabilecek var mı? nereden öğrenebilirim ne yapacağımı.
Bir arkadaşımda facebook oturum açarak bu doğrulama aşamasını geçmiştik aynı senin gibi eski telefona tanımlıydı. Bir diğer ihtimal o numarayı operatörden yeniden tanımlamak satın almak olabilir.
sağolun teşekkür ederim. numaranın benim eski numaram oldugunu kanıtlayabileceğim bir imkan var mıdır acaba
-
Tel Güncelle Kısmında Numaranızın Sadece 2 Hanesini Güncelleyebilirsiniz Diye Bir Kural Var.. O İki Hanenin Başta Yada Ortada Olduğu Önemli Değil.. Değişen Numarayı 530,540,570 Neyse Artık Operatörde Aratıp Alabilirsiniz Aslında.. Ama Kaz Gelecek Yerden Hesabı Sağlam Bir Durum Varsa Tabi..
-
Pi coin de doğrulanmamış bakiyemin ne kadarını kullanabileceğimi merak ediyorum açıkçası.