Vodafone En Sağlam Tarife : Her Yöne 1.000 DK + 1.000 Sms + 1 GB NET Aylık 19 Lira (Kontörlü)
-
Genc1000 yazıp 7000'e yollayarak bu tarifeye geçebilirsiniz. Sadece 25 yaş altı aboneler için geçerlidir arkadaşlar. Aylık 19 liraya resmen bedava. Sms pek kullanmıyorum ama olsun arada lazım olur. :)
-
yarın vodafone hat alacam kendime bunu mu yapsam yoksa esnek tarife mi?
-
Mustafa başka tarife önerin varmı 3 güne geçiyorum vodofoneye
Atakan tarafından 04/Eki/14 23:37 tarihinde düzenlenmiştir -
güzelmiş.
bende aveada : 1000 dk her yöne + 1000 sms + 2 gb internet.25 lira ödüyorum. eşsiz tarife faturalı.
-
Atakan bunu yazdı
Mustafa başka tarife önerin varmı 3 güne geçiyorum vodofoneye
En iyi uygun fiyata perfornmans veren bu hocam. Birde 25 liraya 2 GB internet veren versiyonu var bunun. Fakat ondada dakika az.
-
Ben kamu mini kullanıyorum,
HY 1000 dk 250 sms kamulularla sınırsız, 35 Tl ödüyorum başka bir tarife önerirmisiniz bana.
-
Mustafa bunu yazdı
En iyi uygun fiyata perfornmans veren bu hocam. Birde 25 liraya 2 GB internet veren versiyonu var bunun. Fakat ondada dakika az.
bende 2 hafta önce bu tarifeye geçmiştim şimdi tekrar değişiklik yapamıyorum 1 ay dolması lazımmış. belirli bir süresi falan var mı ki ?
-
adeleks bunu yazdıMustafa bunu yazdı
bende 2 hafta önce bu tarifeye geçmiştim şimdi tekrar değişiklik yapamıyorum 1 ay dolması lazımmış. belirli bir süresi falan var mı ki ?
Vodafone ayda bir tarife değiştirmene izin veriyor hocam.
-
Mustafa hocam bu sağlam değil ki :)
Avea ve Turkcell in tarifelerını kullanıyoruz eşimle ...
En azından 2 şer gb net var , bunun neti fazla olanı var mı ki? -
JiggSaw bunu yazdı
Mustafa hocam bu sağlam değil ki :)
Avea ve Turkcell in tarifelerını kullanıyoruz eşimle ...
En azından 2 şer gb net var , bunun neti fazla olanı var mı ki?http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/PrimeMiniYeniMusteri
türksel kullanıyorsanız aveanın bu paketi size ucuz gelir hocam. gayet iyi pakettir.
37,5 TL / Ay
Her Yöne3000 DkHer Yöne3000 SMSCepten İnternet4 GB -
tamam hocam oldu saolasın sms gönderdim baktım tarife değişikliği olmuş 1 gb da hediye geldi :)