Vodafone En Sağlam Tarife : Her Yöne 1.000 DK + 1.000 Sms + 1 GB NET Aylık 19 Lira (Kontörlü)
-
turkcell için böyle kampanya var mı hocalar?
-
SyspioniC bunu yazdı
Turkcell'de aynı kampanya fakat sms olmadan 20 liraydı yamulmuyorsam.
-
aynını bende aveadan alıyorum hocam 19 tl ama sms yok zaten gerekte yok
-
JiggSaw bunu yazdızalimadam bunu yazdıJiggSaw bunu yazdı
Mustafa hocam bu sağlam değil ki :)
Avea ve Turkcell in tarifelerını kullanıyoruz eşimle ...
En azından 2 şer gb net var , bunun neti fazla olanı var mı ki?http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/PrimeMiniYeniMusteri
türksel kullanıyorsanız aveanın bu paketi size ucuz gelir hocam. gayet iyi pakettir.
37,5 TL / Ay
Her Yöne3000 DkHer Yöne3000 SMSCepten İnternet4 GBHocam ben türkcell in ...
Her yöne 2 GB net + Her yöne 250 dk + Türkcell e 250 dk + Heryöne 1000 sms + Turkcell e 1.000 sms tarifesini 25 TL ye kullanıyorum :)
Artı olarak her ay 500 MB daha verıyor , marka kampanyası mı neydı :)bu gün itibari ile 12 yıllık turkcell hayatımı sonlandırmış olup bu pakete geçtim
şuan tahhütsüz olarak kullanıyorum 43.50 tl üzerinden 60 gün süre icinde beğenirsem tahhütlüye gecicem ozaman ödeceğim 37.50 tl olucak hayırlısı bakalım...
-
Bugün kullanıcı tanımlaması yaptım. Genc7000 yazıp yolladım bakalım kabul olacak mı.
-
JiggSaw bunu yazdızalimadam bunu yazdıJiggSaw bunu yazdı
Mustafa hocam bu sağlam değil ki :)
Avea ve Turkcell in tarifelerını kullanıyoruz eşimle ...
En azından 2 şer gb net var , bunun neti fazla olanı var mı ki?http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/PrimeMiniYeniMusteri
türksel kullanıyorsanız aveanın bu paketi size ucuz gelir hocam. gayet iyi pakettir.
37,5 TL / Ay
Her Yöne3000 DkHer Yöne3000 SMSCepten İnternet4 GBHocam ben türkcell in ...
Her yöne 2 GB net + Her yöne 250 dk + Türkcell e 250 dk + Heryöne 1000 sms + Turkcell e 1.000 sms tarifesini 25 TL ye kullanıyorum :)
Artı olarak her ay 500 MB daha verıyor , marka kampanyası mı neydı :)hocam o senin dediğin paket hangisi bende geçeyim ona, sms yok internet 500mb 27 lira veriyorum
-
DrKill bunu yazdı
Bugün kullanıcı tanımlaması yaptım. Genc7000 yazıp yolladım bakalım kabul olacak mı.
Genc1000 olacak hocam. inş buraya yanlış yazmışsındır.
-
herlocksholmes bunu yazdıDrKill bunu yazdı
Genc1000 olacak hocam. inş buraya yanlış yazmışsındır.
Buraya yanlış yazdım prd :D
Genc1000 dedim
komple 1000 paketine kaydınız alındı dedi. Bekliyorum bakalım.
-
Mustafa bunu yazdıSyspioniC bunu yazdı
Turkcell'de aynı kampanya fakat sms olmadan 20 liraydı yamulmuyorsam.
bitmiş diyor
bunun da gizli bi kodu var mı abone olmak için :D
-
up güncel türkcell paket önerebilecek varmı