Pi Coin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    Kernel_Panic bunu yazdı

kyc son satırda sarı renkte bekletiyor 20 gündür. hepsi yeşil olmadan wallet'a aktaramıyorsun coinleri. inaktif olan kullanıcılar yüzünden 111 pi coin silecekler benden 275 gözüküyor toplam kazım.

Ben de uzunca süredir son satırda bekliyorum "in queue" olarak. Halbuki 14 gün diyor, ne kadar sürdüğünü bilen var mı?

since 2005 // tbt
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rahatsiz
    rahatsiz's avatar
    Erkek
    K4R4B4S4N bunu yazdı
    rahatsiz bunu yazdı

Eski numara kayıtlı hesabımda baya bir pi coin vardı 2 yıl kadar kazım yapmıştım fakat şu an eski numaram olduğu için bir türlü erişemiyorum. Yardımcı olabilecek var mı? nereden öğrenebilirim ne yapacağımı.

Bir arkadaşımda facebook oturum açarak bu doğrulama aşamasını geçmiştik aynı senin gibi eski telefona tanımlıydı. Bir diğer ihtimal o numarayı operatörden yeniden tanımlamak satın almak olabilir.

sağolun teşekkür ederim. numaranın benim eski numaram oldugunu kanıtlayabileceğim bir imkan var mıdır acaba

Idk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elyos2600
    elyos2600's avatar
    Erkek

Tel Güncelle Kısmında Numaranızın Sadece 2 Hanesini Güncelleyebilirsiniz Diye Bir Kural Var.. O İki Hanenin Başta Yada Ortada Olduğu Önemli Değil.. Değişen Numarayı 530,540,570 Neyse Artık Operatörde Aratıp Alabilirsiniz Aslında.. Ama Kaz Gelecek Yerden Hesabı Sağlam Bir Durum Varsa Tabi.. 

"Hayat; Ölüme Giden Yolda, Sadece Bir Düşten İbarettir.."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    cptprice
    cptprice's avatar
    Erkek

Pi coin de doğrulanmamış bakiyemin ne kadarını kullanabileceğimi merak ediyorum açıkçası.

cptprice tarafından 14/Mar/25 10:19 tarihinde düzenlenmiştir

zaman bir bitmeyen çölmüş, ölenler ölmeden ölmüş ve zâten ölmemek zülmüş, neden inkârı beklersin? gönül bir at, zaman gemdir; o gem her derde merhemdir ne azgın bir cehennemdir; ne hâlâ nârı beklersin!
Toplam Hit: 2946 Toplam Mesaj: 45
vurgun pi coin merkeziyetsiz para fuck